Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Spillmaskin med mye lagringsplass og RTX 2060 SUPER

Medion ERAZER SURGEON P10 (MD34831)

  Art.nr: 1013716
  • AMD Ryzen 7 3700X prosessor
  • 512 GB SSD + 1 TB HDD og 16 GB RAM
  • NVIDIA® GeForce® RTX 2060 SUPER
  • Optisk leser (DVD-RW)
  • Godt designet med effektiv kjøling

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Medion ERAZER SURGEON P10 er en stasjonær gamingmaskin som med kraftige komponenter som sørger for at du kan spille favorittspillene dine med maksimale grafikkinnstillinger. Blant annet får du NVIDIA® GeForce RTX 2060 Super-grafikkort med 8 GB GDDR6-minne, slik at du er klar for nye spillutgivelser. Datamaskinen inkluderer også 3. generasjon AMD® Ryzen ™ 7-prosessor for raskere ytelse og sømløs multitasking. Maskinen leveres med 512 GB SSD og en 1000 GB stor mekanisk harddisk gir deg både rask og stor lagringsplass.

AMD Ryzen 7 prosessor

AMD Ryzen 7 3700X er en del av 3. generasjon AMD-prosessorer. Den har åtte fysiske kjerner og en maksimal hastighet på 4,4 GHz, alt for raskere spillytelse og multitasking. Du får ytelse for tyngre oppgaver som videoredigering eller animasjon, men hvis du foretrekker å spille, er det rikelig med kraft til å gi slipp på slagmarken.

NVIDIA GeForce RTX 2060 Super

NVIDIA GeForce RTX 2060 Super er et grafikkort med høye klokkehastigheter og optimal ytelse. Den kraftige NVIDIA Turing GPU-arkitekturen, 8 GB GDDR6-minne som gir deg et grafikkort som er optimalt for spill. SUPER-serien har enda flere kjerner og en bedre klokkefrekvens enn 20-serien, noe som gjør den opptil 25% raskere enn forgjengeren.

512 GB SSD og 1000 GB HDD

Med en SSD (Solid State Drive) starter Windows og programmer mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. Lydløs og energieffektiv og kommer i en størrelse på 512 GB, noe som gir deg lagringsplass til spill, programmer, musikk, filmer og bilder. Denne datamaskinen har også en 1 TB HDD, så du trenger ikke å bekymre deg for noen begrensninger eller eksterne lagringsmedier.

16 GB DDR4 RAM-minne

Medion ERAZER SURGEON P10 er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 16 GB DDR4 RAM, alt for å sikre rask ytelse.

Windows 10

Windows 10 er utviklet ved hjelp av tilbakemeldinger fra millioner av mennesker, det lar deg være sikker på at alt fungerer som du vil. I tillegg er det enkelt å holde Windows 10 oppdatert - slik at du alltid får en jevn opplevelse med de beste funksjonene og beskyttelse mot virus, phishing og malware.

Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1013716 1013716 Medion Medion ERAZER SURGEON P10 (MD34831) 10023636 Medion ERAZER SURGEON P10 er en stasjonær gamingmaskin som med kraftige komponenter som sørger for at du kan spille favorittspillene dine med maksimale grafikkinnstillinger. Blant annet får du NVIDIA® GeForce RTX 2060 Super-grafikkort med 8 GB GDDR6-minne, slik at du er klar for nye spillutgivelser. Datamaskinen inkluderer også 3. generasjon AMD® Ryzen ™ 7-prosessor for raskere ytelse og sømløs multitasking. Maskinen leveres med 512 GB SSD og en 1000 GB stor mekanisk harddisk gir deg både rask og stor lagringsplass.AMD Ryzen 7 prosessor AMD Ryzen 7 3700X er en del av 3. generasjon AMD-prosessorer. Den har åtte fysiske kjerner og en maksimal hastighet på 4,4 GHz, alt for raskere spillytelse og multitasking. Du får ytelse for tyngre oppgaver som videoredigering eller animasjon, men hvis du foretrekker å spille, er det rikelig med kraft til å gi slipp på slagmarken.NVIDIA GeForce RTX 2060 Super NVIDIA GeForce RTX 2060 Super er et grafikkort med høye klokkehastigheter og optimal ytelse. Den kraftige NVIDIA Turing GPU-arkitekturen, 8 GB GDDR6-minne som gir deg et grafikkort som er optimalt for spill. SUPER-serien har enda flere kjerner og en bedre klokkefrekvens enn 20-serien, noe som gjør den opptil 25% raskere enn forgjengeren.512 GB SSD og 1000 GB HDD Med en SSD (Solid State Drive) starter Windows og programmer mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. Lydløs og energieffektiv og kommer i en størrelse på 512 GB, noe som gir deg lagringsplass til spill, programmer, musikk, filmer og bilder. Denne datamaskinen har også en 1 TB HDD, så du trenger ikke å bekymre deg for noen begrensninger eller eksterne lagringsmedier. 16 GB DDR4 RAM-minne Medion ERAZER SURGEON P10 er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 16 GB DDR4 RAM, alt for å sikre rask ytelse.Windows 10 Windows 10 er utviklet ved hjelp av tilbakemeldinger fra millioner av mennesker, det lar deg være sikker på at alt fungerer som du vil. I tillegg er det enkelt å holde Windows 10 oppdatert - slik at du alltid får en jevn opplevelse med de beste funksjonene og beskyttelse mot virus, phishing og malware. Stasjonær gaming-PC 15990 NOK 15990 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gaming-PC
  3. Stasjonær gaming-PC