Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ekstra bred gamingmusematte med lav friksjon

Corsair Gaming MM300 Extended

  Art.nr: 229258
  • Gir deg økt presisjon
  • 930 x 300 x 3 mm
  • Overflate i tekstil med beskyttede kanter
  • Gummibase hindrer bevegelser på musematten
  • For gamingmus med høy DPI

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair Gaming MM300 Extended er en gamingmusematte som er ekstra bred slik at både tastatur og gamingmus får plass. Musematten har en myk overflate i myk tekstil. MM300 Extended er ideelt for gamingmus med høy DPI. Mattens kanter er sydd for å beskytte MM300 mot eventuelle skader. Ta kontroll over spillet og få økt presisjon.

Tekstiloverflaten er ment å gi deg perfekt presisjon og så lav friksjon som mulig, for å gi deg en fordel når du spiller. MM300 Extended er optimalisert for gamingmus med både laser- og optisk sensor. Gummibasen hindrer teppet fra å ikke bevege seg, slik at det alltid sitter godt på plass. Dimensjoner: 930 x 300 x 3 mm.

229258 Corsair Corsair Gaming MM300 Extended CH-9000108-WW Corsair Gaming MM300 Extended er en gamingmusematte som er ekstra bred slik at både tastatur og gamingmus får plass. Musematten har en myk overflate i myk tekstil. MM300 Extended er ideelt for gamingmus med høy DPI. Mattens kanter er sydd for å beskytte MM300 mot eventuelle skader. Ta kontroll over spillet og få økt presisjon. Tekstiloverflaten er ment å gi deg perfekt presisjon og så lav friksjon som mulig, for å gi deg en fordel når du spiller. MM300 Extended er optimalisert for gamingmus med både laser- og optisk sensor. Gummibasen hindrer teppet fra å ikke bevege seg, slik at det alltid sitter godt på plass. Dimensjoner: 930 x 300 x 3 mm. Gamingmusematte 4,9 6 349 NOK 349 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmusematte