Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Spillmaskin med 16 GB RAM og RTX 2060-grafikk

Medion ERAZER SURGEON P10 (MD34703)

  Art.nr: 1014298
  • Intel® Core™ i5-10400 prosessor
  • 512 GB SSD og 16 GB RAM
  • NVIDIA® GeForce® RTX 2060 6 GB
  • Optisk leser (DVD-RW)
  • Godt designet med effektiv kjøling

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

10 990,-

Delbetal fra 961,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Medion ERAZER SURGEON P10 er en stasjonær spillmaskin med kraftige komponenter som sørger for at du kan spille favorittspillene dine med maksimale grafikkinnstillinger. Blant annet får du se grafikkortet NVIDIA® GeForce RTX 2060 med 6 GB neste generasjons ultra-raske GDDR6-minne, slik at du er klar for nye spillutgivelser. Datamaskinen inkluderer også 10. generasjons Intel® Core 5 i5-prosessor for raskere ytelse og sømløs multitasking. Maskinen kommer også med en 512 GB SSD lagringskapasitet som gir deg både rask og stor lagringsplass.

10. generasjons Intel Core i5-prosessor

10. generasjons i5-prosessor Intel Core i5-10400 er en sekskjerners prosessor med lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere generasjoner. Den har en maksimal hastighet på 4,3 GHz og er utstyrt med intelligente ytelsesfunksjoner som tilpasser datamaskinen til arbeidsoppgavene dine. Bygget for fremtidens AI-programvare slik at du får en rask og fremtidssikker datamaskin.

NVIDIA GeForce RTX 2060

NVIDIA GeForce RTX 2060 er et grafikkort med høye klokkehastigheter og optimal ytelse. Den kraftige NVIDIA Turing GPU-arkitekturen, den nyeste teknologien og 6 GB neste generasjons ultra-raske GDDR6-minne gir deg et grafikkort som er optimalt for spill.

512 GB SSD

Til forskjell fra tradisjonelle, mekaniske harddisker, er SSD en kjappere type lagringminne som gir raskere oppstart. SSD-er bruker i tillegg mindre strøm og er mindre sensitive for støt og vibrasjoner, som er ekstra hendig i en bærbar PC. Denne laptopens 512 GB gir deg lagringsplass til spill, filmer, bilder og dokumenter.

16 GB DDR4 RAM-minne

Medion ERAZER SURGEON P10 er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 16 GB DDR4 RAM, alt for å sikre rask ytelse.

Windows 10

Windows 10 er utviklet ved hjelp av tilbakemeldinger fra millioner av mennesker, det lar deg være sikker på at alt fungerer som du vil. I tillegg er det enkelt å holde Windows 10 oppdatert - slik at du alltid får en jevn opplevelse med de beste funksjonene og beskyttelse mot virus, phishing og malware.

1014298 Medion Medion ERAZER SURGEON P10 (MD34703) MD34703 Medion ERAZER SURGEON P10 er en stasjonær spillmaskin med kraftige komponenter som sørger for at du kan spille favorittspillene dine med maksimale grafikkinnstillinger. Blant annet får du se grafikkortet NVIDIA® GeForce RTX 2060 med 6 GB neste generasjons ultra-raske GDDR6-minne, slik at du er klar for nye spillutgivelser. Datamaskinen inkluderer også 10. generasjons Intel® Core 5 i5-prosessor for raskere ytelse og sømløs multitasking. Maskinen kommer også med en 512 GB SSD lagringskapasitet som gir deg både rask og stor lagringsplass.10. generasjons Intel Core i5-prosessor10. generasjons i5-prosessor Intel Core i5-10400 er en sekskjerners prosessor med lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere generasjoner. Den har en maksimal hastighet på 4,3 GHz og er utstyrt med intelligente ytelsesfunksjoner som tilpasser datamaskinen til arbeidsoppgavene dine. Bygget for fremtidens AI-programvare slik at du får en rask og fremtidssikker datamaskin.NVIDIA GeForce RTX 2060 NVIDIA GeForce RTX 2060 er et grafikkort med høye klokkehastigheter og optimal ytelse. Den kraftige NVIDIA Turing GPU-arkitekturen, den nyeste teknologien og 6 GB neste generasjons ultra-raske GDDR6-minne gir deg et grafikkort som er optimalt for spill.512 GB SSD Til forskjell fra tradisjonelle, mekaniske harddisker, er SSD en kjappere type lagringminne som gir raskere oppstart. SSD-er bruker i tillegg mindre strøm og er mindre sensitive for støt og vibrasjoner, som er ekstra hendig i en bærbar PC. Denne laptopens 512 GB gir deg lagringsplass til spill, filmer, bilder og dokumenter.16 GB DDR4 RAM-minne Medion ERAZER SURGEON P10 er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 16 GB DDR4 RAM, alt for å sikre rask ytelse.Windows 10 Windows 10 er utviklet ved hjelp av tilbakemeldinger fra millioner av mennesker, det lar deg være sikker på at alt fungerer som du vil. I tillegg er det enkelt å holde Windows 10 oppdatert - slik at du alltid får en jevn opplevelse med de beste funksjonene og beskyttelse mot virus, phishing og malware. Stasjonær gaming-PC 10990 NOK 10990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gaming-PC
  3. Stasjonær gaming-PC