Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingmaskin med 32 GB RAM og RTX 2070 Super

Medion ERAZER SURGEON P10 (MD34708)

  Art.nr: 1014389
  • Intel Core i7-10700
  • 512 GB SSD, 1 TB HDD og 32 GB RAM
  • NVIDIA GeForce RTX 2070 Super
  • Optisk leser (DVD-RW)
  • Godt designet med effektiv kjøling

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
19 990,-

Delbetal fra 1 711,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Medion ERAZER SURGEON P10 er en stasjonær kraftpakke av en gamingmaskin, som med kraftige komponenter sørger for at du kan skru opp grafikkinnstillinger til topps. Her får du NVIDIA GeForce RTX 2070 Super med 8 GB raskt GDDR6-minne, slik at du er perfekt rustet til de nyeste spillene. I tillegg leveres maskinen med en rask Intel Core i7-prosessor i sin tiende generasjon som passer på rask ytelse og god flyt. Dessuten har maskinen massevis av lagringplass, her får du en SSD på 512 GB og en HDD på 1 TB! Med andre ord har maskinen nok ytelse og kapasitet til å virkelig være den kraftriggen du trenger.

Intel Core i7-10700

Intel Core i7-10700 er en sekskjerners prosessor med lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere generasjoner. Den har en maksimal hastighet på 4,8 GHz og er utstyrt med intelligente ytelsesfunksjoner som tilpasser datamaskinen til arbeidsoppgavene dine. Bygget for fremtidens AI-programvare slik at du får en rask og fremtidssikker datamaskin.

NVIDIA GeForce RTX 2070 Super

NVIDIA GeForce RTX 2070 Super er et grafikkort med høye klokkehastigheter og ultimate ytelse. Den kraftige NVIDIA Turing GPU-arkitekturen, banebrytende teknologi og 8 GB neste generasjons ultrasnelle GDDR6-minne gir deg et grafikkort som er optimalt for spill. SUPER-serien har enda flere kjerner og en bedre klokkefrekvens enn 20-serien, noe som gjør den opptil 25% raskere enn forgjengeren. RTX 2070 Super gir deg også tilgang til funksjoner som strålesporing og avanserte skyggeteknikker.

512 GB SSD og 1 TB HDD

Til forskjell fra tradisjonelle, mekaniske harddisker, er SSD en kjappere type lagringminne som gir raskere oppstart. SSD-er bruker i tillegg mindre strøm og er mindre sensitive for støt og vibrasjoner, som er ekstra hendig i en bærbar PC. I denne maskinen får du begge deler! Her finner vi en SSD på 512 GB og en HDD på 1 TB, slik at du har godt med plass til hva enn du fyller opp disken med.

32 GB RAM

Medion ERAZER SURGEON P10 er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 32 GB DDR4 RAM, alt for å sikre rask ytelse.

Windows 10

Windows 10 er utviklet ved hjelp tilbakemeldinger fra millioner av mennesker, for at det skal fungere akkurat slik du vil. Det er dessuten enkelt å holde Windows 10 oppdatert og her får du en brukervennlig opplevelse av funksjoner, virusbeskyttelse og annet.

1014389 1014389 Medion Medion ERAZER SURGEON P10 (MD34708) MD34708 Medion ERAZER SURGEON P10 er en stasjonær kraftpakke av en gamingmaskin, som med kraftige komponenter sørger for at du kan skru opp grafikkinnstillinger til topps. Her får du NVIDIA GeForce RTX 2070 Super med 8 GB raskt GDDR6-minne, slik at du er perfekt rustet til de nyeste spillene. I tillegg leveres maskinen med en rask Intel Core i7-prosessor i sin tiende generasjon som passer på rask ytelse og god flyt. Dessuten har maskinen massevis av lagringplass, her får du en SSD på 512 GB og en HDD på 1 TB! Med andre ord har maskinen nok ytelse og kapasitet til å virkelig være den kraftriggen du trenger.Intel Core i7-10700Intel Core i7-10700 er en sekskjerners prosessor med lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere generasjoner. Den har en maksimal hastighet på 4,8 GHz og er utstyrt med intelligente ytelsesfunksjoner som tilpasser datamaskinen til arbeidsoppgavene dine. Bygget for fremtidens AI-programvare slik at du får en rask og fremtidssikker datamaskin.NVIDIA GeForce RTX 2070 SuperNVIDIA GeForce RTX 2070 Super er et grafikkort med høye klokkehastigheter og ultimate ytelse. Den kraftige NVIDIA Turing GPU-arkitekturen, banebrytende teknologi og 8 GB neste generasjons ultrasnelle GDDR6-minne gir deg et grafikkort som er optimalt for spill. SUPER-serien har enda flere kjerner og en bedre klokkefrekvens enn 20-serien, noe som gjør den opptil 25% raskere enn forgjengeren. RTX 2070 Super gir deg også tilgang til funksjoner som strålesporing og avanserte skyggeteknikker.512 GB SSD og 1 TB HDDTil forskjell fra tradisjonelle, mekaniske harddisker, er SSD en kjappere type lagringminne som gir raskere oppstart. SSD-er bruker i tillegg mindre strøm og er mindre sensitive for støt og vibrasjoner, som er ekstra hendig i en bærbar PC. I denne maskinen får du begge deler! Her finner vi en SSD på 512 GB og en HDD på 1 TB, slik at du har godt med plass til hva enn du fyller opp disken med.32 GB RAMMedion ERAZER SURGEON P10 er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 32 GB DDR4 RAM, alt for å sikre rask ytelse.Windows 10Windows 10 er utviklet ved hjelp tilbakemeldinger fra millioner av mennesker, for at det skal fungere akkurat slik du vil. Det er dessuten enkelt å holde Windows 10 oppdatert og her får du en brukervennlig opplevelse av funksjoner, virusbeskyttelse og annet. Stasjonær gaming-PC 19990 NOK 19990 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gaming-PC
  3. Stasjonær gaming-PC