Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingheadset med 7.1 surroundlyd og RGB-belysning

Mission SG Caladrius headset

  Art.nr: 1009119
  • 7.1 surroundlyd
  • Frekvensomfang: 15 - 20000 Hz
  • 40 mm høyttalerelement
  • Rundstrålende mikrofon
  • Justerbar hodebøyle

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG Caladrius er en serie av gaimingprodukter for deg som vil ha et komfortabel, stilig og diskre produkt som har RGB-belysning, men som fremdeles kan passe godt inn det stilige huset. Dette gamingheadsettet kommer med 7.1 Surroundlyd, RGB-belysning og problemfri USB-kabel.

Gamingheadsettet har en 2,2 meter lang ledning som gir deg større bevegelsesfrihet, slik at du slipper å ta og på headsettet hele tiden. De myke øreputene sikrer deg ultimat komfort, selv under lengre spilleøkter.

Caladrius

Caladrius er ifølge den romerske mytologien en snøhvit fugl som bor i kongens hus. Det sier at den kan absorbere sykdommer inn i seg selv og deretter fly vekk, bli kvitt sykdommen og helbrede både seg selv og den syke personen.

7.1 surroundlyd

Med 7.1 surroundlyd vil du alltid være et steg foran fiendene dine, siden du kan høre hver minste lyd. Du vinner hver eneste runde når du hører hvor fiendene din er og kan enklere forbedrede deg på kampen. 

Rundstrålende mikrofon

Mission SG Caladrius har et frekvensområde på mellom 20Hz-20 kHz og en motstand på 2.2k Ohm. Dette vil gjøre stemmen din vil høres tydeligere, klarere og mer naturlig.

1009119 Mission SG Mission SG Caladrius headset H10 Mission SG Caladrius er en serie av gaimingprodukter for deg som vil ha et komfortabel, stilig og diskre produkt som har RGB-belysning, men som fremdeles kan passe godt inn det stilige huset. Dette gamingheadsettet kommer med 7.1 Surroundlyd, RGB-belysning og problemfri USB-kabel. Gamingheadsettet har en 2,2 meter lang ledning som gir deg større bevegelsesfrihet, slik at du slipper å ta og på headsettet hele tiden. De myke øreputene sikrer deg ultimat komfort, selv under lengre spilleøkter. Caladrius Caladrius er ifølge den romerske mytologien en snøhvit fugl som bor i kongens hus. Det sier at den kan absorbere sykdommer inn i seg selv og deretter fly vekk, bli kvitt sykdommen og helbrede både seg selv og den syke personen. 7.1 surroundlyd Med 7.1 surroundlyd vil du alltid være et steg foran fiendene dine, siden du kan høre hver minste lyd. Du vinner hver eneste runde når du hører hvor fiendene din er og kan enklere forbedrede deg på kampen.  Rundstrålende mikrofon Mission SG Caladrius har et frekvensområde på mellom 20Hz-20 kHz og en motstand på 2.2k Ohm. Dette vil gjøre stemmen din vil høres tydeligere, klarere og mer naturlig. Gamingheadset 2,3 6 349 NOK 349 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset