Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst gamingheadset til PC

HyperX Cloud Stinger Wireless-headset for PC

  Art.nr: 1009485
  • 50 mm lydelementer
  • Batteritid opp til 17 timer
  • 90 ° roterende øreklokker
  • Volumkontroll
  • Støyreduserende mikrofon
1 090,-

Delbetal fra 136,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

HyperX Cloud Stinger Wireless er et gamingheadset designet for spillere som ønsker fullstendig trådløs frihet til PC. Den medfølgende USB-adapteren er koblet til en av de ledige portene på PS4, og du er klar for trådløs lyd.

Med sin 270 gram og omsluttende øreklokker med minneskum, får du en perfekt passform og komfort som er perfekt for langvarig bruk. Øreklokkene gir deg den perfekte lydkvaliteten for hendelsene i spillet, og takket være en støyreduserende mikrofon får du krystallklar kommunikasjon med medspillerne uten forstyrrende bakgrunnsstøy.

Omsluttende lyd

HyperX Cloud Stinger Wireless er utstyrt med retningsbestemt 50 mm elementer og en lukket design som bidrar til å stenge distraherende lyder fra utsiden, og lar brukeren være helt lukket ved spillets lyd for den beste opplevelsen. Med et frekvensområde på 20 Hz - 20 000 Hz, kan du være sikker på at du hører alle detaljene i spillet du spiller. Ikke gå glipp av noe!

Støyreduserende mikrofon

Hold kontakten med dine lagkamerater via den innebygde støyreduserende mikrofonen som slår ut forstyrrende bakgrunnsstøy. Hvis du vil slå av mikrofonen, er det enkelt, bare vri det vertikalt opp til hodet og overføringen vil bli brutt.

Enkel lydkontroll

På den ene øreklokken finner du volumkontrollen, som gjør det enkelt å stille inn ønsket volum uten å miste fokus. Hvis du må stille mikrofonen, som vanlig med Stinger-serien, bretter du den opp og ned igjen for å aktivere den.

Komfort som er anerkjent

Som med alle HyperX Stinger-headset er Cloud Stinger Wireless også utstyrt med omsluttende minneskum øreputer og et polstret hodebånd for å gi komfort i verdensklasse og tillate brukeren å spille i lengre tid, komfortabelt.

90 ° roterende øreklokker

Cloud Stinger Wireless har fått lette og gode øreklokker som kan roteres 90 graders vinkel for bedre å passe rundt halsen i løpet av en pause og gi en mer komfortabel spillopplevelse, selv etter flere timer.

Lang batteritid

På et fulladet batteri får du opptil 17 timers trådløs 2,4 GHz-bruk. Dette betyr at du ikke trenger å tenke på å lade hodesettet før hvert spilløkt. Når det trengs, gjøres dette raskt og enkelt via den medfølgende USB-kabelen.

1009485 HyperX HyperX Cloud Stinger Wireless-headset for PC HX-HSCSW2-BK/WW HyperX Cloud Stinger Wireless er et gamingheadset designet for spillere som ønsker fullstendig trådløs frihet til PC. Den medfølgende USB-adapteren er koblet til en av de ledige portene på PS4, og du er klar for trådløs lyd.Med sin 270 gram og omsluttende øreklokker med minneskum, får du en perfekt passform og komfort som er perfekt for langvarig bruk. Øreklokkene gir deg den perfekte lydkvaliteten for hendelsene i spillet, og takket være en støyreduserende mikrofon får du krystallklar kommunikasjon med medspillerne uten forstyrrende bakgrunnsstøy. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Omsluttende lyd HyperX Cloud Stinger Wireless er utstyrt med retningsbestemt 50 mm elementer og en lukket design som bidrar til å stenge distraherende lyder fra utsiden, og lar brukeren være helt lukket ved spillets lyd for den beste opplevelsen. Med et frekvensområde på 20 Hz - 20 000 Hz, kan du være sikker på at du hører alle detaljene i spillet du spiller. Ikke gå glipp av noe! Støyreduserende mikrofon Hold kontakten med dine lagkamerater via den innebygde støyreduserende mikrofonen som slår ut forstyrrende bakgrunnsstøy. Hvis du vil slå av mikrofonen, er det enkelt, bare vri det vertikalt opp til hodet og overføringen vil bli brutt. Enkel lydkontroll På den ene øreklokken finner du volumkontrollen, som gjør det enkelt å stille inn ønsket volum uten å miste fokus. Hvis du må stille mikrofonen, som vanlig med Stinger-serien, bretter du den opp og ned igjen for å aktivere den. Komfort som er anerkjent Som med alle HyperX Stinger-headset er Cloud Stinger Wireless også utstyrt med omsluttende minneskum øreputer og et polstret hodebånd for å gi komfort i verdensklasse og tillate brukeren å spille i lengre tid, komfortabelt. 90 ° roterende øreklokker Cloud Stinger Wireless har fått lette og gode øreklokker som kan roteres 90 graders vinkel for bedre å passe rundt halsen i løpet av en pause og gi en mer komfortabel spillopplevelse, selv etter flere timer. Lang batteritid På et fulladet batteri får du opptil 17 timers trådløs 2,4 GHz-bruk. Dette betyr at du ikke trenger å tenke på å lade hodesettet før hvert spilløkt. Når det trengs, gjøres dette raskt og enkelt via den medfølgende USB-kabelen. Gamingheadset 4,4 10 1090 NOK 1090 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset