Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ultimat trådløst gamingheadset

Razer Nari Ultimate Wireless

  Art.nr: 1005999
  • Omsluttende lydopplevelse
  • Frekvens: 20-20.000 Hz
  • Mikrofon
  • Høy komfort
  • Razer Hypersense

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 890,-

Delbetal fra 202,-/mnd Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nye Razer Nari Ultimate med Razer HyperSense er et trådløst gamingheadset utstyrt med intelligent haptisk teknologi utviklet av Lofelt ™ som konverterer lydsignaler til dynamisk touch-sensorisk tilbakemelding i sanntid. Haptisk teknologi i håndkontroll gir i dag respons og vibrasjon under viktige hendelser i spillene.

Haptisk respons (HyperSense)

Med Razer HyperSense plukker Nari Ultimate form og frekvenser av spillelyder og konverterer dem til rike, livlige haptiske effekter. Vibrasjoner flyter med presisjon fra venstre til høyre og med forskjellige intensitet avhengig av hvor lyden kommer fra i spillet. Du vil nå ha økt bevissthet i spillverdenen.

Ørepute med kjølende gel

De ergonomisk utformede øreputene er fylt med en spesiell gel som sikrer at området rundt ørene holdes kjølig for å unngå svette spilløkter.

Game / Chat-balanse

Juster mellom spill- og chatvolum for den perfekte balansen som lar deg høre spillet og/eller talechatten bedre.

2,4 GHz trådløs lyd

Spilleren tilbys en lagfri lyd med høy ytelse og et trådløst rekkevidde på opp til 12 meter uten avbrudd.

Bruk av kabel

Få sømløs plattformskompatibilitet gjennom en 3,5 mm lydkontakt. Nyt lydkvalitet av høy kvalitet om du spiller på PC, konsoll eller mobil.

THX 360° Surround

THX Spatial Audio går utover den tradisjonelle surroundlyden ved å simulere lyd i en 360 ° sfære rundt deg. Med Nari kan du få bestemte lyder, selv om den kommer fra over deg eller under deg, noe som gir deg økt følelse av tilstedeværelse i spillet.

Nari, Nari Ultimate og Nari Essentials

Razer Nari er tilgjengelig i tre forskjellige design med litt forskjellige funksjoner.

Følg effekten av enhver kamp i alle spill via HyperSense med Razer Nari Ultimate, eller bare nyt de fantastiske spillene med den komfortable ergonomien til Razer Nari. Og hvis du er ute etter et headset som er like behagelig og kan brukes trådløst i mange timer, så er Razer Nari Essential også tilgjengelig.

1005999 Razer Razer Nari Ultimate Wireless RZ04-02670100-R3M1 Nye Razer Nari Ultimate med Razer HyperSense er et trådløst gamingheadset utstyrt med intelligent haptisk teknologi utviklet av Lofelt ™ som konverterer lydsignaler til dynamisk touch-sensorisk tilbakemelding i sanntid. Haptisk teknologi i håndkontroll gir i dag respons og vibrasjon under viktige hendelser i spillene. Haptisk respons (HyperSense) Med Razer HyperSense plukker Nari Ultimate form og frekvenser av spillelyder og konverterer dem til rike, livlige haptiske effekter. Vibrasjoner flyter med presisjon fra venstre til høyre og med forskjellige intensitet avhengig av hvor lyden kommer fra i spillet. Du vil nå ha økt bevissthet i spillverdenen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ørepute med kjølende gel De ergonomisk utformede øreputene er fylt med en spesiell gel som sikrer at området rundt ørene holdes kjølig for å unngå svette spilløkter. Game / Chat-balanse Juster mellom spill- og chatvolum for den perfekte balansen som lar deg høre spillet og/eller talechatten bedre. 2,4 GHz trådløs lyd Spilleren tilbys en lagfri lyd med høy ytelse og et trådløst rekkevidde på opp til 12 meter uten avbrudd. Bruk av kabel Få sømløs plattformskompatibilitet gjennom en 3,5 mm lydkontakt. Nyt lydkvalitet av høy kvalitet om du spiller på PC, konsoll eller mobil. THX 360° Surround THX Spatial Audio går utover den tradisjonelle surroundlyden ved å simulere lyd i en 360 ° sfære rundt deg. Med Nari kan du få bestemte lyder, selv om den kommer fra over deg eller under deg, noe som gir deg økt følelse av tilstedeværelse i spillet. Nari, Nari Ultimate og Nari Essentials Razer Nari er tilgjengelig i tre forskjellige design med litt forskjellige funksjoner.Følg effekten av enhver kamp i alle spill via HyperSense med Razer Nari Ultimate, eller bare nyt de fantastiske spillene med den komfortable ergonomien til Razer Nari. Og hvis du er ute etter et headset som er like behagelig og kan brukes trådløst i mange timer, så er Razer Nari Essential også tilgjengelig. Gamingheadset 3 12 1890 NOK 1890 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingheadset