Gamingheadset med mikrofon og minneskum

Corsair Gaming HS50 - Carbon

  Art.nr: 249045
  • Frekvensområde: 100 - 10000 Hz
  • Minneskum
  • Mikrofon
  • 50 mm element
  • Discord-sertifisert

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

CORSAIR HS50 Stereo Gaming Headset gir god komfort i timer med gameplay med sitt behagelige memory-foam og svingbare ørekklokker. CORSAIR-byggekvaliteten sikrer langsiktig holdbarhet og presisjonsjusterte 50mm neodym-elementer gir overlegen lydkvalitet.

Den optimaliserte fokuserte mikrofonen reduserer omgivende støy for økt talekvalitet, og er helt avtakbare hvis du skal bruke de på reise for musikk, lytte til lydbøker eller ser på filmer. Den har lett tilgjengelig volum og mute-kontroller som lar deg justere volumet eller slå av lyden ved å trykke på en knapp. HS50 er Discord-sertifisert for krystallklar kommunikasjon og god lyd.

249045 Corsair Corsair Gaming HS50 - Carbon CA-9011170-EU CORSAIR HS50 Stereo Gaming Headset gir god komfort i timer med gameplay med sitt behagelige memory-foam og svingbare ørekklokker. CORSAIR-byggekvaliteten sikrer langsiktig holdbarhet og presisjonsjusterte 50mm neodym-elementer gir overlegen lydkvalitet.Den optimaliserte fokuserte mikrofonen reduserer omgivende støy for økt talekvalitet, og er helt avtakbare hvis du skal bruke de på reise for musikk, lytte til lydbøker eller ser på filmer. Den har lett tilgjengelig volum og mute-kontroller som lar deg justere volumet eller slå av lyden ved å trykke på en knapp. HS50 er Discord-sertifisert for krystallklar kommunikasjon og god lyd. Gamingheadset 3,9 17 599 NOK 599 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingheadset