Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingheadset med omsluttende lyd og vibrasjon

Mission SG GGH 3.2 Gaming Headset

  Art.nr: 1002340
  • Mikrofon som kan løsnes
  • Kraftig basslyd
  • Vibrerende effekt
  • Mikrofon med MUTE-funksjon
  • LED-belysning

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG GGH 3.2 er et heftig gamingheadset med skyhøy komfort og omsluttende basstung surroundlyd og vibrasjoner. Det gjør at du alltid kan høre hvor fiendene kommer fra og kan gå til motangrep i tide. Den kompakte mikrofonen gir deg dessuten krystallklar kommunikasjon med dine medspillere samtidig som du enkelt justerer volum, vibrasjon og belysning via fjernkontrollen som sitter på kabelen.  

LED-belysning og kraftig lyd

Mission SG GGH 3.2 kobles via to 3,5 mm kabler, eller med USB 2.0 for å få LED-lampene til å lyse og har en 2,4 meters tekstilkabel. Du kan enkelt styre volumet direkte på fjernkontrollen til headsettet. 

Kraftig basskontroll

Hodetelefonene er utstyrt med kraftige 40 mm lydelementer som leverer basstung actionlyd fra alle retninger. De myke øreputene gir en lydisolerende effekt, samtidig som de sitter godt på hodet. Perfekt for lange spilløkter!

Mikrofon med MUTE-funksjon

Hold kontakten med dine medspillere via den kompakte mikrofonen, plassert på den ene øreklokken og aktiver MUTE-funksjonen via fjernkontrollen når du vil holde noe hemmelig.

1002340 1002340 Mission SG Mission SG GGH 3.2 Gaming Headset X50 Mission SG GGH 3.2 er et heftig gamingheadset med skyhøy komfort og omsluttende basstung surroundlyd og vibrasjoner. Det gjør at du alltid kan høre hvor fiendene kommer fra og kan gå til motangrep i tide. Den kompakte mikrofonen gir deg dessuten krystallklar kommunikasjon med dine medspillere samtidig som du enkelt justerer volum, vibrasjon og belysning via fjernkontrollen som sitter på kabelen.   LED-belysning og kraftig lyd Mission SG GGH 3.2 kobles via to 3,5 mm kabler, eller med USB 2.0 for å få LED-lampene til å lyse og har en 2,4 meters tekstilkabel. Du kan enkelt styre volumet direkte på fjernkontrollen til headsettet.  Kraftig basskontroll Hodetelefonene er utstyrt med kraftige 40 mm lydelementer som leverer basstung actionlyd fra alle retninger. De myke øreputene gir en lydisolerende effekt, samtidig som de sitter godt på hodet. Perfekt for lange spilløkter! Mikrofon med MUTE-funksjon Hold kontakten med dine medspillere via den kompakte mikrofonen, plassert på den ene øreklokken og aktiver MUTE-funksjonen via fjernkontrollen når du vil holde noe hemmelig. Gamingheadset 3,8 14 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset