Gamingheadset som passer alle plattformer

Logitech G233 Prodigy Wired Gaming Headset

  Art.nr: 1009281
  • Krystallklar kommunikasjon
  • Kompatibel med konsoller
  • Bommikrofon
  • Avtakbar mikrofon
  • Støyredusering

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech G233 Prodigy Gaming Headset er et lett og behagelig headset som har en myk overflate og robust lyd takket være høyttalerelementet Pro-G som er optimert for både analog og digital lydgjengivelse, uansett kilde. G233 Prodigy Gaming Headset har et lett design som gir en utrolig komfort, samtidig som de har sportsnett som er pustende og avtakbart som gjør dem enkle å rengjøre. Mikrofonen på G233 er en høykvalitets bommikrofon med stoffbeskyttelse, for at du skal kunne få den beste spillopplevelsen.

Heftig lyd og krystallklar kommunikasjon

G233 Prodigy Gaming Headset har en høykvalitets bommikrofon som er avtakbar. Bommikrofonen er støyreduserende og har en stoffbeskyttelse som gjør at stemmen din høres klart og tydelig.

Passer alle plattformer

Logitech G233 Prodigy Gaming Headset fungerer ikke bare med din datamaskin, men den fungerer også med alle andre plattformer du vil spille på. Hodetelefonene er kompatible med PC, konsoller (inkludert Xbox One, PlayStation 4 og Nintendo Switch) og mobile enheter som har en 3,5 mm-lydutgang.

1009281 Logitech Logitech G233 Prodigy Wired Gaming Headset 981-000703 Logitech G233 Prodigy Gaming Headset er et lett og behagelig headset som har en myk overflate og robust lyd takket være høyttalerelementet Pro-G som er optimert for både analog og digital lydgjengivelse, uansett kilde. G233 Prodigy Gaming Headset har et lett design som gir en utrolig komfort, samtidig som de har sportsnett som er pustende og avtakbart som gjør dem enkle å rengjøre. Mikrofonen på G233 er en høykvalitets bommikrofon med stoffbeskyttelse, for at du skal kunne få den beste spillopplevelsen. Heftig lyd og krystallklar kommunikasjon G233 Prodigy Gaming Headset har en høykvalitets bommikrofon som er avtakbar. Bommikrofonen er støyreduserende og har en stoffbeskyttelse som gjør at stemmen din høres klart og tydelig. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Passer alle plattformer Logitech G233 Prodigy Gaming Headset fungerer ikke bare med din datamaskin, men den fungerer også med alle andre plattformer du vil spille på. Hodetelefonene er kompatible med PC, konsoller (inkludert Xbox One, PlayStation 4 og Nintendo Switch) og mobile enheter som har en 3,5 mm-lydutgang. Gamingheadset 4,2 6 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset