Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst 7.1 headset til Playstation 4 med Fortnite-voucher

Sony PS4 Gold Wireless 7.1 Headset+Fortnite voucher

  Art.nr: 1009466
 • Trådløst
 • Kompatibel med PS4, PC og MAC
 • 7.1 Surround
 • 2 innebygde mikrofoner
 • Fortnite-voucher

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Sony PS4 Gold Wireless Headset kan du oppleve hvor gode dine spill er når du kan bære et trådløst headset som leverer en virtuell 7.1 surroundlyd. Hold oversikt på dine fiender og hold kontakten med vennene dine via de innebygde mikrofonene.

VR-tilpasset og bedre komfort

Sony PS4 Gold Wireless Headset er designet for å fungere med VR-briller og gir bedre komfort for lengre spillsesjoner. Hodesettet er designet med tykkere øreputer, noe som bidrar til å isolere lyden bedre. Slik at du kan høre hvert trinn, eksplosjon og andre lyder som kan gi deg en fordel over fienden.

Flere bruksområder

Med den medfølgende USB-adapteren fungerer hodesettet ikke bare for din PS4. Hodesettet fungerer også for PC eller MAC. Du kobler bare USB-adapteren til en ledig USB-kontakt på datamaskinen for å få det til å fungere. På hodesettet er det en fleksibel volumkontroll som gjør det mulig å raskt øke eller senke lyden når det er nødvendig. Den er også utstyrt med en dempet knapp, slik at du kan dempe lyden.

Sony PS4 Gold Wireless Headset har også et 3,5 mm lydkabel inkludert for å koble til VR-brillene, eller hvorfor ikke koble den til mobilen din for å lytte til musikk.

Fortnite Neo Versa Bundle

For deg som spiller Fortnite  finnes det enda flere fordeler med Sony PS4 Gold Wireless Headset. I tillegg til forbedret lyd og krystallklar stemmekommunikasjon, går du også med PlayStation eksklusive materiale. Med Fortnite Neo Versa-pakken kan du spille med stil, med Epic Neo Versa Outfit og Epic Neo Phrenzy Back Bling.

I tillegg får du 2000 V-Bucks å bruke i spillet, for å ferdigstille karakteren din.

Se også

(2 stk)
 • Revolusjonerende 3D-teknologi
 • 7.1 kanals surroundlyd
 • 50 mm drivere

1 790,-

Se også

(2 stk)
 • Revolusjonerende 3D-teknologi
 • 7.1 kanals surroundlyd
 • 50 mm drivere

1 790,-

1009466 Sony Sony PS4 Gold Wireless 7.1 Headset+Fortnite voucher 9959809 Med Sony PS4 Gold Wireless Headset kan du oppleve hvor gode dine spill er når du kan bære et trådløst headset som leverer en virtuell 7.1 surroundlyd. Hold oversikt på dine fiender og hold kontakten med vennene dine via de innebygde mikrofonene. VR-tilpasset og bedre komfort Sony PS4 Gold Wireless Headset er designet for å fungere med VR-briller og gir bedre komfort for lengre spillsesjoner. Hodesettet er designet med tykkere øreputer, noe som bidrar til å isolere lyden bedre. Slik at du kan høre hvert trinn, eksplosjon og andre lyder som kan gi deg en fordel over fienden. Flere bruksområder Med den medfølgende USB-adapteren fungerer hodesettet ikke bare for din PS4. Hodesettet fungerer også for PC eller MAC. Du kobler bare USB-adapteren til en ledig USB-kontakt på datamaskinen for å få det til å fungere. På hodesettet er det en fleksibel volumkontroll som gjør det mulig å raskt øke eller senke lyden når det er nødvendig. Den er også utstyrt med en dempet knapp, slik at du kan dempe lyden. Sony PS4 Gold Wireless Headset har også et 3,5 mm lydkabel inkludert for å koble til VR-brillene, eller hvorfor ikke koble den til mobilen din for å lytte til musikk. Fortnite Neo Versa Bundle For deg som spiller Fortnite  finnes det enda flere fordeler med Sony PS4 Gold Wireless Headset. I tillegg til forbedret lyd og krystallklar stemmekommunikasjon, går du også med PlayStation eksklusive materiale. Med Fortnite Neo Versa-pakken kan du spille med stil, med Epic Neo Versa Outfit og Epic Neo Phrenzy Back Bling. I tillegg får du 2000 V-Bucks å bruke i spillet, for å ferdigstille karakteren din. Gamingheadset 5 3 849 NOK 849 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Gamingheadset