Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Spilldatamaskin med Intel Core i5 og GTX 1650

Acer Predator Orion 3000 (DG.E1BEQ.00F)

  Art.nr: 1012195
  • Intel Core i5-9400F-prosessor
  • 256 GB SSD og 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1650 (4 GB)
  • Creative Sound BlasterX 720⁰
  • Kompakt design

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

7 990,-

Delbetal fra 711,-/mnd Info

Info
Acer Predator Orion 3000 (DG.E1BEQ.00F)
Produkt du ser på: Spilldatamaskin med Intel Core i5 og GTX 1650

7 990,-


  • pris: 13 078,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer Predator Orion 3000 er en stasjonær gaming maskin som muliggjør gode spillopplevelser. Inne i det spillinspirerte kabinettet finner du komponenter som 9. generasjons Intel Core i5-prosessor, en 256 GB stor SSD-harddisk og NVIDIA GeForce GTX 1650 grafikkort med 4 GB GDDR5 grafikkminne. I tillegg er Predator Orion 3000 utstyrt med et Soundblaster X lydkort som lar deg høre alle detaljer og fotspor i FPS-spillene.

9. gen Intel Core i5-prosessor

Denne Intel-prosessoren garanterer pålitelig ytelse du trenger for både arbeid og spill. Intel Core i5-9400F er en sekskjerneprosessor og har en maksimal hastighet på 4,1 GHz. Dra nytte av lang holdbarhet med en datamaskin designet for å enkelt oppfylle dine krav. Perfekt til å streame premiuminnhold eller til og med lage ditt eget.

NVIDIA GeForce GTX 1650 - 4 GB

NVIDIA GeForce GTX 1650 grafikkortet gir deg muligheten til å kunne oppleve spillene i høy oppløsning. Den kraftige NVIDIA Turing GPU-arkitekturen og 4 GB GDDR5-minne gir deg et grafikkort som er flott for spill. 4 GB dedikert grafikkminne betyr at grafikkortet har sitt eget minne og ikke trenger å "låne" minne fra datamaskinens arbeidsminne.

256 GB SSD-harddisk

Med en solid state-stasjon (SSD) starter Windows og programmer mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. Den er stille og bruker lite strøm, pluss 256 GB, som gir deg lagringsplass for spill, programmer, musikk, filmer og bilder.

8 GB DDR4 RAM

Predator Orion 3000 er utstyrt med 2666 MHz DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet og kapasitet. Du får tilgang til 8 GB DDR4 RAM.

Mye kraft i en kompakt design

Det kompakte og plassbesparende kabinettet kan lures ved første øyekast. Under panseret gjemmer det seg gode komponenter som er beregnet på spill. Orion har fått det klassiske rovdyrdesignet som er lett å kjenne igjen. Komplett med LED-opplyst front, logo og god ventilasjon.

Alle spillmaskiner blir varme. For å eliminere dette med dette så har maskinen to rister på venstre og høyre side av kabinettet som luftinntak, slik at datamaskinen din kjøler seg ned og fungerer uten begrensninger.

Soundblaster X 

For å levere en fullspekket maskin så er denne maskinen koblet til et Soundblaster X-lydkort.

Lyd er like viktig som høy FPS og god ytelse generelt når du spiller. SoundblasterX gir et godt grunnlag for å høre alle detaljer og fotspor i spillene. Med et godt headset er den beste forutsetningen å vinne hver kamp.

1012195 Acer Acer Predator Orion 3000 (DG.E1BEQ.00F) DG.E1BEQ.00F Acer Predator Orion 3000 er en stasjonær gaming maskin som muliggjør gode spillopplevelser. Inne i det spillinspirerte kabinettet finner du komponenter som 9. generasjons Intel Core i5-prosessor, en 256 GB stor SSD-harddisk og NVIDIA GeForce GTX 1650 grafikkort med 4 GB GDDR5 grafikkminne. I tillegg er Predator Orion 3000 utstyrt med et Soundblaster X lydkort som lar deg høre alle detaljer og fotspor i FPS-spillene. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> 9. gen Intel Core i5-prosessor Denne Intel-prosessoren garanterer pålitelig ytelse du trenger for både arbeid og spill. Intel Core i5-9400F er en sekskjerneprosessor og har en maksimal hastighet på 4,1 GHz. Dra nytte av lang holdbarhet med en datamaskin designet for å enkelt oppfylle dine krav. Perfekt til å streame premiuminnhold eller til og med lage ditt eget. NVIDIA GeForce GTX 1650 - 4 GB NVIDIA GeForce GTX 1650 grafikkortet gir deg muligheten til å kunne oppleve spillene i høy oppløsning. Den kraftige NVIDIA Turing GPU-arkitekturen og 4 GB GDDR5-minne gir deg et grafikkort som er flott for spill. 4 GB dedikert grafikkminne betyr at grafikkortet har sitt eget minne og ikke trenger å "låne" minne fra datamaskinens arbeidsminne. 256 GB SSD-harddisk Med en solid state-stasjon (SSD) starter Windows og programmer mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. Den er stille og bruker lite strøm, pluss 256 GB, som gir deg lagringsplass for spill, programmer, musikk, filmer og bilder. 8 GB DDR4 RAM Predator Orion 3000 er utstyrt med 2666 MHz DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet og kapasitet. Du får tilgang til 8 GB DDR4 RAM. Mye kraft i en kompakt design Det kompakte og plassbesparende kabinettet kan lures ved første øyekast. Under panseret gjemmer det seg gode komponenter som er beregnet på spill. Orion har fått det klassiske rovdyrdesignet som er lett å kjenne igjen. Komplett med LED-opplyst front, logo og god ventilasjon. Alle spillmaskiner blir varme. For å eliminere dette med dette så har maskinen to rister på venstre og høyre side av kabinettet som luftinntak, slik at datamaskinen din kjøler seg ned og fungerer uten begrensninger. Soundblaster X  For å levere en fullspekket maskin så er denne maskinen koblet til et Soundblaster X-lydkort.Lyd er like viktig som høy FPS og god ytelse generelt når du spiller. SoundblasterX gir et godt grunnlag for å høre alle detaljer og fotspor i spillene. Med et godt headset er den beste forutsetningen å vinne hver kamp. Stasjonær gaming-PC 5 2 7990 NOK 7990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gaming-PC
  3. Stasjonær gaming-PC