Lett gamingmus på 68 gram med meshstruktur

Glorious Gaming Race Model O - Matte Black

  Art.nr: 1007613
  • Pixart 3360-sensor
  • 400-3200 DPI
  • LED-lys
  • 6 knapper
  • 2 meter vevd USB-kabel

Internett

Forventet på lager: 20.07.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Laget og designet av spillere og utviklere som aksepterer intet mindre enn perfeksjon, vil Model O øke gamingen til nye høyder. Med en ramme bygget for fart, kontroll og komfort og en vekt på kun 68 gram gjør dette til en bra gamingmus.

Mesh-struktur

Modell Os mesh-struktur kalles "Honeycomb Shell" og er nøkkelen til den lette vekten, samtidig som en stabil og holdbar konstruksjon opprettholdes. Du vil knapt føle hullene mens du spiller, men de gir ventilasjon for å holde håndflaten kjølig.

Lang krøllfri kabel

En to meter ledning som er flettet og utrolig fleksibel gjør at det føles som at musen er nesten trådløs. Ingen problemer, men bare fullt fokus på spillet ditt!

G-skøyter for god glid

Nå trenger du ikke lenger kjøpe tredjeparts glideføtter til musen. Modell O leveres med toppkvalitets glideføtter slik at du kan bevege musen over musematten som skøyter på is.

Indikator for DPI

På undersiden av Model O finner du en DPI-indikator som ved hjelp av programvare kan vise hvilken DPI du har aktivert akkurat nå. Dette er perfekt hvis du er midt i et spill og ikke kan pause for å sjekke DPI. Vri musen over og få svaret med en gang!

Rask og presis sensor

Med en Pixart 3360-sensor som har perfekt sporing, en avstand på mindre enn 0,7 mm og en hastighet på 1000 Hz, er du klar til å eie slagmarken og dominere spillene

Holdbare Omron-brytere

Modell O leveres med Omron-brytere av høy kvalitet som kan håndtere opptil 20 millioner klikk. Det er en av markedets mest langsiktige brytere, og lar deg være sikker på at modell O gir deg mange timer med gaming.

1007613 Glorious Glorious Gaming Race Model O - Matte Black GO-BLACK Laget og designet av spillere og utviklere som aksepterer intet mindre enn perfeksjon, vil Model O øke gamingen til nye høyder. Med en ramme bygget for fart, kontroll og komfort og en vekt på kun 68 gram gjør dette til en bra gamingmus. Mesh-struktur Modell Os mesh-struktur kalles "Honeycomb Shell" og er nøkkelen til den lette vekten, samtidig som en stabil og holdbar konstruksjon opprettholdes. Du vil knapt føle hullene mens du spiller, men de gir ventilasjon for å holde håndflaten kjølig. Lang krøllfri kabel En to meter ledning som er flettet og utrolig fleksibel gjør at det føles som at musen er nesten trådløs. Ingen problemer, men bare fullt fokus på spillet ditt! G-skøyter for god glid Nå trenger du ikke lenger kjøpe tredjeparts glideføtter til musen. Modell O leveres med toppkvalitets glideføtter slik at du kan bevege musen over musematten som skøyter på is. Indikator for DPI På undersiden av Model O finner du en DPI-indikator som ved hjelp av programvare kan vise hvilken DPI du har aktivert akkurat nå. Dette er perfekt hvis du er midt i et spill og ikke kan pause for å sjekke DPI. Vri musen over og få svaret med en gang! Rask og presis sensor Med en Pixart 3360-sensor som har perfekt sporing, en avstand på mindre enn 0,7 mm og en hastighet på 1000 Hz, er du klar til å eie slagmarken og dominere spillene Holdbare Omron-brytere Modell O leveres med Omron-brytere av høy kvalitet som kan håndtere opptil 20 millioner klikk. Det er en av markedets mest langsiktige brytere, og lar deg være sikker på at modell O gir deg mange timer med gaming. Gamingmus 4,4 5 629 NOK 629 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Gamingmus