Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hodetelefonstativ med RGB-belysning

Mission SG HTS 2.0 - RGB Headset Stand

  Art.nr: 1002339
  • 7.1 virtuell surroundlyd
  • Volumkontroll med mute-funksjon
  • Drives via USB-kabel
  • 2 stykk 3,5 mm innganger
  • Kompatibel med Windos, Mac OS X og Playstation 4

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG HTS 2.0 er et stilig hodetelefonstativ i stødig konstruksjon for hodetelefonene når de ikke er i bruk. Stativet har ikke bare fargerik RGB-belysning som du selv kan konfigurere, men også et innebygd lydkort og to 3,5 mm analoge lydinnganger for å gi deg 7.1 virtuell surroundlyd. Lyden vil da føles mer omsluttende, noe som gjør at spillene dine føles mer realistiske og intense for en enda bedre spillopplevelse. I tillegg får du presise lydgjengivelser sånn at du kan høre akkurat hvor fienden kommer fra.

Enkel volumkontroll for å justere lyden

På Mission SG HTS 2.0 er det en volumkontroll slik at du enkelt kan heve og senke lydnivået øyeblikkelig, i stedet for å senke volumet på hodetelefonene. Det er også en mute-knapp slik at du raskt kan slå av lyden slik at du kan snakke med personen ved siden av deg uten å måtte fjerne hodetelefonene.

Konfigurer innstillingene selv

Hodetelefonstasjonen kommer med en installasjons-CD for å installere Mission SG HTS 2.0-programvaren. Den er kompatibel med både Windows 7, 8 og 10 og Mac OS X. Med programvaren kan du sette RBG-belysning, mikrofoninnstillinger, Equalizer og tilpasse den virtuelle 7.1 surround-lyden.

1002339 Mission SG Mission SG HTS 2.0 - RGB Headset Stand HS-2 Mission SG HTS 2.0 er et stilig hodetelefonstativ i stødig konstruksjon for hodetelefonene når de ikke er i bruk. Stativet har ikke bare fargerik RGB-belysning som du selv kan konfigurere, men også et innebygd lydkort og to 3,5 mm analoge lydinnganger for å gi deg 7.1 virtuell surroundlyd. Lyden vil da føles mer omsluttende, noe som gjør at spillene dine føles mer realistiske og intense for en enda bedre spillopplevelse. I tillegg får du presise lydgjengivelser sånn at du kan høre akkurat hvor fienden kommer fra. Enkel volumkontroll for å justere lyden På Mission SG HTS 2.0 er det en volumkontroll slik at du enkelt kan heve og senke lydnivået øyeblikkelig, i stedet for å senke volumet på hodetelefonene. Det er også en mute-knapp slik at du raskt kan slå av lyden slik at du kan snakke med personen ved siden av deg uten å måtte fjerne hodetelefonene. Konfigurer innstillingene selv Hodetelefonstasjonen kommer med en installasjons-CD for å installere Mission SG HTS 2.0-programvaren. Den er kompatibel med både Windows 7, 8 og 10 og Mac OS X. Med programvaren kan du sette RBG-belysning, mikrofoninnstillinger, Equalizer og tilpasse den virtuelle 7.1 surround-lyden. Gamingheadset 4 1 249 NOK 249 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingheadset