Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rå gamingmus med førsteklasses optisk sensor

Xtrfy M2 Optical Gaming Mouse

  Art.nr: 223683
  • Optisk sensor (Pixart PMW 3310)
  • Passer høyre- og venstrehendte
  • Gummierte sider for stabilt grep
  • 5 knapper

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Xtry XG-M2 er utviklet for å være en god allround gamingmus. Xtry har studert hva en gamers behov er for å utvikle musen, og tatt hjelp fra det verdenskjente CS: GO-laget NiP for å finne den riktige passformen, de riktige komponentene og de beste funksjonene - alt for å gjøre deg til en bedre gamer.

Perfekt passform i hånden

Passerformen til XG-M2 er utviklet basert på anbefalinger fra proffer for at den skal gi best mulig respons og komfort. Musen passer like bra for deg som bruker høyre- eller venstrehånden. 

Avansert optisk sensor

XG-M2 bruker den optiske sensoren Pixart PMW 3310. Denne sensoren ansees for å være en av de bedre på markedet når det kommer til gaming. Du kan regne med at sensoren gir deg høye hastigheter med en imponerende presisjon, som er en stor fordel i FPS-spill.

Fokuser på skjermen

Musen har fem knapper for en rask og enkel håndtering som gjør at du ikke trenger å fjerne blikket fra skjermen. To standardknapper, to venstre sideknapper og et scrollhjul som er klikkbart. Bak scrollhjulet finner du også to smak knapper for å heve og senke DPI-en.

Xtrfy Xtrfy M2 Optical Gaming Mouse XG-M2 Xtry XG-M2 er utviklet for å være en god allround gamingmus. Xtry har studert hva en gamers behov er for å utvikle musen, og tatt hjelp fra det verdenskjente CS: GO-laget NiP for å finne den riktige passformen, de riktige komponentene og de beste funksjonene - alt for å gjøre deg til en bedre gamer. Perfekt passform i hånden Passerformen til XG-M2 er utviklet basert på anbefalinger fra proffer for at den skal gi best mulig respons og komfort. Musen passer like bra for deg som bruker høyre- eller venstrehånden.  Avansert optisk sensor XG-M2 bruker den optiske sensoren Pixart PMW 3310. Denne sensoren ansees for å være en av de bedre på markedet når det kommer til gaming. Du kan regne med at sensoren gir deg høye hastigheter med en imponerende presisjon, som er en stor fordel i FPS-spill. Fokuser på skjermen Musen har fem knapper for en rask og enkel håndtering som gjør at du ikke trenger å fjerne blikket fra skjermen. To standardknapper, to venstre sideknapper og et scrollhjul som er klikkbart. Bak scrollhjulet finner du også to smak knapper for å heve og senke DPI-en. Gamingmus 3,5 2 290 NOK 290 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingmus