Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingheadset med minneskum og LED-belysning

Mission SG Hades

  Art.nr: 1008143
  • 7.1 surroundlyd
  • Frekvensområde mellom 20 - 20000 Hz
  • Minneskum
  • Avtakbar mikrofon
  • 53 mm element

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG Gamingheadset Hades er et gamingheadset med øreputer i minneskum som gir suveren komfort selv etter lengre spillsessions. De 53 mm neodym-elementene i kombinasjon med 7.1 surroundlyd gir klar og tydelig lyd som lar deg høre alle detaljene i spillet. 

Mission SG Hades er et gamingheadset som leverer en fantastisk opplevelse til både spill, film og musikk. Takket være den diskrete LED-belysningen på øreputene er Hades gamingheadset et godt valg for deg som ikke liker for mye belysning, men likevel vil ha funksjonen.

Klar og tydelig mikrofon 

Mission SG Gamingheadset Hades har en såkalt "rettet" mikrofon som betyr at den tar opp minimalt med bakgrunnsstøy som igjen får lagkameratene dine til å høre deg og ingenting annet.

Mikrofonen på headsettet har et høyt frekvensomfang mellom 50 Hz og 10 kHz og en impedans på 32 Ohm. Dette gjør at stemmen din vil høres tydeligere, klarere og mer naturlig.

Mikrofonen er avtakbar, så den blir ikke i veien hvis du bruker headsettet til musikk eller på reisen til den bærbare datamaskinen.

Minneskum 

Øreputene på Mission SG Gamingheadset Hades er fylt med minneskum for å sitte komfortabelt rundt ørene. I kombinasjon med fleksibel hodebøyle sitter det komfortabelt selv under lengre spilleøkter.

Hodebøylen er også polstret med minneskum for å sitte komfortabelt på hodet og for å opprettholde sin form selv under lengre spilleøkter.


Sterk konstruksjon og LED-belysning

Mission SG Gamingheadset Hades har en LED-belyst ring i ytterkanten av øreputene. Det er en diskre belysning som lyser klart og tydelig. Det forstyrrer imidlertid ikke omgivelsene, men kan brukes av den stilbevisste gameren som har gaminghjørne i for eksempel stuen hjemme.

Gamingheadsettet har en stålkonstruksjon, som innebærer økt levetid og et mer robust preg. Gamingheadsettet har også en tilt-funksjon for å sitte veldig godt rundt ørene.

Fjernkontroll på ledningen

Med fjernkontrollen som sitter på kabelen kan du enkelt styre volumet til headsettet. 

På denne fjernkontrollen kan du også aktivere / deaktivere mikrofonen og LED-lyset.

1008143 Mission SG Mission SG Hades X600 Mission SG Gamingheadset Hades er et gamingheadset med øreputer i minneskum som gir suveren komfort selv etter lengre spillsessions. De 53 mm neodym-elementene i kombinasjon med 7.1 surroundlyd gir klar og tydelig lyd som lar deg høre alle detaljene i spillet.  Mission SG Hades er et gamingheadset som leverer en fantastisk opplevelse til både spill, film og musikk. Takket være den diskrete LED-belysningen på øreputene er Hades gamingheadset et godt valg for deg som ikke liker for mye belysning, men likevel vil ha funksjonen. Klar og tydelig mikrofon  Mission SG Gamingheadset Hades har en såkalt "rettet" mikrofon som betyr at den tar opp minimalt med bakgrunnsstøy som igjen får lagkameratene dine til å høre deg og ingenting annet. Mikrofonen på headsettet har et høyt frekvensomfang mellom 50 Hz og 10 kHz og en impedans på 32 Ohm. Dette gjør at stemmen din vil høres tydeligere, klarere og mer naturlig. Mikrofonen er avtakbar, så den blir ikke i veien hvis du bruker headsettet til musikk eller på reisen til den bærbare datamaskinen. Minneskum  Øreputene på Mission SG Gamingheadset Hades er fylt med minneskum for å sitte komfortabelt rundt ørene. I kombinasjon med fleksibel hodebøyle sitter det komfortabelt selv under lengre spilleøkter. Hodebøylen er også polstret med minneskum for å sitte komfortabelt på hodet og for å opprettholde sin form selv under lengre spilleøkter. Sterk konstruksjon og LED-belysning Mission SG Gamingheadset Hades har en LED-belyst ring i ytterkanten av øreputene. Det er en diskre belysning som lyser klart og tydelig. Det forstyrrer imidlertid ikke omgivelsene, men kan brukes av den stilbevisste gameren som har gaminghjørne i for eksempel stuen hjemme. Gamingheadsettet har en stålkonstruksjon, som innebærer økt levetid og et mer robust preg. Gamingheadsettet har også en tilt-funksjon for å sitte veldig godt rundt ørene. Fjernkontroll på ledningen Med fjernkontrollen som sitter på kabelen kan du enkelt styre volumet til headsettet.  På denne fjernkontrollen kan du også aktivere / deaktivere mikrofonen og LED-lyset. Gamingheadset 3,5 4 599 NOK 599 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset