Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rimelig gamingheadset med 7.1 surroundlyd

Marvo HG9055 gaming headset

  Art.nr: 1008592
  • 7.1 surroundlyd
  • 50 mm høyttalerelementer
  • Justerbar mikrofon
  • Belysning
  • USB-tilkobling

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Marvo Scorpion HG9055 er et gamingheadset med 7.1 lyd og belysningen på øreklokkene gir en stemningsfull følelse. Den er utstyrt med 50 mm brede høyttalerelementer som gir deg en fantastisk opplevelse av spill, så vel som film og musikk.

Gamingheadsettet har en 2,2 meter lang ledning som gir deg større bevegelsesfrihet, slik at du slipper å ta av og på headsettet hele tiden. De myke øreputer i kunstlær som sikrer deg ultimat komfort, selv under lengre spilleøkter.

7.1 Surroundlyd

Med 7.1 surroundlyd vil du alltid være et steg foran fiendene dine, siden du kan høre hver minste lyd. Du vinner hver eneste runde når du hører hvor fiendene din er og kan enklere forbedrede deg på kampen.

50 mm høyttalerelement

De 50 mm store høyttalerelement reproduserer hver eneste lyd med høy kvalitet, og gir deg en fantastisk opplevelse av spill, så vel som film og musikk.

Belysning på øreklokkene

Med belysningen på Marvo Scorpion HG9055 skapes en virkelig stemning når man sitter og spiller. 

Det unike mønsteret og den stilige logoen av skorpion-merke i midten gir en effektfull og profesjonell følelse. 

Enten kan du velge å en av syv farger eller velge å veksle mellom dem. Som standard bytter gamingheadset mellom de forskjellige fargene med forskjellige farger på respektiv side. Endring av farge gjøre via programmet du må installere på datamaskinen din. 

Rundstrålende justerbar mikrofon

For å være sikker på at lagkameratene dine hører deg klart og tydelig er headsettet utstyrt med justerbar mikrofon.

Det er en rundstrålende mikrofon som tar opp stemmen din og gjør den klar og tydelig. I kombinasjon med armen og god absorpsjonskapasitet er det sikret at du enkelt kan kommunisere i eller utenfor spillene.

1008592 1008592 Marvo Marvo HG9055 gaming headset HG9055 Marvo Scorpion HG9055 er et gamingheadset med 7.1 lyd og belysningen på øreklokkene gir en stemningsfull følelse. Den er utstyrt med 50 mm brede høyttalerelementer som gir deg en fantastisk opplevelse av spill, så vel som film og musikk. Gamingheadsettet har en 2,2 meter lang ledning som gir deg større bevegelsesfrihet, slik at du slipper å ta av og på headsettet hele tiden. De myke øreputer i kunstlær som sikrer deg ultimat komfort, selv under lengre spilleøkter. 7.1 Surroundlyd Med 7.1 surroundlyd vil du alltid være et steg foran fiendene dine, siden du kan høre hver minste lyd. Du vinner hver eneste runde når du hører hvor fiendene din er og kan enklere forbedrede deg på kampen. 50 mm høyttalerelement De 50 mm store høyttalerelement reproduserer hver eneste lyd med høy kvalitet, og gir deg en fantastisk opplevelse av spill, så vel som film og musikk. Belysning på øreklokkene Med belysningen på Marvo Scorpion HG9055 skapes en virkelig stemning når man sitter og spiller.  Det unike mønsteret og den stilige logoen av skorpion-merke i midten gir en effektfull og profesjonell følelse.  Enten kan du velge å en av syv farger eller velge å veksle mellom dem. Som standard bytter gamingheadset mellom de forskjellige fargene med forskjellige farger på respektiv side. Endring av farge gjøre via programmet du må installere på datamaskinen din.  Rundstrålende justerbar mikrofon For å være sikker på at lagkameratene dine hører deg klart og tydelig er headsettet utstyrt med justerbar mikrofon. Det er en rundstrålende mikrofon som tar opp stemmen din og gjør den klar og tydelig. I kombinasjon med armen og god absorpsjonskapasitet er det sikret at du enkelt kan kommunisere i eller utenfor spillene. Gamingheadset 4,3 35 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingheadset