Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst gamingheadset med klar og tydelig lyd

Corsair Virtuoso RGB Wireless - White

  Art.nr: 1010227
  • 7.1 surroundlyd
  • 50 mm høyttalerelementer
  • RGB-belyst logo
  • Slipstream Wireless Technology
  • Avtakbar mikrofon

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Hvit
Hvit
Svart

1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair Virtuoso RGB Wireless leverer fantastisk lyd, komfortable øreputer i minneskum og lynrask tilkobling med Slipstream Wireless-teknologi. Gamingheadsettet kan kobles trådløst til PC og Playstation 4 og gi 7.1 surroundlyd, og selvsagt også kobles til ved hjelp av minijack eller USB - adaptere følger med. 

Med Corsair Virtuoso RGB Wireless SE kommer du til å høre mer av alt. Fra lette fottrinn til den dypeste bassen kommer du til å få en bedre og klarere lydopplevelse både mens du spiller og lytter til musikk. Med 50 mm store elementer med et frekvensområde på 20Hz-40.000Hz får du dobbelt så høy ytelse som fra de fleste andre gamingheadset. 

Mikrofonen gir deg krystallklar stemme.

Klar og tydelig mikrofon

Mikrofonen på Corsair Virtuoso RGB Wireless er riktig bra.

Den har et høyt frekvensomfang mellom 100Hz og 10kHz og en impedans på 2.0k Ohm. Kombinert med Slipstream Wireless Technology gjør dette at mikrofonen er nesten dobbelt så bra som en vanlig gamingmikrofon, og stemmen din vil høres tydeligere, klarere og mer naturlig.

Slipstream trådløsteknologi

Rekkevidden på Slipstream er opptil 20 meter, så du står fritt til å hente noe å drikke eller røre litt på deg mens du pauser. 

Slipstream Wireless gir en lynrask tilkobling mellom PC-en og headsettet. Slipstream bruker Intelligent Frequency Shift (IFS) for å sikre et sterkt signal. 

 Corsair Virtuoso RGB er så komfortabelt at du ikke vil få lyst til å ta det av deg.

Royal komfort

At et headset sitter behagelig mens man spiller er avgjørende, og et godt hodebånd og behagelig øreputer er viktig for å kunne tilby komfort i lange perioder. 

Corsair Virtuoso RGB Wireless er utstyrt med øreputer i minneskum som former seg rundt øret ditt for å sitte komfortabelt og slippe inn og ut så lite lyd som mulig. Fordelen med minneskum er at det former seg tilbake til utgangspunktet etter bruk, og dermed alltid vil kjennes som første gang du tok på deg headsettet. 

Synkroniser iCUE-produktene dine i programvaren som følger med.

Corsair iCUE

Den kraftige iCUE-programvaren gir datamaskinen din og Corsair-produktene dine et nytt liv der du kan styre RGB-belysning. Synkroniser andre iCUE-kompatible produkter som RGB LED-lister, gamingheadsettet, vifter, tastaturer, gamingmus og mye mer. Velg mellom en mengde forhåndsinnstilte lysprofiler eller skap dine egne lysinnstillinger. Bare fantasien setter grenser.

1010227 Corsair Corsair Virtuoso RGB Wireless - White CA-9011186-EU Corsair Virtuoso RGB Wireless leverer fantastisk lyd, komfortable øreputer i minneskum og lynrask tilkobling med Slipstream Wireless-teknologi. Gamingheadsettet kan kobles trådløst til PC og Playstation 4 og gi 7.1 surroundlyd, og selvsagt også kobles til ved hjelp av minijack eller USB - adaptere følger med.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Med Corsair Virtuoso RGB Wireless SE kommer du til å høre mer av alt. Fra lette fottrinn til den dypeste bassen kommer du til å få en bedre og klarere lydopplevelse både mens du spiller og lytter til musikk. Med 50 mm store elementer med et frekvensområde på 20Hz-40.000Hz får du dobbelt så høy ytelse som fra de fleste andre gamingheadset.  Klar og tydelig mikrofon Mikrofonen på Corsair Virtuoso RGB Wireless er riktig bra.Den har et høyt frekvensomfang mellom 100Hz og 10kHz og en impedans på 2.0k Ohm. Kombinert med Slipstream Wireless Technology gjør dette at mikrofonen er nesten dobbelt så bra som en vanlig gamingmikrofon, og stemmen din vil høres tydeligere, klarere og mer naturlig. Slipstream trådløsteknologi Rekkevidden på Slipstream er opptil 20 meter, så du står fritt til å hente noe å drikke eller røre litt på deg mens du pauser. Slipstream Wireless gir en lynrask tilkobling mellom PC-en og headsettet. Slipstream bruker Intelligent Frequency Shift (IFS) for å sikre et sterkt signal.  Royal komfort At et headset sitter behagelig mens man spiller er avgjørende, og et godt hodebånd og behagelig øreputer er viktig for å kunne tilby komfort i lange perioder. Corsair Virtuoso RGB Wireless er utstyrt med øreputer i minneskum som former seg rundt øret ditt for å sitte komfortabelt og slippe inn og ut så lite lyd som mulig. Fordelen med minneskum er at det former seg tilbake til utgangspunktet etter bruk, og dermed alltid vil kjennes som første gang du tok på deg headsettet.  Corsair iCUE Den kraftige iCUE-programvaren gir datamaskinen din og Corsair-produktene dine et nytt liv der du kan styre RGB-belysning. Synkroniser andre iCUE-kompatible produkter som RGB LED-lister, gamingheadsettet, vifter, tastaturer, gamingmus og mye mer. Velg mellom en mengde forhåndsinnstilte lysprofiler eller skap dine egne lysinnstillinger. Bare fantasien setter grenser. Gamingheadset 4 3 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset