Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingheadset med rå lyd

HyperX Cloud II Headset Grey Metal

  Art.nr: 215405
 • Beste kjøp ifølge TV2 hjelper deg
 • 7.1 surroundlyd
 • 53 mm membran
 • Avtakbar mikrofon

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Kingston HyperX Cloud II er et gamingheadset med 53 mm store membraner i hver øreklokke som gir en fantastisk lyd. Både øreklokkene og hodebåndet er dekket i kunstskinn for at du skal få den beste mulige gamingopplevelsen. 

Ikke bare rå design

Kingston HyperX Cloud II kommer med lukkede øreklokker, slik at du ikke trenger å bli forstyrret av lyd i rommet rundt deg. I tillegg lekker ikke headsetet lyd ut og du forstyrrer ikke de rundt deg. Med en kombinasjon av gode lydelementer og et kult design kan du også spille spill med simulert 7.1-lyd.

Separat lydkontroll

Med en smart, separat lydkontroll kan du enkelt heve og senke volumet uten at du trenger å ta øynene av skjermen. Du kan også skru av mikrofonen med bare et knappetrykk. I lydkontrollen sitter det også et lydkort med DSP, som forbedrer lydkvaliteten ved å ta bort ekko og andre ulyder du ikke vil at andre skal høre.

Beste kjøp - TV2 Hjelper deg

HyperX Cloud ble kåret til "beste kjøp" av TV2 Hjelper deg 5. November 2015. De hadde blant annet dette å si om produktet::
"«HyperX Cloud II» kåres av samtlige i testpanelet som det beste kjøpet, som begrunnes med en flott lydopplevelse, god mikrofon, meget god komfort og ikke minst passende pris."
Les testen og se TV-innslaget her

Spesifikasjoner

 • Frekvens Hodetelefoner: 15 - 25,000 Hz
 • Impedans: 60 Ohm
 • Membran: 53 mm dynamiske
 • Frekvens mikrofon: 50 - 18,000Hz
 • Følsomhet: -39 db
 • Kabellengde: 1 m + 2 m forlegning
 • Tilkobling: 3,5 mm kontakter
 • Garanti: 2 år
215405 HyperX HyperX Cloud II Headset Grey Metal KHX-HSCP-GM Kingston HyperX Cloud II er et gamingheadset med 53 mm store membraner i hver øreklokke som gir en fantastisk lyd. Både øreklokkene og hodebåndet er dekket i kunstskinn for at du skal få den beste mulige gamingopplevelsen.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ikke bare rå design Kingston HyperX Cloud II kommer med lukkede øreklokker, slik at du ikke trenger å bli forstyrret av lyd i rommet rundt deg. I tillegg lekker ikke headsetet lyd ut og du forstyrrer ikke de rundt deg. Med en kombinasjon av gode lydelementer og et kult design kan du også spille spill med simulert 7.1-lyd. Separat lydkontroll Med en smart, separat lydkontroll kan du enkelt heve og senke volumet uten at du trenger å ta øynene av skjermen. Du kan også skru av mikrofonen med bare et knappetrykk. I lydkontrollen sitter det også et lydkort med DSP, som forbedrer lydkvaliteten ved å ta bort ekko og andre ulyder du ikke vil at andre skal høre. Beste kjøp - TV2 Hjelper deg HyperX Cloud ble kåret til "beste kjøp" av TV2 Hjelper deg 5. November 2015. De hadde blant annet dette å si om produktet::"«HyperX Cloud II» kåres av samtlige i testpanelet som det beste kjøpet, som begrunnes med en flott lydopplevelse, god mikrofon, meget god komfort og ikke minst passende pris."Les testen og se TV-innslaget her Spesifikasjoner Frekvens Hodetelefoner: 15 - 25,000 HzImpedans: 60 OhmMembran: 53 mm dynamiskeFrekvens mikrofon: 50 - 18,000HzFølsomhet: -39 dbKabellengde: 1 m + 2 m forlegningTilkobling: 3,5 mm kontakterGaranti: 2 år Gamingheadset 4,5 67 799 NOK 799 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset