Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Kamera med 50x optisk zoom

Sony DSC-HX300

  Art.nr: 187731
 • 20,4 megapiksler
 • 3" LCD-skjerm
 • 50x optisk zoom
 • Full HD-video

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(1 stk)

 • SveinH 16.05.2014

  Fantastisk kamera

  Kjøpte dette kameraet til min fotoglade kones 50-årsdag. Hun tar mange naturbilder, og hadde tidligere speilrefleks og var lei av å skifte objektiv hele tiden. Det var en utrolig endring å få 50x zoom med et lyssterkt objektiv. Kameraet har mange funksjoner som det tar litt tid å sette seg inn i, men tar også veldig gode bilder i automodus uten at en må tukle med for mange innstillinger. Levering fra NetOnNet var rask og effektiv, og som alltid uten fraktkostnad. Anbefales!

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Teknisk spesifikasjon

Bildesensor
Sensorstørrelse 1/2,3"
Type sensor Exmor CMOS
Oppløsning bildesensor 20,4 megapiksler
Oppløsning for stillbilder 5184x3888
Optikk
Type objektiv CARL ZEISS
Brennvidde 4,3-215 mm
Brennvidde i 35 mm format 24-1200 mm
Lysstyrke f/ 2,8 - 6,3
Optisk zoom 50,0x
Digital zoom Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Zoom i videomodus Ja
Optisk bildestabilisator Ja
Digital bildestabilisator Nei
Nærgrense 1,0 cm
Foto egenskaper
Optisk søker Nei
Skjermstørrelse 3,0"
Skjermteknologi LCD
Touch-skjerm Nei
Oppløsning på skjerm 921 600 punkter
Lysmåling Flermlønstret, sentrum, punkt
Hvitbalanse Auto, dagslys, overskyet, lysstoffrør1, lysstoffrør2, lysstoffrør3, Incandescent, blits, ettrykk, ettrykkssett, forskyvning av hvitbalanse
Lysfølsomher ISO 80–3200 (iAuto), ISO 80–12 800 (Superior Auto), ISO 80–1600 (Program/auto)
Lukkertider 4 - 1/4000 sekunder
Eksponering iAuto (F2,8–F6,3 (V)) / Program/auto (F2,8–F6,3 (V)) / Blenderprioritet (F2,8–F8,0 (V)) / Lukkerprioritet (F2,8–F6,3 (V)) / Manuell (F2,8–F8,0 (V))
Eksponerings kompensasjon ± 2,0 EV, i steg om 1/3 EV
Selvutløser Ja
Tid selvutløser Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Sekvenstakning Ja
Hastighet sekvenstakning Ca 10 bilder per sekund
Ansiktgjenkjenning Ja
HDR Nei
Videoinnspilling
Full HD videoopptak Ja
Full HD bildehastighet 1920x1080 50p
HD videoopptak Ja
HD bildehastighet 1280x720 30p
Autofokus i innspillingsmodus Ja
Lydoppptak Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Blits
Innebygget blits Ja
Blitssko Nei
Blitsinnstillinger Auto / blits på / langsom synkronisering / langsom baksynkronisering / blits av / avansert blits
Rekkevidde Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Lagring
Internminne 0 MB
Kompatible minnekort Memory Stick Duo/Pro, SD, SDHC, SDXC, microSD, microSDHC, microSDXC (micro-kort krever adapter)
Max kapasitet Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Format
Bildefiler som støttes JPEG
Videofiler som støttes MPEG4, AVCHD
Tilkoblinger
HDMI-utganger 1 Stk
HDMI-type Micro-HDMI
USB-utgang Ja
RCA-utgang Nei
S-videoutgang Nei
DV-utgang Nei
Mikrofonutgang Nei
Hodetelefonuttak Nei
Direkteutskrift, Pictbridge Nei
Trådløs nettverkstilkobling (WiFi) Nei
GPS (geotagging) Nei
Batteri
Batteritype Li-ion
Oppladbart batteri Ja
Batteritid ca 310/ca 155 min (EVF: ca 400/ca 200 min)
Ladetid Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Dimensjoner
Bredde 130,0 mm
Høyde 93,0 mm
Dybde 130,0 mm
Vekt 623 g
Øvrig
Stativfeste (stativgjenge) Ja
Operativsystem som støttes Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Menyspråk English, French, German, Spanish, Italian, Portuguese, Dutch, Swedish, Danish, Norwegian, Finnish, Polish, Czech, Hungarian, Turkish and Greek
Bruksanvisning English, French, German, Spanish, Italian, Portuguese, Dutch, Swedish, Danish, Norwegian, Finnish, Polish, Czech, Hungarian and Slovenian
Medfølgende tilbehør Oppladbart batteri NP-BX1, strømadapter-UB10/UB10B/UB10C/UB10D, mikro-USB, brukerhåndbok, skulderrem, linsedeksel.
Medfølgende programvare Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Farge Svart

Produktbeskrivelse

Sony DSC-HX300 er et smart digital-kompaktkamera med heftig zoom som sammen med en 20,4 megapiksler Exmor R™-CMOS produserer vakre og detaljrike bilder. HX300 har også en 3" LCD-skjerm, full HD-video og Intelligent Auto.

50x optisk zoom

Med 50x optisk zoom kan du ta bilder av motiver som befinner seg langt unna - alt i fra storslagne vidvinkellandskap til nærbilder av fugler og dyr. På denne måten slipper du også å ha med deg ekstra objektiver når du skal ut i skogen eller andre turer. Med HX300s kraftfulle 50x optisk zoomobjektiv er du klar for alt!

Smart og funksjonsrik

Om du, som mange andre, synes det er vrient å vite hvilke instillinger man skal bruke til ulike forhold, er HX300 virkelig noe for deg. Kameraet gjør rett og slett jobben for deg og stiller selv inn det som passer til motivet. Det spiller ingen rolle om det er nærbilder eller skumringsportrett - HX300 klarer det uten vansker.

Rask autofokus

Er du lei av uklare og skurrete bilder? HX300 har en smart autofokus som stiller seg inn slik at blant annet kontrast optimeres for nettopp det bildet du er i ferd med å ta.

Full HD-video

Med ett knappetrykk kan du også fange detaljrike HD-filmer! Du får skarpe bilder selv om du går mens du filmer og det er mulig å filme i 50p-modus, som betyr at du filmer med 50 bilderuter i sekundet, som gir en jevn flyt i filmen.

Kamerahus

HX300 har et kompakt kamerahus i DSLR-stil som ligger veldig behangelig i hånden. Takket være HX300s smarte design er alle knapper plassert lett tilgjengelig slik man forventer fra Sonys nye, smarte kamera HX300.

Sony Sony DSC-HX300 DSCHX300B.CE3 Sony DSC-HX300 er et smart digital-kompaktkamera med heftig zoom som sammen med en 20,4 megapiksler Exmor R™-CMOS produserer vakre og detaljrike bilder. HX300 har også en 3" LCD-skjerm, full HD-video og Intelligent Auto.50x optisk zoomMed 50x optisk zoom kan du ta bilder av motiver som befinner seg langt unna - alt i fra storslagne vidvinkellandskap til nærbilder av fugler og dyr. På denne måten slipper du også å ha med deg ekstra objektiver når du skal ut i skogen eller andre turer. Med HX300s kraftfulle 50x optisk zoomobjektiv er du klar for alt!Smart og funksjonsrikOm du, som mange andre, synes det er vrient å vite hvilke instillinger man skal bruke til ulike forhold, er HX300 virkelig noe for deg. Kameraet gjør rett og slett jobben for deg og stiller selv inn det som passer til motivet. Det spiller ingen rolle om det er nærbilder eller skumringsportrett - HX300 klarer det uten vansker.Rask autofokusEr du lei av uklare og skurrete bilder? HX300 har en smart autofokus som stiller seg inn slik at blant annet kontrast optimeres for nettopp det bildet du er i ferd med å ta.Full HD-videoMed ett knappetrykk kan du også fange detaljrike HD-filmer! Du får skarpe bilder selv om du går mens du filmer og det er mulig å filme i 50p-modus, som betyr at du filmer med 50 bilderuter i sekundet, som gir en jevn flyt i filmen.KamerahusHX300 har et kompakt kamerahus i DSLR-stil som ligger veldig behangelig i hånden. Takket være HX300s smarte design er alle knapper plassert lett tilgjengelig slik man forventer fra Sonys nye, smarte kamera HX300. Langzoom 5 1 2889 NOK 2889 NewCondition Discontinued
 1. Foto og video
 2. Kompaktkamera
 3. Langzoom