Gamingheadset til konsoller

HyperX Cloud Stinger Core for PS4

  Art.nr: 1007874
 • 40 mm lydelement
 • Lydkontroll på ledningen
 • Kompatibel med PS4, XBOX One og Nintendo Switch
 • Støyreduserende mikrofon
 • Designet for komfort

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant PS4
PS4
Xbox One

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

HyperX Cloud Stinger Core er det perfekte hodesettet for deg som spiller konsoller som PS4, XBOX One eller Nintendo Switch, og ser etter god lyd. Kompatibiliteten mellom forskjellige konsoller og de innebygde lydkontrollene på ledningen gjør headsettet til et fleksibelt valg.

Cloud Stinger Core har en 1,3 meter lang ledning, noe som betyr at du ikke vil bli begrenset. Den er koblet til håndkontrollen din via en 3-polet 3,5 mm-kontakt som sender og mottar lyd samtidig.

Designet for komfort

Med myke øreputer og pannebånd får brukeren en behagelig opplevelse for lengre spilletid. Den fleksible mikrofonen kan justeres til ønsket posisjon eller helt foldes ut.

Den lette vekten på bare 215 gram gjør det ikke tungt for hodet eller ørene etter en stund.

Omsluttende lyd

HyperX Cloud Stinger Core er utstyrt med retningsbestemt 40 mm elementer og en lukket design som bidrar til å stenge distraherende lyder fra utsiden, og lar brukeren være helt lukket ved spillets lyd for den beste opplevelsen.

Med et frekvensområde på 20 Hz - 20 000 Hz, kan du være sikker på at du hører alle detaljene i spillet du spiller. Ikke gå glipp av noe!

Se også

(6 stk)
 • Krystallklar kommunikasjon
 • Kompatibel med konsoller
 • Bommikrofon

399,-

Se også

(6 stk)
 • Krystallklar kommunikasjon
 • Kompatibel med konsoller
 • Bommikrofon

399,-

1007874 HyperX HyperX Cloud Stinger Core for PS4 HX-HSCSC-BK HyperX Cloud Stinger Core er det perfekte hodesettet for deg som spiller konsoller som PS4, XBOX One eller Nintendo Switch, og ser etter god lyd. Kompatibiliteten mellom forskjellige konsoller og de innebygde lydkontrollene på ledningen gjør headsettet til et fleksibelt valg.Cloud Stinger Core har en 1,3 meter lang ledning, noe som betyr at du ikke vil bli begrenset. Den er koblet til håndkontrollen din via en 3-polet 3,5 mm-kontakt som sender og mottar lyd samtidig. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Designet for komfort Med myke øreputer og pannebånd får brukeren en behagelig opplevelse for lengre spilletid. Den fleksible mikrofonen kan justeres til ønsket posisjon eller helt foldes ut. Den lette vekten på bare 215 gram gjør det ikke tungt for hodet eller ørene etter en stund. Omsluttende lyd HyperX Cloud Stinger Core er utstyrt med retningsbestemt 40 mm elementer og en lukket design som bidrar til å stenge distraherende lyder fra utsiden, og lar brukeren være helt lukket ved spillets lyd for den beste opplevelsen. Med et frekvensområde på 20 Hz - 20 000 Hz, kan du være sikker på at du hører alle detaljene i spillet du spiller. Ikke gå glipp av noe! Gamingheadset 4,8 18 299 NOK 299 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset