Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lett gamingmus med 250 timers batteritid

Logitech G305 Lightspeed Wireless Mouse Blue

  Art.nr: 1013730
  • Trådløs gamingmus
  • 6 programmerbare knapper
  • 250 timers batteritid
  • 200 - 12 000 dpi
  • HERO-sensor

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Blue

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech G305 LIGHTSPEED Wireless-gamingmus med neste generasjons HERO-sensor leverer 12 000 DPI-ytelse og den trådløse LIGHTSPEED-tilkoblingen gir en superrask responstid på 1 ms. Med 250 timers ytelse fra kun ett AA-batteri, har den også en indikator som gir deg beskjed før batteriet går tomt. Takket være det svært effektive mekaniske designet veier G305 kun 99 gram som gir deg høy bevegelsesfrihet. Den slitesterke, kompakte formen og det innebygde nano-lagringsmottakeren til et bra reisefølge som er klar for gaming - med 6 programmerbare knapper.

Nestegenerasjons HERO-sensor

HERO(High Efficiency Rated Optical)-sensor er en sammenstilling av utvikling som har pågått i 3 år. Den revolusjonerende nye sensorer er laget for uovertruffen ytelse, samtidig som den er 10 ganger med effektiv enn andre sensorer. HERO er et sant gjennombrudd i ytelse til strømforhold som baner vei for en ny generasjon av høytytende og langtlevende trådløs gamingmus.

HERO leverer en nøyaktighet ved hastigheter over 400 IPS over DPI-rekkevidde - fra 200 til 12 000 med nullpunktutjevning. HERO-sensoren gir spillerne en førsteklasses responstid, presisjon og effektivitet.

Raskt og trådløst med LIGHTSPEED

Med gjennomgående teknologi og design utviklet Logitech en robust trådløs løsning for å løse de fundamentale problemene som latens, stabilitet og tilkoblingsmuligheter. Sluttresultatet er LIGHTSPEED, en trådløs mus i verdensklasse som faktisk er raskere enn mange med kabelbaserte mus.

For profesjonelle gamere står det på millisekunder. Den trådløse gamingmusen fra Logitech G-serien var den første som ble tatt i bruk i profesjonelle CS.GO-turneringer der nøyaktighet og følsomhet virkelig spiller en stor rolle.

1013730 Logitech Logitech G305 Lightspeed Wireless Mouse Blue 910-006015 Logitech G305 LIGHTSPEED Wireless-gamingmus med neste generasjons HERO-sensor leverer 12 000 DPI-ytelse og den trådløse LIGHTSPEED-tilkoblingen gir en superrask responstid på 1 ms. Med 250 timers ytelse fra kun ett AA-batteri, har den også en indikator som gir deg beskjed før batteriet går tomt. Takket være det svært effektive mekaniske designet veier G305 kun 99 gram som gir deg høy bevegelsesfrihet. Den slitesterke, kompakte formen og det innebygde nano-lagringsmottakeren til et bra reisefølge som er klar for gaming - med 6 programmerbare knapper. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Nestegenerasjons HERO-sensor HERO(High Efficiency Rated Optical)-sensor er en sammenstilling av utvikling som har pågått i 3 år. Den revolusjonerende nye sensorer er laget for uovertruffen ytelse, samtidig som den er 10 ganger med effektiv enn andre sensorer. HERO er et sant gjennombrudd i ytelse til strømforhold som baner vei for en ny generasjon av høytytende og langtlevende trådløs gamingmus.HERO leverer en nøyaktighet ved hastigheter over 400 IPS over DPI-rekkevidde - fra 200 til 12 000 med nullpunktutjevning. HERO-sensoren gir spillerne en førsteklasses responstid, presisjon og effektivitet. Raskt og trådløst med LIGHTSPEED Med gjennomgående teknologi og design utviklet Logitech en robust trådløs løsning for å løse de fundamentale problemene som latens, stabilitet og tilkoblingsmuligheter. Sluttresultatet er LIGHTSPEED, en trådløs mus i verdensklasse som faktisk er raskere enn mange med kabelbaserte mus.For profesjonelle gamere står det på millisekunder. Den trådløse gamingmusen fra Logitech G-serien var den første som ble tatt i bruk i profesjonelle CS.GO-turneringer der nøyaktighet og følsomhet virkelig spiller en stor rolle. Gamingmus 4,7 21 649 NOK 649 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus