Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

17,3" laptop med ni timers batterilevetid og GTX 1650

Lenovo L340-17IRH Gaming (81LL000GMX)

  Art.nr: 1010861
  • Intel Core i5-9300H-prosessor
  • 256 GB SSD og 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1650 (4 GB)
  • 17,3" Full HD (1920 x 1080)
  • Opptil 9 timers batteritid

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
8 990,-

Delbetal fra 794,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Lenovo L340-17IRH Gaming er en 17,3" laptop med rask ytelse som sikrer at du kan glede deg over favorittspillene dine uansett hvor du er. Blant annet kan du glede deg over 9. gen Intel Core i5-prosessor som med en maksimal hastighet på 4,1 GHz gir du den pålitelige ytelsen du trenger for både arbeid og spill. Grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1650-grafikk, en 256 GB SSD-harddisk og Dolby Audio lyd garanterer ytterligere en kvalitetsspillopplevelse.

9. gen. Intel Core i5-prosessor

 

Med det siste tilskuddet fra Intel er du klar for gode spill-, VR- og underholdningsopplevelser. Intel Core i5-9300H er en firkjerneprosessor og har en maksimal hastighet på 4,1 GHz. Denne generasjonen har også Intel Turbo Boost 2.0-teknologi for å øke maksimal turbofrekvens. 

NVIDIA GeForce GTX 1650

 

NVIDIA GeForce GTX 1650 grafikk betyr at du kan oppleve spillene i høy oppløsning. Den kraftige NVIDIA Turing GPU-arkitekturen og 4 GB GDDR5-minne gir deg et grafikkort som er optimalt for spill. 4 GB dedikert grafikkminne betyr at grafikkortet har sitt eget minne og ikke trenger å "låne" minne fra datamaskinens arbeidsminne.

17,3" Full HD

Den 17,3" store skjermen basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi gir deg økt lysstyrke, mer levende farger, økt kontrast med raskere opplyste piksler og gjenskinn beskyttelse for å unngå uønskede refleksjoner.

256 GB SSD lagringskapasitet

 

Harddisken på laptopen din er av type SSD som er den nye og raske lagringen i moderne tid som starter Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i bærbare datamaskiner. SSD-er er også lydløse og bruker ekstremt lite strøm. Harddisken til denne datamaskinen er på 256 GB, noe som gir deg lagringsplass for dokumenter, spill, bilder og musikk.

Webkamera & Eye Care Mode

Livestream enkelt på IdeaPad L340 - og hold dine private ting privat. Med fysisk beskyttelse på webkameraet kan du når som helst slå den av fra omverdenen. Å spille i mange timer av gangen kan anstrenge øynene. Men med Eye Care Mode i Lenovo Vantage, kan du redusere blått lys og justere skjermens fargetoner.

Dolby Audio

 

Enten du ser på video, streamer musikk eller videochatter, vil du elske det du hører. Med krystallklar Dolby Audio lyd får du en betydelig bedre underholdningsopplevelse. Skru opp volumet og hører hver eneste detalj.

Batteritid

 

Med opptil 9 timers batterilevetid lar L340 deg oppleve action på flyreisen eller på favorittkafeen din. Batteriet lader opptil 80% kapasitet på 60 minutter og 100% kapasitet på 120 minutter.

1010861 Lenovo Lenovo L340-17IRH Gaming (81LL000GMX) 81LL000GMX   Lenovo L340-17IRH Gaming er en 17,3" laptop med rask ytelse som sikrer at du kan glede deg over favorittspillene dine uansett hvor du er. Blant annet kan du glede deg over 9. gen Intel Core i5-prosessor som med en maksimal hastighet på 4,1 GHz gir du den pålitelige ytelsen du trenger for både arbeid og spill. Grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1650-grafikk, en 256 GB SSD-harddisk og Dolby Audio lyd garanterer ytterligere en kvalitetsspillopplevelse. 9. gen. Intel Core i5-prosessor   Med det siste tilskuddet fra Intel er du klar for gode spill-, VR- og underholdningsopplevelser. Intel Core i5-9300H er en firkjerneprosessor og har en maksimal hastighet på 4,1 GHz. Denne generasjonen har også Intel Turbo Boost 2.0-teknologi for å øke maksimal turbofrekvens.  NVIDIA GeForce GTX 1650   NVIDIA GeForce GTX 1650 grafikk betyr at du kan oppleve spillene i høy oppløsning. Den kraftige NVIDIA Turing GPU-arkitekturen og 4 GB GDDR5-minne gir deg et grafikkort som er optimalt for spill. 4 GB dedikert grafikkminne betyr at grafikkortet har sitt eget minne og ikke trenger å "låne" minne fra datamaskinens arbeidsminne. 17,3" Full HD Den 17,3" store skjermen basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi gir deg økt lysstyrke, mer levende farger, økt kontrast med raskere opplyste piksler og gjenskinn beskyttelse for å unngå uønskede refleksjoner. 256 GB SSD lagringskapasitet   Harddisken på laptopen din er av type SSD som er den nye og raske lagringen i moderne tid som starter Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i bærbare datamaskiner. SSD-er er også lydløse og bruker ekstremt lite strøm. Harddisken til denne datamaskinen er på 256 GB, noe som gir deg lagringsplass for dokumenter, spill, bilder og musikk. Webkamera & Eye Care Mode Livestream enkelt på IdeaPad L340 - og hold dine private ting privat. Med fysisk beskyttelse på webkameraet kan du når som helst slå den av fra omverdenen. Å spille i mange timer av gangen kan anstrenge øynene. Men med Eye Care Mode i Lenovo Vantage, kan du redusere blått lys og justere skjermens fargetoner. Dolby Audio   Enten du ser på video, streamer musikk eller videochatter, vil du elske det du hører. Med krystallklar Dolby Audio lyd får du en betydelig bedre underholdningsopplevelse. Skru opp volumet og hører hver eneste detalj. Batteritid   Med opptil 9 timers batterilevetid lar L340 deg oppleve action på flyreisen eller på favorittkafeen din. Batteriet lader opptil 80% kapasitet på 60 minutter og 100% kapasitet på 120 minutter. Bærbar gaming-PC 8990 NOK 8990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gaming-PC
  3. Bærbar gaming-PC