Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingmus utviklet med e-sport i fokus

SteelSeries Rival 110 - Matte Black

  Art.nr: 1002531
  • TrueMove1 optisk sensor
  • 1:1 sporing med 7200 KPI og 240 IPS
  • 6 knapper
  • Mekaniske knapper
  • Vekt: 87,5 gram

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Rival 110 er en strømlinjeformet og ren prestasjons-gamingmus konstruert med den nye TrueMove1 sensoren med 1 til 1 sporing og 30 millioner garanterte klikk på de mekaniske knappene for livslang holdbarhet.

Med feedback fra e-sport

Med feedback fra E-sports profesjonelle, er Rival 110 utstyrt med 6 knapper, en ergonomisk design som passer alle typer spillere. Denne gamingmusen er utviklet med forkus på e-sport.

Perfekt passform

Rival 110 Form har blitt utformet for spillere som foretrekker en mindre formfaktor. Enten du bruker et grep som involverer hele hånden eller fingertuppene, kommer formen til å gi perfekt komfort for lange og intense spilløkter.

Steelseries Engine

SteelSeries Engine Software låser opp et imponerende utvalg av Engine Apps som gjør tilpasningen av RGB-belysning både enkelt og intuitivt. Discord og GameSense-applikasjoner aktiverer chatmeldinger, hendelser i spillet og mer.

PrismSync RGB

Synkroniser dynamiske lyseffekter i flere farger mellom alt det SteelSeries Prism-aktiverte utstyret ditt. Alt fra lyseffekter til komplekse lysshow, gir PrismSync deg muligheten til å synkronisere innstillingen på f.eks. musen til Steelseries musematte eller tastatur.

1002531 SteelSeries SteelSeries Rival 110 - Matte Black 62466 Rival 110 er en strømlinjeformet og ren prestasjons-gamingmus konstruert med den nye TrueMove1 sensoren med 1 til 1 sporing og 30 millioner garanterte klikk på de mekaniske knappene for livslang holdbarhet. Med feedback fra e-sport Med feedback fra E-sports profesjonelle, er Rival 110 utstyrt med 6 knapper, en ergonomisk design som passer alle typer spillere. Denne gamingmusen er utviklet med forkus på e-sport. Perfekt passform Rival 110 Form har blitt utformet for spillere som foretrekker en mindre formfaktor. Enten du bruker et grep som involverer hele hånden eller fingertuppene, kommer formen til å gi perfekt komfort for lange og intense spilløkter. Steelseries Engine SteelSeries Engine Software låser opp et imponerende utvalg av Engine Apps som gjør tilpasningen av RGB-belysning både enkelt og intuitivt. Discord og GameSense-applikasjoner aktiverer chatmeldinger, hendelser i spillet og mer. PrismSync RGB Synkroniser dynamiske lyseffekter i flere farger mellom alt det SteelSeries Prism-aktiverte utstyret ditt. Alt fra lyseffekter til komplekse lysshow, gir PrismSync deg muligheten til å synkronisere innstillingen på f.eks. musen til Steelseries musematte eller tastatur. Gamingmus 4,2 4 399 NOK 399 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingmus