Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Lyssterkt objektiv med AF-motor

Sigma AF 30mm f/2,8 EX DN SONY E

  Art.nr: 170144
 • 30 mm
 • Lysstyrke: 2.8
 • Minste blender: 22
 • Nærgrense: 30 cm
 • Mål: 60.6 x 38.6 mm

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(1 stk)

 • creosl 19.11.2012

  Svært varierende resultat

  Denne linsen er noe av det beste du kan kjøpe til NEX serien. Bildekvaliteten denne linsen leverer er utmerket, også i sammenligning med de beste linsene fra Sony eller Zeiss.

  Imidlertid faller linsen fullstendig igjennom ved video. Da hører du romlingen fra fokusmotoren i opptakene.

  Så er bilde det viktigste anbefales denne, er derimot video viktigere så bør du også kjøpe ekstern mikrofon fra Sony i tillegg.

  Eller
  Avbryt

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Teknisk spesifikasjon

Brennvidde 30 mm
Brennvidde i 35 mm format Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Lysstyrke f/ 2,8
Minste blender 22
Nærgrense 30,0 cm
Fattning DN
Konstruksjon 7 elementer i 5 grupper
Forstørrelsesgrad 28
Fokusering Auto
Filterdiameter 46 mm
Bredde 60,6 mm
Høyde 38,6 mm
Vekt 135 g

Produktbeskrivelse

Sigma AF 30 mm f / 2,8 er et kompakt objektiv som er tilpasset og designet for NEX-standarden. Dette betyr at linsen er kompatibel med hybridkameraer fra Sony. Den fast brennvidde på 30 mm som fungerer bra til daglig fotografering og også for portretter.

Objektivet som har en utviklet autofokus motor somer bra under både fotografering og under videoopptak. Det kompakte designet gjør at objektivet er lett å ta med seg og det vil være nyttig i mange situasjoner.

Sigma Sigma AF 30mm f/2,8 EX DN SONY E 330965 Sigma AF 30 mm f / 2,8 er et kompakt objektiv som er tilpasset og designet for NEX-standarden. Dette betyr at linsen er kompatibel med hybridkameraer fra Sony. Den fast brennvidde på 30 mm som fungerer bra til daglig fotografering og også for portretter. Objektivet som har en utviklet autofokus motor somer bra under både fotografering og under videoopptak. Det kompakte designet gjør at objektivet er lett å ta med seg og det vil være nyttig i mange situasjoner. Ukategoriserte produkter 2 1 1168 NOK 1168 NewCondition Discontinued
 1. Ukategoriserte produkter