Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingheadset med 50 mm høyttalerelement og 7.1 surroundlyd

Marvo HG9053 gaming headset

  Art.nr: 1008597
 • 7.1 surroundlyd
 • 50 mm høyttalerelementer
 • Robust stål konstruksjon
 • Belysning på øreklokkene
 • USB-tilkobling

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Marvo Scorpion HG9053 er et robust headset med stålkonstruksjon, cool belysning med logo på siden av øreklokkene og en virkelig god lyd. I stereomodus er gamingheadset utmerket for spill, så vel som film og musikk. Det er tre forhåndsinnstilte lydinnstillinger som er musikk, spill og film. Disse veksles enkelt mellom via den opplyste kontrollen på kabelen.

Gamingheadsettet har en 2,2 meter lang ledning som gir deg større bevegelsesfrihet, slik at du slipper å ta av og på headsettet hele tiden. De myke øreputer i kunstlær som sikrer deg ultimat komfort, selv under lengre spilleøkter.

7.1 surroundlyd

Med 7.1 surroundlyd vil du alltid være et steg foran fiendene dine, siden du kan høre hver minste lyd. Du vinner hver eneste runde når du hører hvor fiendene din er og kan enklere forbedrede deg på kampen.

50 mm store høyttalerelement 

De 50 mm store høyttalerelement reproduserer hver eneste lyd med høy kvalitet, og gir deg en fantastisk opplevelse av spill, så vel som film og musikk.

Større element gir også rom for en kraftigere lyd hvis du for eksempel vil høre på musikk eller se film.

Ergonomisk design 

Med to-ledende kopper, myke skinnbelagte øreputer og justerbar størrelse, gjør beadsettet behagelig å bruke. Det legger ikke verken press på eller rundt ørene, perfekt for lange spilløkter. 

Belysning på øreklokkene

Med belysningen på Marvo Scorpion HG9053 skapes en virkelig stemning når man sitter og spiller. 

Det unike mønsteret og den stilige logoen av skorpion-merke i midten gir en effektfull og profesjonell følelse. 

Headline

Headsetet er utstyrt med en avtagbar mikrofon, slik at den ikke er i veien når den ikke er i bruk. 

For å være sikker på at lagkameratene dine hører deg klart og tydelig er headsettet utstyrt med støyreduserende mikrofon.

Se også

(2 stk)
 • 7.1 surroundlyd
 • Frekvensområde mellom 20 - 20000 Hz
 • Minneskum

799,-

Se også

(2 stk)
 • 7.1 surroundlyd
 • Frekvensområde mellom 20 - 20000 Hz
 • Minneskum

799,-

1008597 Marvo Marvo HG9053 gaming headset HG9053 Marvo Scorpion HG9053 er et robust headset med stålkonstruksjon, cool belysning med logo på siden av øreklokkene og en virkelig god lyd. I stereomodus er gamingheadset utmerket for spill, så vel som film og musikk. Det er tre forhåndsinnstilte lydinnstillinger som er musikk, spill og film. Disse veksles enkelt mellom via den opplyste kontrollen på kabelen. Gamingheadsettet har en 2,2 meter lang ledning som gir deg større bevegelsesfrihet, slik at du slipper å ta av og på headsettet hele tiden. De myke øreputer i kunstlær som sikrer deg ultimat komfort, selv under lengre spilleøkter. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 7.1 surroundlyd Med 7.1 surroundlyd vil du alltid være et steg foran fiendene dine, siden du kan høre hver minste lyd. Du vinner hver eneste runde når du hører hvor fiendene din er og kan enklere forbedrede deg på kampen. 50 mm store høyttalerelement  De 50 mm store høyttalerelement reproduserer hver eneste lyd med høy kvalitet, og gir deg en fantastisk opplevelse av spill, så vel som film og musikk. Større element gir også rom for en kraftigere lyd hvis du for eksempel vil høre på musikk eller se film. Ergonomisk design  Med to-ledende kopper, myke skinnbelagte øreputer og justerbar størrelse, gjør beadsettet behagelig å bruke. Det legger ikke verken press på eller rundt ørene, perfekt for lange spilløkter.  Belysning på øreklokkene Med belysningen på Marvo Scorpion HG9053 skapes en virkelig stemning når man sitter og spiller. Det unike mønsteret og den stilige logoen av skorpion-merke i midten gir en effektfull og profesjonell følelse.  Headline Headsetet er utstyrt med en avtagbar mikrofon, slik at den ikke er i veien når den ikke er i bruk. For å være sikker på at lagkameratene dine hører deg klart og tydelig er headsettet utstyrt med støyreduserende mikrofon. Gamingheadset 499 NOK 499 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset