Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Komfortabelt gamingheadset tilpasset for Xbox

HyperX CloudX Stinger Core for Xbox One

  Art.nr: 1007881
  • 40 mm lydelement
  • Lydkontroll på ledningen
  • Kompatibel med Xbox One, One S og One X
  • Støyreduserende mikrofon
  • Designet for komfort

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Xbox One
PS4
Xbox One

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

HyperX CloudX Stinger Core er det perfekte headsettet for deg som spiller Xbox, og leter etter en god lyd. Offisiell lisensiering av Microsoft og den innebygde lydkontrollen på ledningen gjør headsettet et fleksibelt valg.

CloudX Stinger Core har en 1,3 meter lang ledning som betyr at du ikke vil bli begrenset når du flytter. Den er koblet til håndkontrollen din via en 4-polet 3,5 mm-kontakt som sender og mottar lyd samtidig.

Lisensiert av Microsoft

HyperX CloudX Stinger Core er testet og godkjent av Microsoft og er koblet direkte til Xbox One, Xbox One S og Xbox One X-kontrolleren via en 3,5 mm-kabel.

Designet for komfort

Med myke øreputer og pannebånd får brukeren en behagelig opplevelse for lengre spilletid. Den fleksible mikrofonen kan justeres til ønsket posisjon eller helt foldes ut.

Den lette vekten på bare 215 gram gjør det ikke tungt for hodet eller ørene etter en stund.

Tilknyttede lyder

HyperX CloudX Stinger Core er utstyrt med retningsbestemt 40 mm elementer og en lukket design som bidrar til å stenge distraherende lyder fra utsiden, og lar brukeren være helt lukket ved spillets lyd for den beste opplevelsen.


Med et frekvensområde på 20 Hz - 20 000 Hz, kan du være sikker på at du hører alle detaljene i spillet du spiller. Ikke gå glipp av noe!

1007881 1007881 HyperX HyperX CloudX Stinger Core for Xbox One HX-HSCSCX-BK HyperX CloudX Stinger Core er det perfekte headsettet for deg som spiller Xbox, og leter etter en god lyd. Offisiell lisensiering av Microsoft og den innebygde lydkontrollen på ledningen gjør headsettet et fleksibelt valg. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> CloudX Stinger Core har en 1,3 meter lang ledning som betyr at du ikke vil bli begrenset når du flytter. Den er koblet til håndkontrollen din via en 4-polet 3,5 mm-kontakt som sender og mottar lyd samtidig. Lisensiert av Microsoft HyperX CloudX Stinger Core er testet og godkjent av Microsoft og er koblet direkte til Xbox One, Xbox One S og Xbox One X-kontrolleren via en 3,5 mm-kabel. Designet for komfort Med myke øreputer og pannebånd får brukeren en behagelig opplevelse for lengre spilletid. Den fleksible mikrofonen kan justeres til ønsket posisjon eller helt foldes ut.Den lette vekten på bare 215 gram gjør det ikke tungt for hodet eller ørene etter en stund. Tilknyttede lyder HyperX CloudX Stinger Core er utstyrt med retningsbestemt 40 mm elementer og en lukket design som bidrar til å stenge distraherende lyder fra utsiden, og lar brukeren være helt lukket ved spillets lyd for den beste opplevelsen.Med et frekvensområde på 20 Hz - 20 000 Hz, kan du være sikker på at du hører alle detaljene i spillet du spiller. Ikke gå glipp av noe! Gamingheadset 4,3 24 479 NOK 479 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset