Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst gamingheadset med Dolby Atmos-lyd til Xbox

Corsair HS75 XB Wireless

  Art.nr: 1015704
  • Dolby Atmos®
  • Opptil 20 timer batteritid
  • Opptil 9 meters rekkevidde
  • Avtakbar mikrofon
  • Offisielt lisensiert for Xbox

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 949,-

Delbetal fra 207,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Det trådløse gamingheadsettet Corsair HS75 XB er laget for å gi deg en overlegen spill- og lydopplevelse når du spiller Xbox. Hodetelefonene leverer lydopplevelser som drar deg inn i spillets verden, er utstyrt med minneskum og sitter behagelig på hodet så du kan spille lenge. Med opptil 20 timers batteritid og rekkevidde på opptil 9 meter kan du sette av nesten et helt døgn til å spille Xbox uforstyrret. Stilige er de også.

Dolby Atmos®

Kraftig og klar lyd er en selvfølge når du tenker på hva du ønsker deg fra et gamingheadset. Corsair HS75 XB leverer begge deler. Med Dolby Atmos får du klar og flerdimensjonal lyd som lar deg reagere lynraskt og presist på motstandernes bevegelser. Lyden leveres gjennom spesialtilpassede 50 mm neodymium-elementer. Frekvensresponsen mellom 20 – 20000 Hz og impedans på 32 ohm garanterer deilige og oppslukende lydopplevelser både i de dype bassfrekvensene og høyt der oppe i diskanten.

Lang batterilevetid og gode materialer

Batteriet til Corsair HS75 XB leverer i opptil 20 timer i strekk. For deg som liker å game lenge uten avbrudd, eller deg som glemmer å lade hodetelefonene etter hver session. Det er selvfølgelig oppladbart batteri i headsettet. Konstruksjonen er i aluminium for å gi et headset som er både robust og lett, og øreklokkene er dekket i kunstskinn for å gi en behagelig følelse mot øret. Øreklokkenes puter er også fylt med minneskum som gir deg en perfekt passform til dine ører.

Avtakbar mikrofon

HS75 XB er utstyrt med en ensrettet og støyreduserende mikrofon som i tillegg er avtakbar fra hodetelefonene. Med denne kan du bjeffe ordre til lagkameratene dine og forvente at du blir hørt klart og tydelig.

Kompatibilitet

Headsettet leverer lav latens og god lyd når det kobles trådløst til disse enhetene uten behov for adapter eller dongle.

  • Xbox Series X
  • Xbox Series S
  • Xbox One

Headsettet kan også kobles til en PC med Windows 10, men trenger da adapter.

1015704 1015704 Corsair Corsair HS75 XB Wireless CA-9011222-EU Det trådløse gamingheadsettet Corsair HS75 XB er laget for å gi deg en overlegen spill- og lydopplevelse når du spiller Xbox. Hodetelefonene leverer lydopplevelser som drar deg inn i spillets verden, er utstyrt med minneskum og sitter behagelig på hodet så du kan spille lenge. Med opptil 20 timers batteritid og rekkevidde på opptil 9 meter kan du sette av nesten et helt døgn til å spille Xbox uforstyrret. Stilige er de også.Dolby Atmos®Kraftig og klar lyd er en selvfølge når du tenker på hva du ønsker deg fra et gamingheadset. Corsair HS75 XB leverer begge deler. Med Dolby Atmos får du klar og flerdimensjonal lyd som lar deg reagere lynraskt og presist på motstandernes bevegelser. Lyden leveres gjennom spesialtilpassede 50 mm neodymium-elementer. Frekvensresponsen mellom 20 – 20000 Hz og impedans på 32 ohm garanterer deilige og oppslukende lydopplevelser både i de dype bassfrekvensene og høyt der oppe i diskanten.Lang batterilevetid og gode materialerBatteriet til Corsair HS75 XB leverer i opptil 20 timer i strekk. For deg som liker å game lenge uten avbrudd, eller deg som glemmer å lade hodetelefonene etter hver session. Det er selvfølgelig oppladbart batteri i headsettet. Konstruksjonen er i aluminium for å gi et headset som er både robust og lett, og øreklokkene er dekket i kunstskinn for å gi en behagelig følelse mot øret. Øreklokkenes puter er også fylt med minneskum som gir deg en perfekt passform til dine ører.Avtakbar mikrofonHS75 XB er utstyrt med en ensrettet og støyreduserende mikrofon som i tillegg er avtakbar fra hodetelefonene. Med denne kan du bjeffe ordre til lagkameratene dine og forvente at du blir hørt klart og tydelig.KompatibilitetHeadsettet leverer lav latens og god lyd når det kobles trådløst til disse enhetene uten behov for adapter eller dongle.Xbox Series XXbox Series SXbox OneHeadsettet kan også kobles til en PC med Windows 10, men trenger da adapter. Gamingheadset 1949 NOK 1949 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset