Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

SteelSeries Arctis 1 - for gaming overalt

SteelSeries Arctis 1 Gaming Headset Black

  Art.nr: 1009250
  • For PC, Mac, PlayStation, Xbox, Switch og mobil
  • Avtakbar ClearCast-mikrofon
  • Portabelt design
  • Enkel lydkontroll på hodetelefonene
  • Stålforsterket hodebånd

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

SteelSeries Arctis 1 Gaming er et trådbundet gamingheadset for alle plattformer. Bruk hodetelefonene til datamaskinen din eller PlayStation og ta det med på reisen sammen med din Nintendo Switch. Med de samme høyttalerdriverrutinene av høy kvalitet som i den prisvinnende modellen Arctis 7, gir Arctis 1 deg lyden som betoner subtile men kritiske lyder, for å få overtaket i spillet ditt.

For gaming, overalt

Med et gamingheadset som er veldig kompatibelt behøver du ikke lure på hvilket headset du skal bruke til dine ulike spillplattformer. Headsetet er kompatibelt med PC, Mac, PlayStation, Xbox, Switch og mobil. Lavprofildesignet og den avtakbare mikrofonen gjør at det også kan fylle rollen som ditt førstevalg når du er ute å løper.

Nyt den prisvinnende Arctis-lyden, uansett hvor du befinner deg.

Sertifisert ClearCast-mikrofon

Den Discord-sertifiserte dobbeltrettet ClearCast-mikrofonen gir deg superb støyisolering og sørger for at stemmen din høres krystallklart og naturlig. Den er dessuten avtakbar, for når du skal bruke hodetelefonene men ikke behøver mikrofonen.

Høy komfort og lettilgjengelig lydkontroll

Til tross for det stålforsterkede, justerbare hodebåndet som er holdbart og passer til alle hodestørrelser, så lykkes hodetelefonene å beholde en lav vekt. På den ene ørekoppen finner du en volumregulerer, samt en bryter for å starte eller skru av mikrofonen. Alt for at du skal kunne gjøre justeringene du ønsker, uten å miste fokuset på spillingen.

1009250 SteelSeries SteelSeries Arctis 1 Gaming Headset Black 61427 SteelSeries Arctis 1 Gaming er et trådbundet gamingheadset for alle plattformer. Bruk hodetelefonene til datamaskinen din eller PlayStation og ta det med på reisen sammen med din Nintendo Switch. Med de samme høyttalerdriverrutinene av høy kvalitet som i den prisvinnende modellen Arctis 7, gir Arctis 1 deg lyden som betoner subtile men kritiske lyder, for å få overtaket i spillet ditt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> For gaming, overalt Med et gamingheadset som er veldig kompatibelt behøver du ikke lure på hvilket headset du skal bruke til dine ulike spillplattformer. Headsetet er kompatibelt med PC, Mac, PlayStation, Xbox, Switch og mobil. Lavprofildesignet og den avtakbare mikrofonen gjør at det også kan fylle rollen som ditt førstevalg når du er ute å løper. Nyt den prisvinnende Arctis-lyden, uansett hvor du befinner deg. Sertifisert ClearCast-mikrofon Den Discord-sertifiserte dobbeltrettet ClearCast-mikrofonen gir deg superb støyisolering og sørger for at stemmen din høres krystallklart og naturlig. Den er dessuten avtakbar, for når du skal bruke hodetelefonene men ikke behøver mikrofonen. Høy komfort og lettilgjengelig lydkontroll Til tross for det stålforsterkede, justerbare hodebåndet som er holdbart og passer til alle hodestørrelser, så lykkes hodetelefonene å beholde en lav vekt. På den ene ørekoppen finner du en volumregulerer, samt en bryter for å starte eller skru av mikrofonen. Alt for at du skal kunne gjøre justeringene du ønsker, uten å miste fokuset på spillingen. Gamingheadset 2 2 629 NOK 629 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset