Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst gamingheadset for både PC og PS4

HyperX Cloud Flight Wireless Headset PC/PS4

  Art.nr: 1009248
 • Opptil 30 timer batteritid
 • Avtakbar mikrofon
 • HyperX NGenuity
 • Slitesterk og justerbar stålglider
 • Opptil 20 meter rekkevidde
1 590,-

Delbetal fra 178,- Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med HyperX Cloud Flight kan du bevege deg fritt uten å bli begrenset av kabler. Med batteritid på opptil 30 timer og øreputer av minneskum garanteres en komfortabel spilløkt uansett lengde. Ved hjelp av programvaren HyperX Cloud Flight blir det enkelt å holde øye med aktuelt batterinivå og lar deg også finjustere volum på både mikrofonen og det du hører.

De lukkede hodetelefonene stenger støy fra omgivelsene ute og hjelper deg nå et dypt konsentrasjonsnivå som kommer godt med i heftige spilløkter. 

Holdbart og komfortabelt design

HyperX Cloud Flight er laget for å tåle slitasje ved daglig bruk. Dette understrekes av den justerbare glideren i stål, øreputene i minneskum og et polstret hodebånd som sørger for at hodetelefonene er slitesterke og høyst komfortable. 

Enkel kontroll

På undersiden av ørekåpene finner du en lett tilgjengelig volumkontroll som lar deg enkelt justere lydnivå uten å miste fokus. Ved å koble til mikrofonen kan du enkelt snakke med dine medspillere eller koble den ut dersom du heller vil ha musikk i bakgrunnen.

Krystallklar kommunikasjon

Ved hjelp av den krystallklare lyden i det støyreduserte headsettet, kan du være trygg på at du hører alt og at dine medspillere hører deg. HyperX Cloud Flight er sertifsert av både TeamSpeak og Discord for forsikre at all kommunikasjon foregår i aller høyeste kvalitet.

Full kompatibilitet med PC, PS4 og PS4 Pro

Nyt alle fordelene med PC, PS4 og PS4 Pro via Cloud Flight. Det er også mulig å koble hodetelefonene til andre enheter som for eksempel mobile enheter, via den medfølgende 3,5 mm-kabelen.

Mikrfonen støtter ikke tilkobling med kabel.

Se også

(5 stk)
 • Justerbar mikrofon
 • Kompatibel med konsoller
 • PRO-G 50 mm element

1 749,-

Se også

(5 stk)
 • Justerbar mikrofon
 • Kompatibel med konsoller
 • PRO-G 50 mm element

1 749,-

1009248 HyperX HyperX Cloud Flight Wireless Headset PC/PS4 HX-HSCF-BK/EM Med HyperX Cloud Flight kan du bevege deg fritt uten å bli begrenset av kabler. Med batteritid på opptil 30 timer og øreputer av minneskum garanteres en komfortabel spilløkt uansett lengde. Ved hjelp av programvaren HyperX Cloud Flight blir det enkelt å holde øye med aktuelt batterinivå og lar deg også finjustere volum på både mikrofonen og det du hører.De lukkede hodetelefonene stenger støy fra omgivelsene ute og hjelper deg nå et dypt konsentrasjonsnivå som kommer godt med i heftige spilløkter.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Holdbart og komfortabelt design HyperX Cloud Flight er laget for å tåle slitasje ved daglig bruk. Dette understrekes av den justerbare glideren i stål, øreputene i minneskum og et polstret hodebånd som sørger for at hodetelefonene er slitesterke og høyst komfortable.  Enkel kontroll På undersiden av ørekåpene finner du en lett tilgjengelig volumkontroll som lar deg enkelt justere lydnivå uten å miste fokus. Ved å koble til mikrofonen kan du enkelt snakke med dine medspillere eller koble den ut dersom du heller vil ha musikk i bakgrunnen. Krystallklar kommunikasjon Ved hjelp av den krystallklare lyden i det støyreduserte headsettet, kan du være trygg på at du hører alt og at dine medspillere hører deg. HyperX Cloud Flight er sertifsert av både TeamSpeak og Discord for forsikre at all kommunikasjon foregår i aller høyeste kvalitet. Full kompatibilitet med PC, PS4 og PS4 Pro Nyt alle fordelene med PC, PS4 og PS4 Pro via Cloud Flight. Det er også mulig å koble hodetelefonene til andre enheter som for eksempel mobile enheter, via den medfølgende 3,5 mm-kabelen.Mikrfonen støtter ikke tilkobling med kabel. Gamingheadset 5 2 1590 NOK 1590 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset