Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gaming headset med mikrofon og enkel kontroll

Marvo HG9015G gaming headset

  Art.nr: 1008596
  • 7.1 surroundlyd
  • 50 mm høyttalerelement
  • Belyste øreklokker
  • Fleksibel mikrofon
  • USB-tilkobling

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Marvo Scorpion HG9015G er et gamingheadset med 7.1 lyd og belysningen på øreklokkene gir en stemningsfull følelse. Den er utstyrt med 50 mm brede høyttalerelementer for en fantastisk opplevelse av spill, så vel som film og musikk.

Gamingheadsettet har en 2,2 meter lang ledning som gir deg større bevegelsesfrihet, slik at du slipper å ta og på headsettet hele tiden. De myke øreputer i kunstlær som sikrer deg ultimat komfort, selv under lengre spilleøkter.

7.1 Surroundlyd

Med 7.1 surroundlyd vil du alltid være et steg foran fiendene dine, siden du kan høre hver minste lyd. Du vinner hver eneste runde når du hører hvor fiendene din er og kan enklere forbedrede deg på kampen. 

Belysning på øreklokkene 

Med belysningen på Marvo Scorpion HG9015G skapes en virkelig stemning når man sitter og spiller. 

Det unike mønsteret og den stilige logoen av skorpion-merke i midten gir en effektfull og profesjonell følelse.

Headsettet lyser i alle regnbuens farger, slik at du ikke trenger å velge farge selv, men alltid ha en stemningsfull effekt.  

Rundstrålende justerbar mikrofon

For å være sikker på at lagkameratene dine hører deg klart og tydelig er headsettet utstyrt med justerbar mikrofon.

Det er en rundstrålende mikrofon som tar opp stemmen din og gjør den klar og tydelig. I kombinasjon med armen og god absorpsjonskapasitet er det sikret at du enkelt kan kommunisere i eller utenfor spillene.

Enkel kontroll 

På undersiden av øreklokken finner du en lett tilgjengelig volumkontroll som lar deg enkelt justere lydnivå, dempe eller slå av mikrofonen og slå av eller aktivere vibrasjonseffekten. 

Den har også en knapp for å kunne slå av belysningen på øreklokken. Nyttig når du spiller vil ha det helt mørkt i rommet.

1008596 Marvo Marvo HG9015G gaming headset HG9015 Marvo Scorpion HG9015G er et gamingheadset med 7.1 lyd og belysningen på øreklokkene gir en stemningsfull følelse. Den er utstyrt med 50 mm brede høyttalerelementer for en fantastisk opplevelse av spill, så vel som film og musikk. Gamingheadsettet har en 2,2 meter lang ledning som gir deg større bevegelsesfrihet, slik at du slipper å ta og på headsettet hele tiden. De myke øreputer i kunstlær som sikrer deg ultimat komfort, selv under lengre spilleøkter. 7.1 Surroundlyd Med 7.1 surroundlyd vil du alltid være et steg foran fiendene dine, siden du kan høre hver minste lyd. Du vinner hver eneste runde når du hører hvor fiendene din er og kan enklere forbedrede deg på kampen.  Belysning på øreklokkene  Med belysningen på Marvo Scorpion HG9015G skapes en virkelig stemning når man sitter og spiller.  Det unike mønsteret og den stilige logoen av skorpion-merke i midten gir en effektfull og profesjonell følelse. Headsettet lyser i alle regnbuens farger, slik at du ikke trenger å velge farge selv, men alltid ha en stemningsfull effekt.   Rundstrålende justerbar mikrofon For å være sikker på at lagkameratene dine hører deg klart og tydelig er headsettet utstyrt med justerbar mikrofon. Det er en rundstrålende mikrofon som tar opp stemmen din og gjør den klar og tydelig. I kombinasjon med armen og god absorpsjonskapasitet er det sikret at du enkelt kan kommunisere i eller utenfor spillene. Enkel kontroll  På undersiden av øreklokken finner du en lett tilgjengelig volumkontroll som lar deg enkelt justere lydnivå, dempe eller slå av mikrofonen og slå av eller aktivere vibrasjonseffekten.  Den har også en knapp for å kunne slå av belysningen på øreklokken. Nyttig når du spiller vil ha det helt mørkt i rommet. Gamingheadset 2,5 2 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset