Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst gamingheadset med avansert lydteknologi

Logitech G533 Prodigy Wireless Gaming Headset

  Art.nr: 240823
  • Trådløse gaminghodetelefoner
  • DTS Headphone:X 7.1 Surroundlyd
  • Støyreduserende mikrofon med popfilter
  • Lav vekt og høy komfort
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 149,-

Delbetal fra 141,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech G533 Prodigy Wireless Headset

G533 Prodigy Wireless er endelig her! Logitechs nye gamingheadset har alt du noensinne ønsker i et et gamingheadset. Trådløs lydoverføring, 7.1 surroundlyd, støyreduserende mikrofon som kan felles tilbake samt høyt komfortnivå som lar deg bruke headsetet i time etter time uten å bli sliten. Dette avanserte gamingheadsetet hjelper deg å kjapt lokalisere alle detaljer når du spiller og på denne måten er du alltid beredt. 

DTS Headphone:X

DTS Headphone:X-teknologi gjenskaper nøyaktig 7.1 høyttalerplassering og lydposisjon. G533 har en forbløffende evne til å reprodusere miljøeffekter i spillet og posisjonert lyd slik spillutviklerne ville at det skulle høres. Du kan til og med justere volumnivåene for alle de 7 lydkanalene - for eksempel for å forsterke spillydene som kommer fra de bakre kanalene for å høre det som er bak deg.

Trådløs lyd

G533 har avansert tapsfri digital lydoverføring, og leverer behagelig og utrolig naturtro lyd med opp tol 15 meters rekkevidde. G533 er designet for å beholde en sterk kobling selv i støyende EMI-miljøer, som når det er flere konkurrerende trådløse signaler i nærheten.

Støyreduserende mikrofon

G533 har en mikrofon med støyreduksjon for krystallklar talechat og kommunikasjon. Legg sammen mikrofonarmen for å dempe mikrofonen automatisk. Headsetet har også en konfigurerbar "sidetone" som lar deg justere volumet på din egen stemme som du hører i hodesettet. Med sidetonen kan du høre hvor høyt du snakker, slik at du ikke utilsiktet snakker for høyt. Det integrerte mikropopfilter reduserer popping og pustelyd for å gi klar og tydelig kommunikasjon og redusere uønsket støy.

Høyt komfortnivå

Med siste nytt i materialer og produksjonsteknikk, G533 er designet for å være et slitesterkt, men lett headset. G533 har et lett over øret-design som er komfortabelt ve lange spilløkter. Øretelefoner med sportsnett er designet for å puste, og kan fjernes for rengjøring.

Oppladbart batteri

Det oppladbare, byttbare batteriet i G533 trådløst gaming-headset gir strøm til headset for lange spilløkter opp til 15 timer nonstop på én opplading. Hold øye med ladenivået med Logitech Gaming Software, slik at du ikke går tom for strøm midt i spillet ditt.

240823 Logitech Logitech G533 Prodigy Wireless Gaming Headset 981-000634 Logitech G533 Prodigy Wireless Headset G533 Prodigy Wireless er endelig her! Logitechs nye gamingheadset har alt du noensinne ønsker i et et gamingheadset. Trådløs lydoverføring, 7.1 surroundlyd, støyreduserende mikrofon som kan felles tilbake samt høyt komfortnivå som lar deg bruke headsetet i time etter time uten å bli sliten. Dette avanserte gamingheadsetet hjelper deg å kjapt lokalisere alle detaljer når du spiller og på denne måten er du alltid beredt.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> DTS Headphone:X DTS Headphone:X-teknologi gjenskaper nøyaktig 7.1 høyttalerplassering og lydposisjon. G533 har en forbløffende evne til å reprodusere miljøeffekter i spillet og posisjonert lyd slik spillutviklerne ville at det skulle høres. Du kan til og med justere volumnivåene for alle de 7 lydkanalene - for eksempel for å forsterke spillydene som kommer fra de bakre kanalene for å høre det som er bak deg. Trådløs lyd G533 har avansert tapsfri digital lydoverføring, og leverer behagelig og utrolig naturtro lyd med opp tol 15 meters rekkevidde. G533 er designet for å beholde en sterk kobling selv i støyende EMI-miljøer, som når det er flere konkurrerende trådløse signaler i nærheten. Støyreduserende mikrofon G533 har en mikrofon med støyreduksjon for krystallklar talechat og kommunikasjon. Legg sammen mikrofonarmen for å dempe mikrofonen automatisk. Headsetet har også en konfigurerbar "sidetone" som lar deg justere volumet på din egen stemme som du hører i hodesettet. Med sidetonen kan du høre hvor høyt du snakker, slik at du ikke utilsiktet snakker for høyt. Det integrerte mikropopfilter reduserer popping og pustelyd for å gi klar og tydelig kommunikasjon og redusere uønsket støy. Høyt komfortnivå Med siste nytt i materialer og produksjonsteknikk, G533 er designet for å være et slitesterkt, men lett headset. G533 har et lett over øret-design som er komfortabelt ve lange spilløkter. Øretelefoner med sportsnett er designet for å puste, og kan fjernes for rengjøring. Oppladbart batteri Det oppladbare, byttbare batteriet i G533 trådløst gaming-headset gir strøm til headset for lange spilløkter opp til 15 timer nonstop på én opplading. Hold øye med ladenivået med Logitech Gaming Software, slik at du ikke går tom for strøm midt i spillet ditt. Gamingheadset 4 28 1149 NOK 1149 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingheadset