Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

144 Hz 15,6" gaminglaptop med RTX 2060 og Per-Key RGB

MSI GP65 Leopard (9SE-236NE)

  Art.nr: 1011489
  • Intel Core i7-9750H prosessor
  • 512 GB SSD & 16 GB RAM
  • NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB
  • 15,6" Full HD-skjerm 144 Hz
  • Gamingtastatur med Per-Key RGB

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

19 995,-

Delbetal fra 1 711,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

MSI GP65 Leopard (9SE-236NE) 15,6" gaminglaptop lar deg spille de nyeste spillene med høye grafikkinnstillinger, uansett hvor du befinner deg. MSI er blant annet utstyrt med GeForce RTX 2060 med 6 GB av det ultraraske GDDR6 minnet, optimalt for gaming. Andre spesifikasjoner inkluderer 9 generasjon Intel Core i7-prosessor, 512 GB SSD harddisk, 16 GB DDR4 RAM minne samt muligheten til å tilpasse hver tast i regnbuens farger med Per-Key RGB. 

MSI GeForce RTX 2060 - 6 GB

Med MSI GeForce GTX 2060 grafikk får du oppleve de nyeste spillene slik de var ment å vises, med høy oppløsning, høyere bildekvalitetsinnstillinger og jevnere oppdatering av bilder. Den kraftige NVIDIA Turing GPU-arkitekturen og 6 GB ultraraskt GDDR6-minne gir deg et grafikkort som er optimalt for spill og tyngre grafikkoppgaver.

9 generasjon Intel Core i7-prosessor

Med det siste tilskuddet fra Intel er du klar for gode spill-, VR- og underholdningsopplevelser. Intel Core i7-9750H er en sekskjerneprosessor og har en maksimal hastighet på 4,5 GHz. Den høyere klokkefrekvensen gjør at du får bedre ytelse i spill og andre tyngre applikasjoner.

15,6" Full HD-skjerm 144 Hz

MSI GP65 Leopard har en 144 Hz Full HD-skjerm (1920 x 1080) med tynne rammer som leverer skarpe og realistiske bilder i fartsfylte spill som f.eks. CS:GO og Apex Legends. Med 144 Hz oppdateringshastighet gjengis bilderammer skarpt og i jevn flyt, hvilket er særskilt bra i fartsfylte action- og bilspill. Alt for å gi deg de rette forholdene til å jobbe eller underholde deg i ethvert miljø og få en behagelig realistisk gjengivelse.

Større høyttalere med smarte lydfunksjoner

Med en spesiell maskinvareforsterker som er integrert i datamaskinens hovedkort, får du en klar lyd som er spesielt gunstig for deg ved hjelp av et headset, forsterkeren heter Audio Boost. I tillegg har MSI GP65 Leopard fått Nahimic 3-funksjonen, som forbedrer surroundlyd i hodetelefoner, og gir deg enda mer kontroll. Hør hvert fotspor med store, oppgraderte høyttalere og smarte lydfunksjoner.

Effektiv kjøling med 7 varmeledninger

Det blir raskt lagt merke til at MSI GP65 Leopard er optimalisert for gaming. Datamaskinen har fått dedikerte oppvarmingsløsninger for både CPU og GPU med totalt 7 varmeledninger, noe som garanterer effektiv avkjøling under lange spilløkter.

Gamingtastatur med Per-Key RGB

Med et gamingtastatur fra Steelseries blir det behagelig å både jobbe og spille. Med individuelle lys kan du tilpasse hver tast og få informasjon fra spillet i sanntid via tastaturbelysningen, eller se lyset bølge og danse til favorittmusikken din.

1011489 MSI MSI GP65 Leopard (9SE-236NE) GP65 Leopard 9SE-236NE MSI GP65 Leopard (9SE-236NE) 15,6" gaminglaptop lar deg spille de nyeste spillene med høye grafikkinnstillinger, uansett hvor du befinner deg. MSI er blant annet utstyrt med GeForce RTX 2060 med 6 GB av det ultraraske GDDR6 minnet, optimalt for gaming. Andre spesifikasjoner inkluderer 9 generasjon Intel Core i7-prosessor, 512 GB SSD harddisk, 16 GB DDR4 RAM minne samt muligheten til å tilpasse hver tast i regnbuens farger med Per-Key RGB.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> MSI GeForce RTX 2060 - 6 GB Med MSI GeForce GTX 2060 grafikk får du oppleve de nyeste spillene slik de var ment å vises, med høy oppløsning, høyere bildekvalitetsinnstillinger og jevnere oppdatering av bilder. Den kraftige NVIDIA Turing GPU-arkitekturen og 6 GB ultraraskt GDDR6-minne gir deg et grafikkort som er optimalt for spill og tyngre grafikkoppgaver. 9 generasjon Intel Core i7-prosessor Med det siste tilskuddet fra Intel er du klar for gode spill-, VR- og underholdningsopplevelser. Intel Core i7-9750H er en sekskjerneprosessor og har en maksimal hastighet på 4,5 GHz. Den høyere klokkefrekvensen gjør at du får bedre ytelse i spill og andre tyngre applikasjoner. 15,6" Full HD-skjerm 144 Hz MSI GP65 Leopard har en 144 Hz Full HD-skjerm (1920 x 1080) med tynne rammer som leverer skarpe og realistiske bilder i fartsfylte spill som f.eks. CS:GO og Apex Legends. Med 144 Hz oppdateringshastighet gjengis bilderammer skarpt og i jevn flyt, hvilket er særskilt bra i fartsfylte action- og bilspill. Alt for å gi deg de rette forholdene til å jobbe eller underholde deg i ethvert miljø og få en behagelig realistisk gjengivelse. Større høyttalere med smarte lydfunksjoner Med en spesiell maskinvareforsterker som er integrert i datamaskinens hovedkort, får du en klar lyd som er spesielt gunstig for deg ved hjelp av et headset, forsterkeren heter Audio Boost. I tillegg har MSI GP65 Leopard fått Nahimic 3-funksjonen, som forbedrer surroundlyd i hodetelefoner, og gir deg enda mer kontroll. Hør hvert fotspor med store, oppgraderte høyttalere og smarte lydfunksjoner. Effektiv kjøling med 7 varmeledninger Det blir raskt lagt merke til at MSI GP65 Leopard er optimalisert for gaming. Datamaskinen har fått dedikerte oppvarmingsløsninger for både CPU og GPU med totalt 7 varmeledninger, noe som garanterer effektiv avkjøling under lange spilløkter. Gamingtastatur med Per-Key RGB Med et gamingtastatur fra Steelseries blir det behagelig å både jobbe og spille. Med individuelle lys kan du tilpasse hver tast og få informasjon fra spillet i sanntid via tastaturbelysningen, eller se lyset bølge og danse til favorittmusikken din. Bærbar gaming-PC 3,5 2 19995 NOK 19995 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gaming-PC
  3. Bærbar gaming-PC