Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingheadset for PC, MAC og spillkonsoller

HyperX Cloud Stinger Gaming Headset

  Art.nr: 238485
  • For PC, MAC og spillkonsoller
  • 50 mm membran
  • Støyreduserende mikrofon
  • Øreputer med memory foam

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Hyper X Cloud Stinger 

Hyper X Cloud stinger er en robust og komfortabel gamingheadset laget rundt en solid stålramme. Opplev et bredere lydbilde optimert for gaming - membranen er designet for presis lydposisjonering og leverer ren lyd med forsterket bass. Dette gamingheadsetet kan brukes de aller fleste typer plattformer på grunn av sin 3,5mm tilkobling.

50 mm membran

Opplev gaming med eksakt lydposisjonering og rene toner med forsterket bass. De imponerende 50 mm membran med et frekvensområde fra 18 - 23 000 Hz innebærer lyd i studiokvalitet som lar deg høre eksakt hvor dine motstandere befinner seg. Lyden er perfekt for FPS, i åpne spillmiljøer og når du hører på musikk

Komfortable øreputer med memory foam

Hodesettet er komfortabelt utformet med ørepruter av minneskum og kunstskinn. Minneskummet signert av Hyper X er av høy kvalitet og skiller seg ut fra sine konkurrenter. Det betyr at du kan spille i timevis med utmerket komfort.

Støyreduserende mikrofon

Headsetet er utstyrt med en avtagbar og støyreduserende mikrofon for tydeligere talekvalitet når du snakker med vennene dine på nettet. Det betyr at bakgrunnsstøyen reduseres når du spiller i støyende omgivelser som for eksempel på store LAN.

238485 HyperX HyperX Cloud Stinger Gaming Headset HX-HSCS-BK/EM Hyper X Cloud Stinger  Hyper X Cloud stinger er en robust og komfortabel gamingheadset laget rundt en solid stålramme. Opplev et bredere lydbilde optimert for gaming - membranen er designet for presis lydposisjonering og leverer ren lyd med forsterket bass. Dette gamingheadsetet kan brukes de aller fleste typer plattformer på grunn av sin 3,5mm tilkobling. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 50 mm membran Opplev gaming med eksakt lydposisjonering og rene toner med forsterket bass. De imponerende 50 mm membran med et frekvensområde fra 18 - 23 000 Hz innebærer lyd i studiokvalitet som lar deg høre eksakt hvor dine motstandere befinner seg. Lyden er perfekt for FPS, i åpne spillmiljøer og når du hører på musikk Komfortable øreputer med memory foam Hodesettet er komfortabelt utformet med ørepruter av minneskum og kunstskinn. Minneskummet signert av Hyper X er av høy kvalitet og skiller seg ut fra sine konkurrenter. Det betyr at du kan spille i timevis med utmerket komfort. Støyreduserende mikrofon Headsetet er utstyrt med en avtagbar og støyreduserende mikrofon for tydeligere talekvalitet når du snakker med vennene dine på nettet. Det betyr at bakgrunnsstøyen reduseres når du spiller i støyende omgivelser som for eksempel på store LAN. Gamingheadset 3,6 15 499 NOK 499 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset