Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingheadset med omsluttende lyd

Mission SG GGH 1.2 Gaming Headset

  Art.nr: 1002342
  • Justerbar mikrofon
  • Fjernkontroll
  • Tekstilkabel
  • Belysning

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG GGH 1.2 er et fantastisk gamingheadset laget med skyhøy komfort og omsluttende basstung surroundlyd. Det gjør at du alltid er på tå og spiller på ditt ypperste. Den kompakte mikrofonen gir deg dessuten krystallklar kommunikasjon med dine medspillere samtidig som du enkelt justerer volum, og belysning via fjernkontrollen som sitter på kabelen.  

Justerbar mikrofon

Den justerbare mikrofonen gjør det dessuten lett å kommunisere med kompisene dine når du spiller online. 

Fjernkontroll

Med fjernkontrollen som sitter på kabelen kan du enkelt styre headsetets funksjoner. Hev og senk lyden eller styr styrken på belysningen. 

1002342 Mission SG Mission SG GGH 1.2 Gaming Headset X8 Mission SG GGH 1.2 er et fantastisk gamingheadset laget med skyhøy komfort og omsluttende basstung surroundlyd. Det gjør at du alltid er på tå og spiller på ditt ypperste. Den kompakte mikrofonen gir deg dessuten krystallklar kommunikasjon med dine medspillere samtidig som du enkelt justerer volum, og belysning via fjernkontrollen som sitter på kabelen.   Justerbar mikrofon Den justerbare mikrofonen gjør det dessuten lett å kommunisere med kompisene dine når du spiller online.  Fjernkontroll Med fjernkontrollen som sitter på kabelen kan du enkelt styre headsetets funksjoner. Hev og senk lyden eller styr styrken på belysningen.  Gamingheadset 3,6 17 249 NOK 249 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset