Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stor gamingmusematte med sydde kanter

Corsair Gaming MM350 Extended XL

  Art.nr: 1006881
  • Mål: 930 x 400 x 5 mm
  • Overflate av stoff med sydde kanter
  • Underside i gummi for stabil plassering
  • Gir deg ønsket presisjon

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair Gaming MM 350 Extended XL er en gamingmusematte som er ekstra bred og ekstra lang, slik at både tastatur og mus får plass. Musematten har en myk overflate av tekstil. MM350 Extended XL er perfekt for høy DPI gamingmus og gir også en dempende overflate for ditt gamingtastatur.

Ta overtaket i spillet med millimeter-presisjon og så lav friksjon som mulig, takket være den godt gjennomtenkte tekstiloverflaten. MM350 Extended XL er optimalisert for både laser mus og optiske mus. Undersiden i gummi gir stabil plassering så du kan justere pulten selv.

Anbefalt tilbehør

(10 stk)
  • RGB-belysning
  • Anti-ghosting
  • Stillegående og responsive taster

689,-

1006881 Corsair Corsair Gaming MM350 Extended XL CH-9413571-WW Corsair Gaming MM 350 Extended XL er en gamingmusematte som er ekstra bred og ekstra lang, slik at både tastatur og mus får plass. Musematten har en myk overflate av tekstil. MM350 Extended XL er perfekt for høy DPI gamingmus og gir også en dempende overflate for ditt gamingtastatur.Ta overtaket i spillet med millimeter-presisjon og så lav friksjon som mulig, takket være den godt gjennomtenkte tekstiloverflaten. MM350 Extended XL er optimalisert for både laser mus og optiske mus. Undersiden i gummi gir stabil plassering så du kan justere pulten selv. Gamingmusematte 459 NOK 459 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmusematte