Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingheadset med sidelys og støtte for flere plattformer

Marvo HG9049 gaming headset

  Art.nr: 1008593
  • 7.1 surroundlyd
  • 40 mm høyttalerelement
  • Kompatibel med PC, PlayStation, Xbox og mobile enheter
  • Fleksibel mikrofon
  • Ergonomisk og komfortabelt

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Marvo Scorpion HG9049 er et stilig gamingheadset med 7.1-lyd og opplyste øreklokker. Rik lyd i stemningsfull innpakning gir deg høy verdi for pengene.

Headsetet har en to meter lang ledning, som betyr at du har massevis av spillerom uten at du kjenner kabelen strammes. De myke øreputene i kunstlær gjør at headsetet er behagelig selv under lange spilløkter.

40 mm høyttalerelement

For å oppnå komplett lyd – som skal levere en god totalopplevelse når du spiller yndlingsspillene dine – er Marvo Scorpion HG9049 utstyrt med et 40 mm høyttalerelement, som gjør at du får et rikt lydbilde og større innlevelse. 

Lys på øreklokkene

Den lekre belysningen på Marvo Scorpion HG9049 skaper skikkelig god stemning når du sitter og spiller. 

Det unike mønsteret og kule designet med et Scorpion-merke i midten gir headsetet et proft inntrykk.

Du kan enten velge en av sju farger som en fast lysfarge, eller at headsetet bytter på alle fargene fortløpende. Som standard bytter gamingheadsetet nettopp mellom ulike farger på hver side.

Alle fargeinnstillinger gjøres i programmet man installerer på datamaskinen.

Justerbar mikrofon

Marvo Scorpion HG9049s justerbare mikrofon sørger for at lagkameratene dine kan høre deg klart og tydelig i kampens hete.

Mikrofonen plukker opp stemmen din i 360° grader og gjør den klar og tydelig. I kombinasjon med den korte armen og gode opptakskapasitet kan du være trygg på at du lett får kommunisert både i og utenfor spillet.

7.1 surroundlyd

Med 7.1 surround i gamingheadsetet hører du hver minste detalj. Det betyr større innlevelse i single player-spill, samtidig som det gjør det mye lettere å vinne i multiplayer når du kan høre nøyaktig hvor motstanderne dine befinner seg.

Surroundlyden i headsetet aktiveres når det er tilkoblet en datamaskin. Tilkobling i mobiler, nettbrett eller konsoller gir deg i stedet god stereolyd.
1008593 Marvo Marvo HG9049 gaming headset HG9049 Marvo Scorpion HG9049 er et stilig gamingheadset med 7.1-lyd og opplyste øreklokker. Rik lyd i stemningsfull innpakning gir deg høy verdi for pengene. Headsetet har en to meter lang ledning, som betyr at du har massevis av spillerom uten at du kjenner kabelen strammes. De myke øreputene i kunstlær gjør at headsetet er behagelig selv under lange spilløkter. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 40 mm høyttalerelement For å oppnå komplett lyd – som skal levere en god totalopplevelse når du spiller yndlingsspillene dine – er Marvo Scorpion HG9049 utstyrt med et 40 mm høyttalerelement, som gjør at du får et rikt lydbilde og større innlevelse.  Lys på øreklokkene Den lekre belysningen på Marvo Scorpion HG9049 skaper skikkelig god stemning når du sitter og spiller. Det unike mønsteret og kule designet med et Scorpion-merke i midten gir headsetet et proft inntrykk.Du kan enten velge en av sju farger som en fast lysfarge, eller at headsetet bytter på alle fargene fortløpende. Som standard bytter gamingheadsetet nettopp mellom ulike farger på hver side.Alle fargeinnstillinger gjøres i programmet man installerer på datamaskinen. Justerbar mikrofon Marvo Scorpion HG9049s justerbare mikrofon sørger for at lagkameratene dine kan høre deg klart og tydelig i kampens hete.Mikrofonen plukker opp stemmen din i 360° grader og gjør den klar og tydelig. I kombinasjon med den korte armen og gode opptakskapasitet kan du være trygg på at du lett får kommunisert både i og utenfor spillet. 7.1 surroundlyd Med 7.1 surround i gamingheadsetet hører du hver minste detalj. Det betyr større innlevelse i single player-spill, samtidig som det gjør det mye lettere å vinne i multiplayer når du kan høre nøyaktig hvor motstanderne dine befinner seg.Surroundlyden i headsetet aktiveres når det er tilkoblet en datamaskin. Tilkobling i mobiler, nettbrett eller konsoller gir deg i stedet god stereolyd. Gamingheadset 3,5 6 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset