Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingheadset med 7.1 surroundlyd og RGB-belysning

Mission SG Caladrius headset

  Art.nr: 1009119
  • 7.1 surroundlyd
  • Frekvensomfang: 15 - 20000 Hz
  • 40 mm høyttalerelement
  • Rundstrålende mikrofon
  • Justerbar hodebøyle

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG Caladrius er en serie av gaimingprodukter for deg som vil ha et komfortabel, stilig og diskre produkt som har RGB-belysning, men som fremdeles kan passe godt inn det stilige huset. Dette gamingheadsettet kommer med 7.1 Surroundlyd, A-RGB-belysning og problemfri USB-kabel.

Gamingheadsettet har en 2,2 meter lang ledning som gir deg større bevegelsesfrihet, slik at du slipper å ta og på headsettet hele tiden. De myke øreputene sikrer deg ultimat komfort, selv under lengre spilleøkter.

Caladrius

Caladrius er ifølge den romerske mytologien en snøhvit fugl som bor i kongens hus. Det sier at den kan absorbere sykdommer inn i seg selv og deretter fly vekk, bli kvitt sykdommen og helbrede både seg selv og den syke personen.

A-RGB-belysning

Mission SG Caladrius har innebygd belysning som du selv bestemmer hvilken farger som skal lyse opp. Velg mellom 16,8 millioner farger fra en unik fargepalett. Du kan også stille inn forhåndsinstallerte lyseffekter og alt konfigureres med den medfølgende programvaren.

Det er av typen A-RGB som betyr at hver enkelt LED-lampe er adresserbar på en slik måte at du kan velge separate fargeinnstillinger for hver LED-lampe og skape din egen stemning.

7.1 surroundlyd

Med 7.1 surroundlyd vil du alltid være et steg foran fiendene dine, siden du kan høre hver minste lyd. Du vinner hver eneste runde når du hører hvor fiendene din er og kan enklere forbedrede deg på kampen. 

Rundstrålende mikrofon

Mission SG Caladrius har et frekvensområde på mellom 20Hz-20 kHz og en impedans på 2.2k Ohm. Dette vil gjøre stemmen din vil høres tydeligere, klarere og mer naturlig.

Anbefalt tilbehør

(0 stk)
  • Mål: 900 x 350 x 3 mm
  • Tekstiloverflate med god glid
  • Sydde kanter for god holdbarhet

299,-

1009119 Mission SG Mission SG Caladrius headset H10 Mission SG Caladrius er en serie av gaimingprodukter for deg som vil ha et komfortabel, stilig og diskre produkt som har RGB-belysning, men som fremdeles kan passe godt inn det stilige huset. Dette gamingheadsettet kommer med 7.1 Surroundlyd, A-RGB-belysning og problemfri USB-kabel. Gamingheadsettet har en 2,2 meter lang ledning som gir deg større bevegelsesfrihet, slik at du slipper å ta og på headsettet hele tiden. De myke øreputene sikrer deg ultimat komfort, selv under lengre spilleøkter. Caladrius Caladrius er ifølge den romerske mytologien en snøhvit fugl som bor i kongens hus. Det sier at den kan absorbere sykdommer inn i seg selv og deretter fly vekk, bli kvitt sykdommen og helbrede både seg selv og den syke personen. A-RGB-belysning Mission SG Caladrius har innebygd belysning som du selv bestemmer hvilken farger som skal lyse opp. Velg mellom 16,8 millioner farger fra en unik fargepalett. Du kan også stille inn forhåndsinstallerte lyseffekter og alt konfigureres med den medfølgende programvaren. Det er av typen A-RGB som betyr at hver enkelt LED-lampe er adresserbar på en slik måte at du kan velge separate fargeinnstillinger for hver LED-lampe og skape din egen stemning. 7.1 surroundlyd Med 7.1 surroundlyd vil du alltid være et steg foran fiendene dine, siden du kan høre hver minste lyd. Du vinner hver eneste runde når du hører hvor fiendene din er og kan enklere forbedrede deg på kampen.  Rundstrålende mikrofon Mission SG Caladrius har et frekvensområde på mellom 20Hz-20 kHz og en impedans på 2.2k Ohm. Dette vil gjøre stemmen din vil høres tydeligere, klarere og mer naturlig. Gamingheadset 2 4 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset