Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilig gamingmus med A-RGB-belysning

Mission SG Caladrius gaming mouse

  Art.nr: 1009117
  • Optisk sensor
  • 1000–4000 DPI
  • A-RGB-belysning
  • 2 m lang USB-kabel
  • Vekt: 148 g

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG Caladrius er en serie av gaimingprodukter for deg som vil ha et komfortabel, stilig og diskre produkt som har RGB-belysning, men som fremdeles kan passe godt inn det stilige huset. Denne gaimingmusen kommer med avansert AVAGO 3050 IC-sensor med opptil 4000 DPI, A-RGB-belysning og problemfri USB-kabel.

Caladrius

Caladrius er ifølge den romerske mytologien en snøhvit fugl som bor i kongens hus. Det sier at den kan absorbere sykdommer inn i seg selv og deretter fly vekk, bli kvitt sykdommen og helbrede både seg selv og den syke personen.

Justerbar RGB-belysning

Musen har innebygd belysning som du selv bestemmer hvilken farger som skal lyse opp. Velg mellom 16,8 millioner farger fra en unik fargepalett. Du kan også stille inn forhåndsinstallerte lyseffekter og alt konfigureres med den medfølgende programvaren.

Det er av typen A-RGB som betyr at hver enkelt LED-lampe er adresserbar på en slik måte at du kan velge separate fargeinnstillinger for hver LED-lampe og skape din egen stemning.

Avago presisjonslaser

Forskjellen mellom en laser og optisk mus er at lasermusen har en laserdiode som sender ut en smal lysstråle, noe som gjør at den optimerer sin presisjon betraktelig opp mot en vanlig optisk mus. En laser mus kan også brukes på hvilket som helst underlag og har som oftest høyere DPI. Mission SG Caladrius har en DPI-innstilling på opptil 4000 DPI.

1009117 Mission SG Mission SG Caladrius gaming mouse V50 Mission SG Caladrius er en serie av gaimingprodukter for deg som vil ha et komfortabel, stilig og diskre produkt som har RGB-belysning, men som fremdeles kan passe godt inn det stilige huset. Denne gaimingmusen kommer med avansert AVAGO 3050 IC-sensor med opptil 4000 DPI, A-RGB-belysning og problemfri USB-kabel. Caladrius Caladrius er ifølge den romerske mytologien en snøhvit fugl som bor i kongens hus. Det sier at den kan absorbere sykdommer inn i seg selv og deretter fly vekk, bli kvitt sykdommen og helbrede både seg selv og den syke personen. Justerbar RGB-belysning Musen har innebygd belysning som du selv bestemmer hvilken farger som skal lyse opp. Velg mellom 16,8 millioner farger fra en unik fargepalett. Du kan også stille inn forhåndsinstallerte lyseffekter og alt konfigureres med den medfølgende programvaren. Det er av typen A-RGB som betyr at hver enkelt LED-lampe er adresserbar på en slik måte at du kan velge separate fargeinnstillinger for hver LED-lampe og skape din egen stemning. Avago presisjonslaser Forskjellen mellom en laser og optisk mus er at lasermusen har en laserdiode som sender ut en smal lysstråle, noe som gjør at den optimerer sin presisjon betraktelig opp mot en vanlig optisk mus. En laser mus kan også brukes på hvilket som helst underlag og har som oftest høyere DPI. Mission SG Caladrius har en DPI-innstilling på opptil 4000 DPI. Gamingmus 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus