Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingheadset med DTS-lyd og BLUE VO!CE

Logitech Pro X Gaming Headset 7.1

  Art.nr: 1009264
  • Årets spillprodukt 2019/2020
  • Støyreduserende mikrofon
  • PRO-G 50 mm høyttalerelement
  • 7.1-surroundlyd
  • Behagelige øreputer for langvarig bruk

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech PRO X Gaming Headset gir deg et utrolig tydelig og nøyaktig lydbilde og en fantastisk surroundlyd med 50 mm høyttalerelementer og DTS Headphone:X 2.0. Med behagelig minneskum og slitesterkt design kan du spille lenge og fokusere på å vinne. BLUE's mikrofonteknologi gjør at du både kan høre som en profesjonell og høres ut som en profesjonell.

Logitech G Pro X ble kåret til årets spillprodukt 2019/2020 av Elektronikkbransjen.

Kåret til «Årets spillprodukt»

En norsk fagjury, sammensatt av eksperter fra elektronikkbransjen, stemte frem headsettet Logitech G Pro X som «Årets spillprodukt 2019/2020».

Du kan lese hele artikkelen her.

BLUE VO!CE-mikrofonteknologi

Med BLUE's mikrofonteknologi får du et stort antall ulike stemmefiltre som reduserer støy i sanntid for at du skal kunne kommunisere med tydelighet. BLUE VO!CE sitt avtakbare mikrofonfilter i høyeste kvalitet legger også til kompresjon, de-essing og gjør at stemmen din høres fyldigere og mer profesjonell ut. Alt for at du både skal kunne høres ut som en proff og høre som en proff.

Gamingheadset med høy kvalitet

Gamingheadsetet er designet i samarbeid med proffer for at du skal kunne få avanserte kommandoer og nøyaktig lyd. Headsetet fra Logitech har ergonomisk design med minneskum som dekkes av førsteklasses kunstlær eller velour som puster for at du skal kunne spille lengre og mer intensivt uten ubehag for ørene. PRO X Gaming Headset er behagelig å ha på seg i lang tid, slik at du kan fokusere på å vinne.

Logitech PRO X Gaming Headset er bygget for å vare med sin stabile og lette ramme av aluminium og stål. Gamingheadsetet er slitesterkt samtidig som det gir deg en førsteklasses estetikk.

En helt ny surroundlyd

Versjon 2.0 tar 7.1-kanals surroundlyd lengre enn noensinne med en forbedret bassgjengivelse, lydklarhet og nærhetssignaler. Med hjelp av et nytt nivå med avstandskunnskap kan du nå skille lyden som kommer langt unna eller nærme deg. Det gjør at du bedre enn noengang tidligere kan fastslå med større sikkerhet dine fienders posisjon i spillet.

For å bruke avanserte funksjoner som DTS Headphone:X 2.0 med surroundlyd og BLUE VO!CE kraves en PC og Logitech G HUB-spillprogramvare.

1009264 1009264 Logitech Logitech Pro X Gaming Headset 7.1 981-000818 Logitech PRO X Gaming Headset gir deg et utrolig tydelig og nøyaktig lydbilde og en fantastisk surroundlyd med 50 mm høyttalerelementer og DTS Headphone:X 2.0. Med behagelig minneskum og slitesterkt design kan du spille lenge og fokusere på å vinne. BLUE's mikrofonteknologi gjør at du både kan høre som en profesjonell og høres ut som en profesjonell. Kåret til «Årets spillprodukt» En norsk fagjury, sammensatt av eksperter fra elektronikkbransjen, stemte frem headsettet Logitech G Pro X som «Årets spillprodukt 2019/2020».Du kan lese hele artikkelen her. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> BLUE VO!CE-mikrofonteknologi Med BLUE's mikrofonteknologi får du et stort antall ulike stemmefiltre som reduserer støy i sanntid for at du skal kunne kommunisere med tydelighet. BLUE VO!CE sitt avtakbare mikrofonfilter i høyeste kvalitet legger også til kompresjon, de-essing og gjør at stemmen din høres fyldigere og mer profesjonell ut. Alt for at du både skal kunne høres ut som en proff og høre som en proff. Gamingheadset med høy kvalitet Gamingheadsetet er designet i samarbeid med proffer for at du skal kunne få avanserte kommandoer og nøyaktig lyd. Headsetet fra Logitech har ergonomisk design med minneskum som dekkes av førsteklasses kunstlær eller velour som puster for at du skal kunne spille lengre og mer intensivt uten ubehag for ørene. PRO X Gaming Headset er behagelig å ha på seg i lang tid, slik at du kan fokusere på å vinne. Logitech PRO X Gaming Headset er bygget for å vare med sin stabile og lette ramme av aluminium og stål. Gamingheadsetet er slitesterkt samtidig som det gir deg en førsteklasses estetikk. En helt ny surroundlyd Versjon 2.0 tar 7.1-kanals surroundlyd lengre enn noensinne med en forbedret bassgjengivelse, lydklarhet og nærhetssignaler. Med hjelp av et nytt nivå med avstandskunnskap kan du nå skille lyden som kommer langt unna eller nærme deg. Det gjør at du bedre enn noengang tidligere kan fastslå med større sikkerhet dine fienders posisjon i spillet. For å bruke avanserte funksjoner som DTS Headphone:X 2.0 med surroundlyd og BLUE VO!CE kraves en PC og Logitech G HUB-spillprogramvare. Gamingheadset 3,8 21 899 NOK 899 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset