Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingmus til MOBA- og FPS-spill

Corsair Gaming IronClaw RGB

  Art.nr: 1006879
  • 18000 DPI
  • 7 programmerbare knapper
  • RGB-belysning
  • Innebygget minne
  • Stort grep
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

CORSAIR IRONCLAW RGB Gaming Mouse kombinerer en optisk sensor på 18.000 DPI med en 105 gram lett vekt og en konturform som er spesielt utviklet for deg med en litt større håndstørrelse.

Innebygget minne

Som i mange av Corsair sine gamingprodukter har IronClaw også innebygd minne for å lagre innstillingene, selv om du tar med musen og kobler den til en annen datamaskin. På denne måten er du alltid klar for en økt med gaming.

Kirurgisk presisjon

Med en optisk Pixart PMW3391 sensor på18.000 DPI, får du en ekstrem presisjon og ultimat sporing av musebevegelsene, noe som gjør Ironclaw til en ideell spillmus med førsteklasses spillytelse.

7 programmerbare knapper

Takket være 7 fullt programmerbare knapper kan du stille inn gamingmusen til dine preferanser. Dette gjør det enklere når du spiller favorittspillene dine og vil ha noen funksjoner på en bestemt knapp.

iCUE

Med Corsairs iCUE-programvare som er helt gratis, kan du dynamisk kontrollere lyset mellom flere enheter, programmakroer eller et fullt synkronisert lysskjema for alle dine kompatible Corsair-produkter.

1006879 Corsair Corsair Gaming IronClaw RGB CH-9307011-EU CORSAIR IRONCLAW RGB Gaming Mouse kombinerer en optisk sensor på 18.000 DPI med en 105 gram lett vekt og en konturform som er spesielt utviklet for deg med en litt større håndstørrelse. Innebygget minne Som i mange av Corsair sine gamingprodukter har IronClaw også innebygd minne for å lagre innstillingene, selv om du tar med musen og kobler den til en annen datamaskin. På denne måten er du alltid klar for en økt med gaming. Kirurgisk presisjon Med en optisk Pixart PMW3391 sensor på18.000 DPI, får du en ekstrem presisjon og ultimat sporing av musebevegelsene, noe som gjør Ironclaw til en ideell spillmus med førsteklasses spillytelse. 7 programmerbare knapper Takket være 7 fullt programmerbare knapper kan du stille inn gamingmusen til dine preferanser. Dette gjør det enklere når du spiller favorittspillene dine og vil ha noen funksjoner på en bestemt knapp. iCUE Med Corsairs iCUE-programvare som er helt gratis, kan du dynamisk kontrollere lyset mellom flere enheter, programmakroer eller et fullt synkronisert lysskjema for alle dine kompatible Corsair-produkter. Gamingmus 3,5 2 690 NOK 690 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmus