Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst gamingheadset med DTS-lyd

Logitech G935 Wireless 7.1 Surround Sound

  Art.nr: 1007309
 • Justerbar mikrofon
 • Kompatibel med konsoller
 • PRO-G 50 mm element
 • Logitech G-knapper på siden
 • 7.1-surroundlyd
1 749,-

Delbetal fra 191,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech G635 er et gamingheadset for den seriøse gameren. Den er utstyrt med store PRO-G 50 mm høyttalerelementer som gir full lyd og klar lyd uavhengig av volum. Gamingheadset  har DTS Hodetelefon: X 2.0 surround så du kan oppleve spenningen i spillet og følelsen av spillmiljøet du er inne i.

Volumet justeres jevnt uavhengig av plattformen via det sidemonterte volumhjulet på øreklokkene.

2,4GHz trådløst

Med G935 får du muligheten til å spille trådløst eller kablet. Spill trådløst via 2,4 GHz i opptil 12 timer per ladning uten belysning eller 8 timer med standardbelysning. Kan variere avhengig av bruk. 12-timers batterilevetid er basert på at ingen RGB-belysning blir brukt, og hodetelefonvolumet er satt til eller mindre enn 50%.

Med 3,5 mm analog inngangen kan du også spille kabelet - på konsoll, mobil eller PC - uten å bruke batteristrøm.

G-HUB og Lightsync

Med Logitech G HUB-programvaren kan du tilpasse LIGHTSYNC RGB-belysningen på gamingheadset, programmer G-knappene med makroer og spillkommandoer, og tilpass lydinnstillingene med unike profiler for hvert spill og app.

DTS HEADPHONE:X 2.0

Sammen med G-HUB-programvaren og DTS-teknologien, vil du høre fiender snike bak deg, meldinger og fantastiske omgivelser i spillene. En total opplevelse med 3D-lyd gjør at det føles som om du er midt i all handlingen.

PRO-G høyttalerelement

For en komplett lyd som gir en helhetlig opplevelse når du spiller favorittspillene dine, har Logitech G635 blitt utstyrt med PRO-G 50 mm-elementer designet av et vevd hybridnettverk som låser opp lyddetaljer, dybde og klarhet uansett volum, noe som gir deg en bra lyd og en spennende spillopplevelse.

Passer alle platformer

Hodetelefonene fungerer ikke bare med datamaskinen, men også med alle de andre plattformene du vil spille på. Logitech G635 er kompatibel med PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og mobile enheter med 3,5 mm tilkobling.

Mic+6 mm-mikrofon

Mic + er en 6 mm mikrofon som gjør at lagkameratene dine kan høre deg tydelig. Mikrofonarmen har et indikatorlys som lar deg vite når mikrofonen er slått av. Når du ikke bruker mikrofonen, plasser den rett og slett inn i hodetelefonene, noe som gjør den nesten usynlig.

Se også

(6 stk)
 • Omsluttende lydopplevelse
 • Frekvens: 20-20.000 Hz
 • Mikrofon

2 590,-

Se også

(6 stk)
 • Omsluttende lydopplevelse
 • Frekvens: 20-20.000 Hz
 • Mikrofon

2 590,-

Anbefalt tilbehør

(2 stk)
 • Passer til de fleste hodetelefoner
 • Sklibeskyttelse for maksimal stabilitet
 • Produsert i aluminium

249,-

1007309 Logitech Logitech G935 Wireless 7.1 Surround Sound 981-000744 Logitech G635 er et gamingheadset for den seriøse gameren. Den er utstyrt med store PRO-G 50 mm høyttalerelementer som gir full lyd og klar lyd uavhengig av volum. Gamingheadset  har DTS Hodetelefon: X 2.0 surround så du kan oppleve spenningen i spillet og følelsen av spillmiljøet du er inne i.Volumet justeres jevnt uavhengig av plattformen via det sidemonterte volumhjulet på øreklokkene. 2,4GHz trådløst Med G935 får du muligheten til å spille trådløst eller kablet. Spill trådløst via 2,4 GHz i opptil 12 timer per ladning uten belysning eller 8 timer med standardbelysning. Kan variere avhengig av bruk. 12-timers batterilevetid er basert på at ingen RGB-belysning blir brukt, og hodetelefonvolumet er satt til eller mindre enn 50%.Med 3,5 mm analog inngangen kan du også spille kabelet - på konsoll, mobil eller PC - uten å bruke batteristrøm. G-HUB og Lightsync Med Logitech G HUB-programvaren kan du tilpasse LIGHTSYNC RGB-belysningen på gamingheadset, programmer G-knappene med makroer og spillkommandoer, og tilpass lydinnstillingene med unike profiler for hvert spill og app. DTS HEADPHONE:X 2.0 Sammen med G-HUB-programvaren og DTS-teknologien, vil du høre fiender snike bak deg, meldinger og fantastiske omgivelser i spillene. En total opplevelse med 3D-lyd gjør at det føles som om du er midt i all handlingen. PRO-G høyttalerelement For en komplett lyd som gir en helhetlig opplevelse når du spiller favorittspillene dine, har Logitech G635 blitt utstyrt med PRO-G 50 mm-elementer designet av et vevd hybridnettverk som låser opp lyddetaljer, dybde og klarhet uansett volum, noe som gir deg en bra lyd og en spennende spillopplevelse. Passer alle platformer Hodetelefonene fungerer ikke bare med datamaskinen, men også med alle de andre plattformene du vil spille på. Logitech G635 er kompatibel med PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og mobile enheter med 3,5 mm tilkobling. Mic+6 mm-mikrofon Mic + er en 6 mm mikrofon som gjør at lagkameratene dine kan høre deg tydelig. Mikrofonarmen har et indikatorlys som lar deg vite når mikrofonen er slått av. Når du ikke bruker mikrofonen, plasser den rett og slett inn i hodetelefonene, noe som gjør den nesten usynlig. Gamingheadset 4,8 5 1749 NOK 1749 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset