Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingmus med ekstrem presisjon og elite ytelse

Corsair Gaming M65 RGB Elite

  Art.nr: 1006880
  • 18000 DPI
  • 8 programmerbare knapper
  • RGB-belysning
  • Justerbar vekt
  • Innebygget minne
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Ta spillingen din til neste nivå med den nye Corsair Gaming M65 PRO RGB Elite gamingmus. Med 8 programmerbare knapper, justerbar vekt, presis sporing med 18.000 DPI og en knapp for å endre DPI etter situasjonen i spillet, har M65 RGB Pro Elite alt det en gamer kan ønske seg.

Med RGB i to soner kan du sette fargen som du vil ha den. Matche tastaturet eller datamaskinen og annen belysning i ditt gaminghjørne for en kul effekt.

Innebygget minne

Som i mange av Corsair sine gamingprodukter har M65 RGB Pro Elite også innebygd minne for å lagre innstillingene, selv om du tar med musen og kobler den til en annen datamaskin. På denne måten er du alltid klar for en økt med gaming.

Laget for kamper

Med en slitesterk anodisert premium aluminiumsramme designet for å vare en livstid med gaming og Omron-brytere med høy ytelse, tåler den mer enn 50 millioner klikk.

Ekstrem presisjon og elite ytelse

Med 18.000 DPI justerbar med 1 DPI per trinn, får du en ekstrem presisjon og en ultimate sporing av bevegelsene dine med musen, noe som gjør M65 RGB Elite til en ideell gamingmus for deg som spiller mange FPS-spill (første personskytespill). Musen passer også godt til andre typer spill.

Justerbar vekt og tyngdepunkt

Corsair M65 RGB Pro Elite har vekter som du kan ta av for å redusere vekten til kun 97 gr. I tillegg, ved å bruke vekter, kan du endre musens tyngdepunkt så den passer deg og din spillestil.

Programmerbare knapper

Takket være 8 fullt programmerbare knapper kan du stille inn gamingmusen til dine preferanser. Dette gjør det enklere når du spiller favorittspillene dine og vil ha noen funksjoner på en bestemt knapp.

iCUE

Med Corsairs iCUE-programvare som er helt gratis, kan du dynamisk kontrollere lyset mellom flere enheter, programmakroer eller et fullt synkronisert lysskjema for alle dine kompatible Corsair-produkter.

1006880 Corsair Corsair Gaming M65 RGB Elite CH-9309011-EU Ta spillingen din til neste nivå med den nye Corsair Gaming M65 PRO RGB Elite gamingmus. Med 8 programmerbare knapper, justerbar vekt, presis sporing med 18.000 DPI og en knapp for å endre DPI etter situasjonen i spillet, har M65 RGB Pro Elite alt det en gamer kan ønske seg.Med RGB i to soner kan du sette fargen som du vil ha den. Matche tastaturet eller datamaskinen og annen belysning i ditt gaminghjørne for en kul effekt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Innebygget minne Som i mange av Corsair sine gamingprodukter har M65 RGB Pro Elite også innebygd minne for å lagre innstillingene, selv om du tar med musen og kobler den til en annen datamaskin. På denne måten er du alltid klar for en økt med gaming. Laget for kamper Med en slitesterk anodisert premium aluminiumsramme designet for å vare en livstid med gaming og Omron-brytere med høy ytelse, tåler den mer enn 50 millioner klikk. Ekstrem presisjon og elite ytelse Med 18.000 DPI justerbar med 1 DPI per trinn, får du en ekstrem presisjon og en ultimate sporing av bevegelsene dine med musen, noe som gjør M65 RGB Elite til en ideell gamingmus for deg som spiller mange FPS-spill (første personskytespill). Musen passer også godt til andre typer spill. Justerbar vekt og tyngdepunkt Corsair M65 RGB Pro Elite har vekter som du kan ta av for å redusere vekten til kun 97 gr. I tillegg, ved å bruke vekter, kan du endre musens tyngdepunkt så den passer deg og din spillestil. Programmerbare knapper Takket være 8 fullt programmerbare knapper kan du stille inn gamingmusen til dine preferanser. Dette gjør det enklere når du spiller favorittspillene dine og vil ha noen funksjoner på en bestemt knapp. iCUE Med Corsairs iCUE-programvare som er helt gratis, kan du dynamisk kontrollere lyset mellom flere enheter, programmakroer eller et fullt synkronisert lysskjema for alle dine kompatible Corsair-produkter. Gamingmus 5 1 555 NOK 555 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus