Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingheadset for alle plattformer

Logitech Pro Gaming Headset

  Art.nr: 1009263
  • Mikrofon med pop-filter
  • Kompatibel med konsoller
  • PRO-G element
  • Solid og behagelig
  • Doble øreputer medfølger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech Pro Gaming Headset er det første Logitech G headsetet som har fått legge til "Pro" i navnet sitt. Det er utviklet i samarbeid med noen av verdens beste spillere innen E-Sport. Bygget med materialer av høy kvalitet og avansert teknologi leverer Logitech Pro Gaming fantastisk bra ytelse for å veilede deg i spillene.

Pro G element

For en komplett lyd som skal levere en helhetsopplevelse når du spiller favorittspillene dine har Logitech G Pro Gaming blitt utrustet med PRO-G element som er konstruert av et vevd hybridnett hvilket låser opp soniske detaljer, dyb og klarhet uansett volum, hvilket gjør at du får en ekspansiv lyd og en oppslukende spillopplevelse.

Passer alle plattformer

Hodetelefonene fungerer ikke bare med datamaskinen din, men også med alle andre plattformer du ønsker å spille på. Logitech Pro G Gaming er kompatibel med PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og mobile enheter som har en 3,5 mm-tilkobling.

Kondensatormikrofon

Avansert Pro-klassifisert mikrofon fungerer med bredere frekvensrespons, lavere signal/støyforhold og høyere følsomhet. Den har fått et pop-filter i full størrelse sånn at dine lagkamerater hører deg klart og tydelig.

Solid og behagelig

PRO-headsetet er bygget for å være ekstremt lett, sterkt og behagelig. For å oppnå dette bruker PRO-headsetet avanserte materialer som TR90-nylon i pannebåndet, buen er av rustfritt stål og glassfiberarmerte nylonfuger. Den lette konstruksjonen med polymerskal er perfekt for lengre perioder med spilling.

1009263 Logitech Logitech Pro Gaming Headset 981-000812 Logitech Pro Gaming Headset er det første Logitech G headsetet som har fått legge til "Pro" i navnet sitt. Det er utviklet i samarbeid med noen av verdens beste spillere innen E-Sport. Bygget med materialer av høy kvalitet og avansert teknologi leverer Logitech Pro Gaming fantastisk bra ytelse for å veilede deg i spillene. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Pro G element For en komplett lyd som skal levere en helhetsopplevelse når du spiller favorittspillene dine har Logitech G Pro Gaming blitt utrustet med PRO-G element som er konstruert av et vevd hybridnett hvilket låser opp soniske detaljer, dyb og klarhet uansett volum, hvilket gjør at du får en ekspansiv lyd og en oppslukende spillopplevelse. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Passer alle plattformer Hodetelefonene fungerer ikke bare med datamaskinen din, men også med alle andre plattformer du ønsker å spille på. Logitech Pro G Gaming er kompatibel med PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og mobile enheter som har en 3,5 mm-tilkobling. Kondensatormikrofon Avansert Pro-klassifisert mikrofon fungerer med bredere frekvensrespons, lavere signal/støyforhold og høyere følsomhet. Den har fått et pop-filter i full størrelse sånn at dine lagkamerater hører deg klart og tydelig. Solid og behagelig PRO-headsetet er bygget for å være ekstremt lett, sterkt og behagelig. For å oppnå dette bruker PRO-headsetet avanserte materialer som TR90-nylon i pannebåndet, buen er av rustfritt stål og glassfiberarmerte nylonfuger. Den lette konstruksjonen med polymerskal er perfekt for lengre perioder med spilling. Gamingheadset 5 2 990 NOK 990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset