Gamingheadset med øreputer med kjølende gel

Razer Kraken Wired Gaming Headset - Mercury White

  Art.nr: 1010302
  • 7.1 surroundlyd
  • 50 mm høyttalerelement
  • Fleksibel mikrofon
  • Ergonomisk og behagelig
  • For PC, Mac, Xbox, PS4, Nintendo Switch

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Razer Kraken Wired Gaming Headset er en videreutviklet variant av sin forgjenger og er det gamingheadsetet som definitivt møter Esport-proffenes høye krav. Headsetet har en ny aluminiumsramme og en hodebøyle laget av bauxitaluminium som er et materiale med enstrem lav vekt og som garanterer høyeste komfort og kvalitet. Headsetet har fått større 50 mm drivere som vil gi heftigere lyd og bedre balanse mellom kommunikasjon mellom deg og dine medspillere som med spillets dynamiske detaljer.

Ørepute med kjølende gel

De ergonomisk utformede øreputene er fylt med en spesiell gel som sikrer at området rundt ørene holdes kjølig for å unngå svette spilløkter.

Kompatibel med alle dine enheter

Razer Kraken Wired Gaming Headset er egentlig det eneste headsetet du skulle trenge siden det kan brukes med alle dine enheter som: PC, Mac, Xbox One, PS4 og smarttelefon/nettbrett og dermed dekker dine bruksbehov.

Lydisolasjon for fullt fokus

Razer Kraken Wired Gaming Headset har 50 mm drivenheter av neodymium-magnet som er installert for å gi en klar og tydelig lydopplevelse i høy- og mellomregisteret samtidig som du har en dyp bass.De lukkede øreklokkene har store og gode puter som skjermer all utvendig lyd slik at du kan konsentrere deg fullt og helt om spillet, uten andre forstyrrelser eller bekymring for at  du forstyrrer andre.

Uttrekkbar mikrofon

Razer Kraken Wired Gaming Headset har en uttrekkbar mikrofon som enkelt kan slås av og på. Juster enkelt mikrofonens plassering ved munnen etter din personlige smak. Hvis du skal spille alene, så er det bare å trekke tilbake den uttrekkbare mikrofonen.

1010302 Razer Razer Kraken Wired Gaming Headset - Mercury White RZ04-02830400-R3M1 Razer Kraken Wired Gaming Headset er en videreutviklet variant av sin forgjenger og er det gamingheadsetet som definitivt møter Esport-proffenes høye krav. Headsetet har en ny aluminiumsramme og en hodebøyle laget av bauxitaluminium som er et materiale med enstrem lav vekt og som garanterer høyeste komfort og kvalitet. Headsetet har fått større 50 mm drivere som vil gi heftigere lyd og bedre balanse mellom kommunikasjon mellom deg og dine medspillere som med spillets dynamiske detaljer. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ørepute med kjølende gel De ergonomisk utformede øreputene er fylt med en spesiell gel som sikrer at området rundt ørene holdes kjølig for å unngå svette spilløkter. Kompatibel med alle dine enheter Razer Kraken Wired Gaming Headset er egentlig det eneste headsetet du skulle trenge siden det kan brukes med alle dine enheter som: PC, Mac, Xbox One, PS4 og smarttelefon/nettbrett og dermed dekker dine bruksbehov. Lydisolasjon for fullt fokus Razer Kraken Wired Gaming Headset har 50 mm drivenheter av neodymium-magnet som er installert for å gi en klar og tydelig lydopplevelse i høy- og mellomregisteret samtidig som du har en dyp bass.De lukkede øreklokkene har store og gode puter som skjermer all utvendig lyd slik at du kan konsentrere deg fullt og helt om spillet, uten andre forstyrrelser eller bekymring for at  du forstyrrer andre. Uttrekkbar mikrofon Razer Kraken Wired Gaming Headset har en uttrekkbar mikrofon som enkelt kan slås av og på. Juster enkelt mikrofonens plassering ved munnen etter din personlige smak. Hvis du skal spille alene, så er det bare å trekke tilbake den uttrekkbare mikrofonen. Gamingheadset 899 NOK 899 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset