Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst gamingheadset med god komfort

Razer Nari Essential Wireless

  Art.nr: 1006583
  • Surround
  • Frekvens: 20-20.000 Hz
  • Mikrofon
  • Høy komfort

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Når det gjelder en omsluttende opplevelse så spiller lyd en viktig rolle. Det engasjerer dine følelser av å høre for å få en ekte atmosfære og skape en levende opplevelse. Med denne filosofien som grunnsteinen har Razer bygget et hodetelefon med THX Spatial Audio for å gi deg 360 ° posisjonsslyd, noe som gir deg en komplett opplevelse i spillene. Fordyp deg i overlegen lydteknologi og ergonomisk komfort. Med neste generasjons surroundlyd økes sansene dine mens du utforsker fantastiske verdener med troverdige lyder. Si hei til Razer Nari Essential.

Ørepute med kjølende gel

De ergonomisk utformede øreputene er fylt med en spesiell gel som sikrer at området rundt ørene holdes kjølig for å unngå svette spilløkter.

2,4 GHz trådløs lyd

Spilleren tilbys en lagfri lyd med høy ytelse og et trådløst rekkevidde på opp til 12 meter uten avbrudd.

THX 360° Surround

THX Spatial Audio går utover den tradisjonelle surroundlyden ved å simulere lyd i en 360 ° sfære rundt deg. Med Nari kan du få bestemte lyder, selv om den kommer fra over deg eller under deg, noe som gir deg økt følelse av tilstedeværelse i spillet.

Nari, Nari Ultimate og Nari Essentials

Razer Nari er tilgjengelig i tre forskjellige design med litt forskjellige funksjoner.

Følg effekten av enhver kamp i alle spill via HyperSense med Razer Nari Ultimate, eller bare nyt de fantastiske spillene med den komfortable ergonomien til Razer Nari. Og hvis du er ute etter et headset som er like behagelig og kan brukes trådløst i mange timer, så er Razer Nari Essential også tilgjengelig.

1006583 Razer Razer Nari Essential Wireless RZ04-02690100-R3M1 Når det gjelder en omsluttende opplevelse så spiller lyd en viktig rolle. Det engasjerer dine følelser av å høre for å få en ekte atmosfære og skape en levende opplevelse. Med denne filosofien som grunnsteinen har Razer bygget et hodetelefon med THX Spatial Audio for å gi deg 360 ° posisjonsslyd, noe som gir deg en komplett opplevelse i spillene. Fordyp deg i overlegen lydteknologi og ergonomisk komfort. Med neste generasjons surroundlyd økes sansene dine mens du utforsker fantastiske verdener med troverdige lyder. Si hei til Razer Nari Essential. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ørepute med kjølende gel De ergonomisk utformede øreputene er fylt med en spesiell gel som sikrer at området rundt ørene holdes kjølig for å unngå svette spilløkter. 2,4 GHz trådløs lyd Spilleren tilbys en lagfri lyd med høy ytelse og et trådløst rekkevidde på opp til 12 meter uten avbrudd. THX 360° Surround THX Spatial Audio går utover den tradisjonelle surroundlyden ved å simulere lyd i en 360 ° sfære rundt deg. Med Nari kan du få bestemte lyder, selv om den kommer fra over deg eller under deg, noe som gir deg økt følelse av tilstedeværelse i spillet. Nari, Nari Ultimate og Nari Essentials Razer Nari er tilgjengelig i tre forskjellige design med litt forskjellige funksjoner.Følg effekten av enhver kamp i alle spill via HyperSense med Razer Nari Ultimate, eller bare nyt de fantastiske spillene med den komfortable ergonomien til Razer Nari. Og hvis du er ute etter et headset som er like behagelig og kan brukes trådløst i mange timer, så er Razer Nari Essential også tilgjengelig. Gamingheadset 4,2 4 899 NOK 899 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingheadset