Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Klassisk mus med Lightsync RGB

Logitech G203 Lightsync - Lilac

  Art.nr: 1013724
  • Opptil 8000 DPI
  • Lightsync RGB-belysning
  • 6 knapper
  • Knappfjæring i metall
  • Optisk sensor

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Lilla

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech G203 Lightsync er en datamus i klassisk design som passer både gaming og vanlig databruk. Den har opptil 8000 DPI med en optisk sensor for god presisjon og to sideknapper som gjør livet enklere både til gaming og vanlig databruk.

"...knallbra programvare og fullt ut tilpassbar RGB-belysning og oppsett for makroknapper og allskens spilltilpasninger." – tek.no i en test publisert 30. mai 2020. G203 fikk 7,5/10. Les testen her.

Lightsync RGB

Logitech G203 kan tilpasses med cirka 16,8 millioner farger. Lag egne animasjoner eller velg fra et utvalg forhåndsinstallerte effekter. Teknologien reagerer dessuten på action, lyd og skjermfarge fra spill så du får en total spillopplevelse. Det finnes ferdige profiler tilpasset forskjellige spill i Logitech Gaming Software.

Klassisk design

G203 Lightsync har klassisk design med 6 knapper. Den er behagelig og ligger godt i hånden, noe som passer bra til gaming. Med Logitech G-Hub programvare kan du tilpasse belysning, knapper og følsomhet. G-Hub kan lastes ned her.

Slitesterk fjæring i knappene

De primære høyre- og venstreklikk-knappene har et fjæringssystem i metall fra Logitech G-serien som gir en konsekvent opplevelse når du klikker rundt på nett eller i spill.

1013724 Logitech Logitech G203 Lightsync - Lilac 910-005853 Logitech G203 Lightsync er en datamus i klassisk design som passer både gaming og vanlig databruk. Den har opptil 8000 DPI med en optisk sensor for god presisjon og to sideknapper som gjør livet enklere både til gaming og vanlig databruk. "...knallbra programvare og fullt ut tilpassbar RGB-belysning og oppsett for makroknapper og allskens spilltilpasninger." – tek.no i en test publisert 30. mai 2020. G203 fikk 7,5/10. Les testen her. Lightsync RGB Logitech G203 kan tilpasses med cirka 16,8 millioner farger. Lag egne animasjoner eller velg fra et utvalg forhåndsinstallerte effekter. Teknologien reagerer dessuten på action, lyd og skjermfarge fra spill så du får en total spillopplevelse. Det finnes ferdige profiler tilpasset forskjellige spill i Logitech Gaming Software. Klassisk design G203 Lightsync har klassisk design med 6 knapper. Den er behagelig og ligger godt i hånden, noe som passer bra til gaming. Med Logitech G-Hub programvare kan du tilpasse belysning, knapper og følsomhet. G-Hub kan lastes ned her. Slitesterk fjæring i knappene De primære høyre- og venstreklikk-knappene har et fjæringssystem i metall fra Logitech G-serien som gir en konsekvent opplevelse når du klikker rundt på nett eller i spill. Gamingmus 4 1 449 NOK 449 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus