Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst gamingheadset med minneskum

Corsair Gaming HS70 Wireless Carbon

  Art.nr: 1003388
 • Trådløs tilkobling
 • Avtakbar mikrofon
 • Puter av minneskum
 • Opptil 16 timer batteritid
 • Plug-and-play for Playstation 4

Variant

1 029,-

Delbetal fra 131,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Corsair HS70 Wireless Gaming Headset er et nytt og friskt tilskudd i headset-familien til Corsair. Den er utstyrt med memory foam og justerbare hodetelefoner, slik at du kan spille i timevis med eksepsjonell komfort. 

Enkel tilkobling og fantastisk lyd

Corsair HS70 kobles trådløst til basestasjonen som er koblet til USB-tilkoblingen på PCen. På et øyeblikk får du en fantastisk 7.1-kanals opplevelse uten sammenligning og et trådløst område på opptil 12 meter. Med presisjon kan du høre hvor fienden er i spillene. Mikrofonen er avtakbar, du kan koble bare den av og på via 3,5 mm-kontakt.

Lang batteritid og rekkevidde

Corsair HS70 har lav ventetid på 2,4 GHz trådløs lyd med et forbedret område på opptil 12 meter og opptil 16 timer batteritid. 

Discord-sertifisert

Den optimaliserte fokuserte mikrofonen reduserer omgivende støy for økt talekvalitet, og er helt avtakbare hvis du skal bruke de på reise for musikk, lytte til lydbøker eller ser på filmer. Den har lett tilgjengelig volum og mute-kontroller som lar deg justere volumet eller slå av lyden ved å trykke på en knapp. HS50 er Discord-sertifisert for krystallklar kommunikasjon og god lyd.

Høy komfort med bra materialvalg

Hodetelefonen er av typen Over-Ear og omfavnet ørene dine på en praktisk måte. Putene er laget av memory foam som er pakket inn i myk mikrofiber. Høyttalerelementet består av en 50 mm neodym-enhet som pumper ut alt fra tung bass til krystallklar diskant.

Se også

(0 stk)
 • Trådløs tilkobling
 • 7.1 Dolby Surround
 • RGB-belysning med 16,8 millioner farger

1 190,-

Se også

(0 stk)
 • Trådløs tilkobling
 • 7.1 Dolby Surround
 • RGB-belysning med 16,8 millioner farger

1 190,-

Corsair Corsair Gaming HS70 Wireless Carbon CA-9011175-EU Corsair HS70 Wireless Gaming Headset er et nytt og friskt tilskudd i headset-familien til Corsair. Den er utstyrt med memory foam og justerbare hodetelefoner, slik at du kan spille i timevis med eksepsjonell komfort.  Enkel tilkobling og fantastisk lyd Corsair HS70 kobles trådløst til basestasjonen som er koblet til USB-tilkoblingen på PCen. På et øyeblikk får du en fantastisk 7.1-kanals opplevelse uten sammenligning og et trådløst område på opptil 12 meter. Med presisjon kan du høre hvor fienden er i spillene. Mikrofonen er avtakbar, du kan koble bare den av og på via 3,5 mm-kontakt. Lang batteritid og rekkevidde Corsair HS70 har lav ventetid på 2,4 GHz trådløs lyd med et forbedret område på opptil 12 meter og opptil 16 timer batteritid.  Discord-sertifisert Den optimaliserte fokuserte mikrofonen reduserer omgivende støy for økt talekvalitet, og er helt avtakbare hvis du skal bruke de på reise for musikk, lytte til lydbøker eller ser på filmer. Den har lett tilgjengelig volum og mute-kontroller som lar deg justere volumet eller slå av lyden ved å trykke på en knapp. HS50 er Discord-sertifisert for krystallklar kommunikasjon og god lyd. Høy komfort med bra materialvalg Hodetelefonen er av typen Over-Ear og omfavnet ørene dine på en praktisk måte. Putene er laget av memory foam som er pakket inn i myk mikrofiber. Høyttalerelementet består av en 50 mm neodym-enhet som pumper ut alt fra tung bass til krystallklar diskant. Gamingheadset 1029 NOK 1029 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingheadset