G703 Wireless Lightspeed Hero

Logitech G703 Wireless Lightspeed HERO

  Art.nr: 1009268
  • 1 ms responstid
  • 100 - 16000 DPI
  • HERO 16K-sensor
  • LIGHTSPEED-teknologi
  • POWERPLAY-kompatibel

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech G703 Wireless Lightspeed HERO kombinerer overlegen komfort, holdbarhet og ytelse med et pent design og et behagelig sidegrep i gummi for kontroll. Du kan skreddersy din spillopplevelse etter dine egne ønsker med en valgbar vekt på 10 gram, RGB-belysning og 6 programmerbare knapper. Med den nye HERO 16K-sensoren gis eksepsjonell nøyaktighet og presisjon med en følsomhet på opptil 16 000 dpi.

Alltid klar

Den avanserte metallfjærspenningen holder de primære venstre og høyre-museknappene klare til å reagere med mindre kraft, hvilket innebærer en eksepsjonell knappfølsomhet, respons og konsekvens med hvert klikk. Med Logitech G703 Wireless Lightspeed HERO kan du ta spillingen din til neste nivå.

Opplev HERO-sensoren

HERO, eller High Efficiency Rated Optical sensor er en utvikling som har pågått i 3 år. Denne revolusjonerende nye 16K-sensoren er konstruert for uovertruffen ytelse, samtidig som den er 10 ganger mer strømeffektiv enn andre sensorer. Takket være denne sensoren så finnes det en helt ny generasjon av holdbare, trådløse gamingmus med høy kvalitet. 

HERO leverer nøyaktighet ved hastigheter over 400 IPS over hele DPI-intervallet, 100 - 16000, med null utjevning. HERO-sensoren gir spillerne uovertruffen respons, presisjon og effektivitet.

LIGHTSPEED-teknologi

Med gjennomgående teknologi og design utviklet Logitech G en robust trådløs løsning for å løse de fundamentale problemene med latens, stabilitet og tilkoblingsmuligheter. Sluttresultatet er LIGHTSPEED, en trådløs, profesjonell løsning som faktisk er raskere enn mange ledningstilkoblede spillmus. Du kan spille kontinuerlig i opptil 35 timer med standard LIGHTSYNC RGB-belysning.

For profesjonelle spillere er millisekunder viktig. Den trådløse gamingmusen fra Logitech var den første som ble brukt i profesjonelle CS:GO-turneringer der nøyaktighet og følsomhet virkelig spiller en stor rolle.

Tilpass spillopplevelsen din

RGB-belysningen i G703 er spilldrevet og har ett full-spektrum som reagerer på aktivitet i spillet, lyd og skjermfarger. Med Logitech G HUB-spillprogramvare kan du tilpasse belysningsanimasjoner og effekter med over 16,8 millioner farger for å matche gamingmusen din med det øvrige oppsettet.

1009268 Logitech Logitech G703 Wireless Lightspeed HERO 910-005641 Logitech G703 Wireless Lightspeed HERO kombinerer overlegen komfort, holdbarhet og ytelse med et pent design og et behagelig sidegrep i gummi for kontroll. Du kan skreddersy din spillopplevelse etter dine egne ønsker med en valgbar vekt på 10 gram, RGB-belysning og 6 programmerbare knapper. Med den nye HERO 16K-sensoren gis eksepsjonell nøyaktighet og presisjon med en følsomhet på opptil 16 000 dpi. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Alltid klar Den avanserte metallfjærspenningen holder de primære venstre og høyre-museknappene klare til å reagere med mindre kraft, hvilket innebærer en eksepsjonell knappfølsomhet, respons og konsekvens med hvert klikk. Med Logitech G703 Wireless Lightspeed HERO kan du ta spillingen din til neste nivå. Opplev HERO-sensoren HERO, eller High Efficiency Rated Optical sensor er en utvikling som har pågått i 3 år. Denne revolusjonerende nye 16K-sensoren er konstruert for uovertruffen ytelse, samtidig som den er 10 ganger mer strømeffektiv enn andre sensorer. Takket være denne sensoren så finnes det en helt ny generasjon av holdbare, trådløse gamingmus med høy kvalitet.  HERO leverer nøyaktighet ved hastigheter over 400 IPS over hele DPI-intervallet, 100 - 16000, med null utjevning. HERO-sensoren gir spillerne uovertruffen respons, presisjon og effektivitet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> LIGHTSPEED-teknologi Med gjennomgående teknologi og design utviklet Logitech G en robust trådløs løsning for å løse de fundamentale problemene med latens, stabilitet og tilkoblingsmuligheter. Sluttresultatet er LIGHTSPEED, en trådløs, profesjonell løsning som faktisk er raskere enn mange ledningstilkoblede spillmus. Du kan spille kontinuerlig i opptil 35 timer med standard LIGHTSYNC RGB-belysning. For profesjonelle spillere er millisekunder viktig. Den trådløse gamingmusen fra Logitech var den første som ble brukt i profesjonelle CS:GO-turneringer der nøyaktighet og følsomhet virkelig spiller en stor rolle. Tilpass spillopplevelsen din RGB-belysningen i G703 er spilldrevet og har ett full-spektrum som reagerer på aktivitet i spillet, lyd og skjermfarger. Med Logitech G HUB-spillprogramvare kan du tilpasse belysningsanimasjoner og effekter med over 16,8 millioner farger for å matche gamingmusen din med det øvrige oppsettet. Gamingmus 5 1 949 NOK 949 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus