Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingheadset med 7.1-surroundlyd og minneskum

Corsair Gaming HS60 - Carbon

  Art.nr: 1009244
  • Frekvensområde: 20 Hz–20 000 Hz
  • Discord-sertifisert
  • 7.1 Surround Sound
  • Øreputer med minneskum
  • Corsair iCUE

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

CORSAIR HS60 Surround Gaming Headset er oppfølgeren til den populære modellen CORSAIR HS50. Spill med deilig komfort, kraftig lyd og vær sikker på at dine lagkamerater hører deg krystallklart, med den Discord-sertifiserte mikrofonen. Lås opp episk surround-lyd til PCen din med den medfølgende USB-adapteren og opplev følelsen av å være helt i sentrum av hendelsene.

For flere timers gameplay

God komfort, kombinert med en resolutt lyd fra 50 mm-høyttalerelementer. Med HS60 Surround tilbyr CORSAIR en fantastisk helhetsløsning, konstruert for slagmarken. Hodetelefonene har justerbare ørekopper og med øreputer i mykt minneskum kan du spille behagelig, flere timer i strekk.

Discord-sertifisert

Hodetelefonene er utrustet med en avtakbar, rettet mikrofon for krystallklar kommunikasjon. Mikrofonen har gjennomgått og passert testene som kreves for å bli kalt Discord-sertifisert. Vær trygg på at dine lagkamerater hører det du vil de skal høre og at ikke unødvendig støy videreformidles.

CORSAIR iCUE

Med CORSAIRs programvare iCUE får du muligheten til å finjustere lydinnstillingene for å finne den beste lyden. Sammenkoble alle iCUE-kompatible CORSAIR-produkter til en sterk enhet.

1009244 Corsair Corsair Gaming HS60 - Carbon CA-9011173-EU CORSAIR HS60 Surround Gaming Headset er oppfølgeren til den populære modellen CORSAIR HS50. Spill med deilig komfort, kraftig lyd og vær sikker på at dine lagkamerater hører deg krystallklart, med den Discord-sertifiserte mikrofonen. Lås opp episk surround-lyd til PCen din med den medfølgende USB-adapteren og opplev følelsen av å være helt i sentrum av hendelsene. For flere timers gameplay God komfort, kombinert med en resolutt lyd fra 50 mm-høyttalerelementer. Med HS60 Surround tilbyr CORSAIR en fantastisk helhetsløsning, konstruert for slagmarken. Hodetelefonene har justerbare ørekopper og med øreputer i mykt minneskum kan du spille behagelig, flere timer i strekk. Discord-sertifisert Hodetelefonene er utrustet med en avtakbar, rettet mikrofon for krystallklar kommunikasjon. Mikrofonen har gjennomgått og passert testene som kreves for å bli kalt Discord-sertifisert. Vær trygg på at dine lagkamerater hører det du vil de skal høre og at ikke unødvendig støy videreformidles. CORSAIR iCUE Med CORSAIRs programvare iCUE får du muligheten til å finjustere lydinnstillingene for å finne den beste lyden. Sammenkoble alle iCUE-kompatible CORSAIR-produkter til en sterk enhet. Gamingheadset 4,2 13 599 NOK 599 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset