Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst gamingheadset med Dolby 7.1 surround og RGB-lys

Corsair Gaming VOID PRO RGB Wireless Carbon

  Art.nr: 248350
  • Trådløs tilkobling
  • 7.1 Dolby Surround
  • RGB-belysning med 16,8 millioner farger
  • Puter av memoryskum
  • Opp til 16 timer batteritid
1 190,-

Delbetal fra 144,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Corsair VOID Pro Wireless Dolby 7.1 Gaming Headsettet er det nyeste tilskuddet Corsair sin headsetfamilie. Med et klassisk design og pålitelig konstruksjon inviterer det deg til lange og komfortable gamingøkter. Lyden som er 7.1-kanals Dolby Surround gir deg en utrolig realistisk følelse i spillet.

Enkel tilkobling og fantastisk lyd

Corsair VOID kobles trådløst til basestasjonen som er koblet til USB-tilkoblingen på PCen. På et øyeblikk får du en fantastisk 7.1-kanals opplevelse uten sammenligning og et trådløst område på opptil 12 meter. Med presisjon kan du høre hvor fienden er i spillene. Hodetelefonene har innebygd RGB-belysning med 16,8 millioner farger får å matche ditt utstyr og din stil. 

Overlegen trådløs ytelse

Corsair VOID Pro har lav ventetid på 2,4 GHz trådløs lyd med et forbedret område på opptil 12 meter og opptil 16 timer batteritid. En oppgradert antennedesign forbedrer kommunikasjonen mellom basestasjonen og hodetelefonen, og forbedrer også ytelsen selv under de mest krevende forholdene.

Høy komfort med bra materialvalg

Hodetelefonen er av typen Over-Ear og omfavnet ørene dine på en praktisk måte. Putene er laget av memoryskum som er pakket inn i myk mikrofiber. Høyttalerelementet består av en 50 mm neodym-enhet som pumper ut alt fra tung bass til krystallklar diskant.

Anbefalt tilbehør

(0 stk)
  • 7.1 virtuell surroundlyd
  • Volumkontroll med mute-funksjon
  • Drives via USB-kabel

249,-

Corsair Corsair Gaming VOID PRO RGB Wireless Carbon CA-9011152-EU Corsair VOID Pro Wireless Dolby 7.1 Gaming Headsettet er det nyeste tilskuddet Corsair sin headsetfamilie. Med et klassisk design og pålitelig konstruksjon inviterer det deg til lange og komfortable gamingøkter. Lyden som er 7.1-kanals Dolby Surround gir deg en utrolig realistisk følelse i spillet. Enkel tilkobling og fantastisk lyd Corsair VOID kobles trådløst til basestasjonen som er koblet til USB-tilkoblingen på PCen. På et øyeblikk får du en fantastisk 7.1-kanals opplevelse uten sammenligning og et trådløst område på opptil 12 meter. Med presisjon kan du høre hvor fienden er i spillene. Hodetelefonene har innebygd RGB-belysning med 16,8 millioner farger får å matche ditt utstyr og din stil.  Overlegen trådløs ytelse Corsair VOID Pro har lav ventetid på 2,4 GHz trådløs lyd med et forbedret område på opptil 12 meter og opptil 16 timer batteritid. En oppgradert antennedesign forbedrer kommunikasjonen mellom basestasjonen og hodetelefonen, og forbedrer også ytelsen selv under de mest krevende forholdene. Høy komfort med bra materialvalg Hodetelefonen er av typen Over-Ear og omfavnet ørene dine på en praktisk måte. Putene er laget av memoryskum som er pakket inn i myk mikrofiber. Høyttalerelementet består av en 50 mm neodym-enhet som pumper ut alt fra tung bass til krystallklar diskant. Gamingheadset 1190 NOK 1190 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset